2777
2789
سلام معصومه جأن کیف میکنم پست هات رو میخونم خدا به مال وعمرت برکت بده❤️  من از وقتی با اینجا ا ...

من هم نمی خوام جزییات رو بقیه بدونن ولی همسرم بر عکس بقیه اعضای خونواده اش دهن لق و خبرچینه.شما همسرت لو نمیده؟ من وقتی هم بهش میگم نگو اگر هم رعایت کنه و نگه میگه چقدر من بدجنس و بدذاتم که نمیذارم بقیه از کارم خبردار بشن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین از یه تیکه طلا مثال میزنم براتون عزیزان همین پارسیانی که میگیری 👌 همیشه شرایط جور نیست که تو ب ...

وایییی چقد انرژی مثبت عزیزمممم ممنونم ولی کاشکی از مهمونی هاتم بگی خیلیامون نیاز داریم و مشکل داریم تو مهمونی دادن و خرجاش

میشه چالش ۵۲هفته رو اینجا بگید ما هم بدونیم

عزیزم دقیقن یادم نیست اما اواخر اسفند یه چالشی رو ایجاد کردن به اسم چالش ۵۲ هفته یعنی هر هفته سه شنبه پس انداز میکنن.

به این صورت هفته ی اول ده هزار تومن هفته دوم بیست هزهر تومن ،...تا هفته ۵۲

ما الان هفته ی ۱۷ هستیم مبلغش ۱۷۰ هزار تومن هست.

اگه میخوای شرکت کنی به اندازه ی هفته هابی که نبودی پول کنار بزار.

درضمن اگه بیشتر میخوای بزاری هم هیچ مشکلی نیست .

ودراخر با پولش هر کی هر چقدر تونست طلا میخره .

سلام دوستان عزیز

ممنون از راهکارهای عالی و خوبتون 💚

دوستان من ان شاالله قصد خرید ماشین دارم که قیمت تقریبیش ۳۰۰ تومن هست

من ۵ گرم سکه پارسیان دارم

۲ ربع سکه جدید و یه قدیم /۵۰۰ دلار و تقریبا ۱۰ تومن نقد دارم 

دوتا قرعه ۲۵ و ۱۵ ملیونی دارم که یکیش ۶ تا قسط و یکی دیگش ۳ قسط ازش باقی مونده حالا نمیدونم چه وقت اسم من دربیاد البته طلا هم دارم که نو هستن و دلم نمیاد بفروشم 🙁

نصف پول ماشین رو شوهرم میده حالا نمیدونم برای جور کردن بقیش چیکارکنم .صبر کنم تا قرعه کشی ها دربیاد یا از طلاهام بفروشم 

نمیدونم دلار ها رو بدم یا ربع سکه های جدید رو 

فوری هست ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان مهربون

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
سلام دوستان عزیز ممنون از راهکارهای عالی و خوبتون 💚 دوستان من ان شاالله قصد خرید ماشین دارم که قی ...

من باشم طلا میفروشمو ماشینو میخرم چون خیییلیییی ماشین دوست دارم و نیازمه. بعد با قرعه ها دوباره طلا میخرم

من باشم طلا میفروشمو ماشینو میخرم چون خیییلیییی ماشین دوست دارم و نیازمه. بعد با قرعه ها دوباره طلا ...

یعنی صبر نکنم یا قرعه ها در بیاد؟

و اینکه ربع سکه ها رو نگه دارم بجاش طلا بدم یا اونارم بفروشم ؟ 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
عزیزم بنظرتون راهی هست که مطمئن بشیم کلاه سرمون نمیزارن 

نه راه مطمئنی نیست واقعا

خیلی از سندهای رسمی که طرف سند به نامش میخوره بعد باطل میشه سندش

یه نفر پیدا میشه میگه مثلا اقای فلانی قبل فروش ملکش به شما به من ملکش رو فروخته!!!!!! اینجوری میشه که شما درگیر یه پروسه زمانبر و فرسایشی میشی و کلی هم براتون هزینه برداره

همسرم میگه همیشه با افراد معتبر و درست و حسابی باید معامله کرد که طرف سر و ته کارش معلوم باشه

اعتماد به اون شخص خیلی مهمه

ما خودمون با اینکه همسرم وکیل هست یه خونه دیده بودیم چون طرف رو درست نمیشناختیم ازش صرف نظر کردیم و جایی رو خریدیم‌ که مالک رو میشناختیم

حالا نه اینکه فامیلمون باشه😀 ولی میدونستیم شغلش چیه اعتبار داره یا نه مثلا میدونستیم خانمش کارمنده خودش رو از طریق فامیل دیگش کاملا میشناختیم میدونستیم ته و تو کارهاشون چیه!!!

یکی مثلا رفته تو بنگاه قرارداد نوشته به همسرم میگه اخه اینو تو بنگاه نوشتم 😏😏بعد جالبه همون بنگاهیه موکل همسرمه سر خودشم کلاه گذاشتن باز برای یکی دیگه فروشنامه تنظیم میکنه همه پر از ایراد و غلط پلوط🥴🥴هزار تا ایراد ت‌و فروشنامه هاش هست

بعد خانمه میگفت فک نمیکردم برم بنگاه تنظیم کنه مشکلی برام پیش بیادد در حالیکه وارد یه پروسه زمانبرر شده ده تا فروشنامه جعلی قبل این خانم امضا شده همشونم تو بنگاه!!!!

بخاطر این همیشه اول با کسی که معامله میکنین اشنا باشین یعنی بدون سر و ته قضیه این فرد چیه بی نام و نشون و داغون نباشه… این خیلی خیلی مهمتره تا اینکه برین بنگاه بگین بنگاه قولنامه میده دستمون…..

معصومه جان و دوستان عزیز من یه مشکلی در باکس بندی دارم که هنوز تفهمیم نشدم مثلا بنده هرماه nتومن خرج ...

والا من از باکس ها سر در نمیارم گلم و انجامش ندادم

اصلا هدف معصومه جون و هر کسی قضیه باکس رو گفته اینه که شما بدونی پولت رو تقسیم کنی بر اساس نیازهات!!!

من میبینم اینجا بچه ها مدام معصومه رو‌ تگ میکنن که بیا خرجمون رو ببند

این‌کار اصلا اصولی نیست

حالا ایشون لطف میکنه وقت میگذاره از بزرگواری و انسان دوستیشون هست

ولی قراره ما اینجا ماهی گیری رو خودمون یاد بگیریم بر اساس نیازهامون الویت بندی کنیم و خودمون دفتر برداریم هدفهامون رو با باکس هامون‌ به قول شما همسو کنیم 

اینجوری اصلا حالا فردا روزی معصومه نامی نبود یا هر کسی دیگه هنر در این هست که خودتون معمار و‌مدیر خرج کردنهاتون‌ باشین

این یه چیز نسبی هست و واقعا اینقدر درگیری نداره که دوستان اینجا میبینم درگیرش شدن

هنر اینه خودتون برنامه خودتون‌رو‌ بچینین

حالا منظورم به شما نبود گلم

خواستم کلی بگم

خودتون باید بتونین با ظرافت و دقت برنامه هفتگی خرج کرد و‌ مدیریت هزینه ها رو داشته باشین و روی کاغذ پیادش کنین

اینکه معصومه زحمت میکشه و واقعا جز زحمت برای ایشون هیچ عایدی نداره، به کنار. من بیشتر به این خاطر میگم که باید بدونین خودتون مثلا ۱۰ تومن پولتون رو چجور مدیریت کنین بیارین روی دفتر ریز به ریز بنویسین و با هنر خودتون مدیریت خرجهاتون رو داشته باشین و طبق اون پیش برین. اینجوری همیشه باید معصومه نامی ( با احترام به معصومه قشنگ و مهربون ❤️) کنار دستتون باشه که بگه چیکار کنین نکنین

اینکه معصومه زحمت میکشه پستهای کاربردی میذاره عالیه منم استفاده میکنم و خیلی ممنونش هستم وقتشو میذاره و ارزشمنده

ولی با قسمت برنامه ریزی مخالفم اونم بخاطر خودتون چون برنامه باید شخصی سازی بشه عزیزان 

شما اصل کارو از معصومه یاد بگیزی تمومه مثلا بدونی چجور برنامه هفتگی برای خودش میریزه چجور باکس بندی میکنه 

و الی اخر 

و خودت طبق روش معصومه برنامه خودتو بریزی 

این باعث میشه خودتم کم کم مدیریت رو بیاری تو‌ کارت و بدونی الان مثلا دو‌ تومن داری چکارش کنی چجوری بین باکسهات تقسیمش کنی و الی اخر…

در غیر اینصورت همیشه فردی عین معصومه باید کنار دستمون باشه تا یک تومن بهمون رسید بگیم برامون تقسیمش کنه یا بگه تا اخر ماه چی کارش کنیم!!

ما باید خودمون ‌ماهی گیری  رو یاد بگیریم عزیزان

2810