2777
2789
سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید😘😘 ع خانما مدتی هست دنبال خونه میگردیم ،،الان قسمت شده و ...

سلام‌ دوست عزیز. با توضیحایی که دادین من حدس زدم خونه مسکن مهری خریداری کردین، اونا ام دقیق به همین صورت وکالتی خرید و فروش میشه

اگه اینطوره ، فروشنده تمامی مدارک قبلی که به نام افراد مختلف زده شده باید براتون بیاره. و وقتیم شما کد رهگیری بگیری دبگه نگرانی نداره

فقط این سندا رو نمیشه سه دنگ سه دنگ به نام زد. باید کلش به نام یک شخص باشه

بعدم خودتون تشریف میبرید عمران و درخواست میدین سند جدید به نام خودتون باشه

اگه مسکن مهریه، روالش اینه و اصلا جای نگرانی نداره

اگه غیر اینه من اطلاعات دیگه ای ندارم

همین از یه تیکه طلا مثال میزنم براتون عزیزان همین پارسیانی که میگیری 👌 همیشه شرایط جور نیست که تو ب ...

معصومه جان و دوستان عزیز من یه مشکلی در باکس بندی دارم که هنوز تفهمیم نشدم مثلا بنده هرماه nتومن خرجم میشد ولی این ماه که باکس بندی کردم خرجم بیشتر شد البته هنوزپول در باکس ها موجوده و خرج نشده مثلا برای لباس مجلسی هدف پنج ماهه گذاشته یا آرایشی هدف چهارماهه گذاشتم و بقیه همینطور 

الان سوال دارم بنده که ۳ تومن باکس بندی کردم یعنی ماه جاری خرجم شده ۳ تومن؟؟

@royayezendegi    

باقی دوستان نتونستم تگ کنم امیدوارم دستمو ببین جواب بدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی. خب من یه گزارش ازخودم بدم پارسال ما حدود سیصد چهارصد تومن وام گرفتیم نصفش برای پیش ماش ...

سلام وامی که از بانک مهر گرفتین چه وامی بوده؟

و اینکه تمام کارهاشو آنلاین انجام دادین یا حضوری بود

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
سلام خانوما سکه پارسیان ۱۰۰سوت ۱۵۰سوت ۲۰۰سوت  ۶۰۰سوت دارم بنظرتون بفروشم ی تیکه طلای ریز بخ ...

سلام ببرهمون جایی که خریدی

من دیروزرفتم پارسیان هامومعاوضه کنم یکیشوبرنداشت گفت خواهرم تقلبیش زیادشده راستش میترسم

ببرتبدیل کن

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام دوستان عزیز شبتون بخیر  ما یه ماشین پراید ۹۲ داریم خیلی اذیت میکنه میخوایم عوض کنیم نظرتو ...

تیبا واقعا ماشین کم خرج و خوبیه و تیزتریه نسبت به پراید

البته مدلهای اولیه اش مثلا ۹۶_۹۷

مدلهای جدیدش یکی ازاشناهامون خریده اصلا کیفیت مدل پنج سال قبلو نداره

همین از یه تیکه طلا مثال میزنم براتون عزیزان همین پارسیانی که میگیری 👌 همیشه شرایط جور نیست که تو ب ...

سلام معصومه جون خودت می‌دونی که کم پست میذارم ولی مشتاقانه منتظر پست غذاییت هستیم این که چی برا مهمون درست کردی من الان شهر دور از خونوادم ولی ۱۰سال مرکز استان خودمون بودم و مهمون از شهرستان به خونمون خیلییییییییی داشتم  دوست دارم از مهمون داریت یاد بگیرم که عاشق میزبانیتم 🥰😍مگه قرار نشد به حرف چند کاربر ۰۰۰۰توجه نکنی خواهر مهربونم🥰🥰🥰🤗🤗🤗

دوستان لطفا لینک تاپیک دورهمی را هم بذارید.

مادر من کلا تو یک فاز دیگه بود و هست. به ما که می رسید بسیار صرفه جو بود پول بزرگ به دستش می رسید در حالیکه خانواده اش احتیاج داشتند می برد مثلا سال 1360 به جبهه ها یهو 10هزار تومن کمک می کرد. شما شاید یادتون نیاد ولی با این پول مثلا اون زمان می توانستی یک آپارتمان پیش خرید کنی! خودش که میگه با این کارهام شما را بیمه کردم. کلا برای خودش هم دستش به خرج کردن نمیره!ولی سرکوفت می زنه . من معتقدم نباید در گذشته ها زندگی کرد و گذشته ها دیگه برنمی گردند. ولی خودش و حرفهاش باعث میشه که من هم کارهای اون زمانش را به خاطرش بیارم!

الان خونه های سند دار کلی شک و شبهه دارن وای به وکالتی ها شما خونه سند دار میخری ممکنه فردا یکی بیا ...

ممنون عزیزم قبل قرارداد رفتیم خونه رو دوباره دیدیم دیوارها پیش ساخته بودن و کنسل کردم 

ولی برای اون صلح عمری که میگید قولنامه توی املاکی نوشته میشه معتبر هست،،وکالتی و قولنامه 

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
توشهرما دویست میکشن روش

۲۰۰ خیلی زیاده

من آنلاینم سفارش دادم ۱۱۸ تومن شد که گفتم انگار پول کرایه دادم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام سلامممم صد تا سلام خدمت دوستای گلم ❤️ عزیزای دلم ❤️ نصف شب و من براتون وقت کردم یه گزارش کوتاه ...

سلام معصومه جان گزارش غذایی و خرج هفتگی تون هم خیلی خوب بود اگه تونستین اونا رو هم بنویسین 

ممنون🙏🌹

۲۰۰ خیلی زیاده من آنلاینم سفارش دادم ۱۱۸ تومن شد که گفتم انگار پول کرایه دادم

من ناچاری خریدم ولی بعد دیدم کم اجرت بخرمم همینطورا میشه دیگه سعی میکنم کم اجرت بخرم فقط چون لاقل استفاده هم میشه کرد

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید😘😘 ع خانما مدتی هست دنبال خونه میگردیم ،،الان قسمت شده و ...

من تجربه ام از خونه خریدن و در واقع اشتباه بزرگم رو بهتون بگم.. یک املاکی یکبار بهم گفتند وقتی میخوای خونه بخری جوری باشه ک اخرین خریدارش خودت نباشی اون موقع ب این فکر کن ک ایا کسی بعد تو حاضره این خونه رو ازت بخره یا رو دستت می مونه... 

من نه سال قبل ی خونه اپارتمانی خریدم و شهر ما خیلی باب نیست چند وقت پیش ی مورد خوب برام پیش اومد ک با فروش خونم و وام وماشینهام  میتونستم بخرمش اما هنوز ک هنوزه کسی خریدارش پیدا نشده با اینکه واقعا نسبت به اپارتمانهای اینجا از ما دونبش هست و هیچ مشکلی نداشتیم الا همسایه بالایی ک الان بچه هاش بزرگ شدن و دیگه سروصدا ب خداقل رسیده. اما بخاطر اینکه همسایه طبقه بالا داریم هنوز نتونستم بفروشم و اون خونه مورد علاقم هم داره از دستم میره😢

سلام ایام به کام🥰 امروز هفدهمین سه شنبه از هفته ۵۲ هستش مبلغ پس‌انداز ۱۷۰ هزار تومن  ...

خدا خیرت بده دعات میکنم بیا این چالش ۵۲ هفته رو توضیح بده

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
2810