2777
2789
بچه ها کاش بگین هرهفته تونو باچقد میبندید؟من حساب کردم از ماه بعد با هفته ای یه میلیون بنظرم کمه یعن ...

من 400تومن دارم تا اخر ماه و قراره همینو فقط خرج کنم ،ببینم چی میشه،یعنی هفته ای 200 تومن 

اگه مرغ و گوشت و برنج داری یه میلیون خیلی هم زیاده

تراکنش مشخصه دیگه تعداد دفعاتی که کارت میکشید توی دستگاه پوز خرید میکنید یا با کارت بانکی کارت به کا ...

پ

م

سلام عزیزم ممنون از اطلاعات خوبتون،منتها از کارمندها همون اول مالیات از حقوق کسر میشه که امسال افزایش داشت و خیلی زیاد شده، آخه مگه میشه ۱۰۰ تراکنش در سال؟؟؟کارت به کارت و دستگاه پوز درمجموع؟بعداز باقی مانده دوباره بخوان مالیات بدن

یعتی یرای وام هابی که با درصد بالا گرفته میشه و میاد تو حساب،پولهایی که برای پرداخت اقساط پرداخت میشه،برای همه ی اینها دوباره مالیات گرفته میشه؟؟!!!

و درصد مالیات چقدره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دوستان نکته دوم در راستای نپرداختن پول یا مفت به اسم مالیات اخه اینا از کشورای اروپایی فقط مالی ...

عزیزم این اطلاعات شما چقدر صحت داره 

الان من کارت رسالتم تراکنش بالا داره بانک حضوری هم نداره 

چکار کنم .از طرفی یه بار هم وام گرفتم و دارم قسط میدم

عزیزم تا پارسال خودمون اعلام میکردیم کدوم حسابمون تجاری هست مثلا  یه حساب معرفی میکردیم به دار ...

یه سوال

ما اقساطمون از اواسط ماه تا اخرای ماه هست

منم وقتی حقوق خودم و شوهرم واریز میشه مستقیم میزنم به رسالت برای جمع کردن امتیاز وام

بعد دونه دونه از اواسط ماه قسطها رو پرداخت میکنم

فکر کنم که دیگه نباید این کارو انجام بدم

از همون اول ماه قسطها رو بدم 

پ م سلام عزیزم ممنون از اطلاعات خوبتون،منتها از کارمندها همون اول مالیات از حقوق کسر میشه که ام ...

دوستان عزیز،این پیان رو خواستم پاک کنم نشد،

سزچی که زدم و مطالب رو خوندم ۱۰۰ تراکنش در ماه و سقف ۳۵ میلیون نوشته بود

و هر دو شرط نوشته بود باهم باید برقرار باشند

یعتی مثلا،۹۹ تراکنش مجموع بالاتر از ۳۵ باشه مالیات تعلق نمیگیره چون به صد نرسیده

یا بالعکس تراکنش بالای ۱۰۰ تا شده باشه ولی مبلغ کل تراکنش زیر ۳۵ میلیون بوده باشه

من ده صفحه از تاپیک عقب هستم،نمیدونم در این بین کسی از دوستان پاسخ دادن یا نه

چون خودم نگران این موضوع شدن و دیدم دغدغه خیلی از دوستان هست گفتم این مطالب رو که خودم خوندم برای شما عزیزان بنویسم

باز دوستان میتونن بیشتر سرچ  کنن  در این باره

روز همگی خوش

دوستان عزیزم لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه 

من ۲۰۰ میلیون پول دارم که قصد دارم از روش وام بردارم رفتم بانک مهر ایران پرسیدم گفت اگه میخای برابر پولت وام برداری باید ۴ماه توی حساب باشه 

۴ماه خیلی زیاده چیکار کنم به نظرتون بانک رسالت چطور وام میده 

نازی هستم، صدام میکنن ناز❣

سلام شرایط وام فوری مهر چجوری هست؟؟؟

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
خانوما لطفا هر کس هر جوری میتونه کمک کنه بگه ما چیکار کنیم.ما مستاجریم ۲۲۰ رهن خونه است و ا میلیون ا ...

پارکینگ نعمت
تو خیابون هر اتفاقی ممکن بیافته
کلا ماشین آب و اتیش
حتی تو پارکینگ هم ممکنه دزد بیاد

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
خانوما لطفا هر کس هر جوری میتونه کمک کنه بگه ما چیکار کنیم.ما مستاجریم ۲۲۰ رهن خونه است و ا میلیون ا ...

اگر خونتون پارکینگ نداره اصلا ماشین نخر، با این پولی که الان دارین سکه بخر 

سال بعد خونتو عوض کن یکجایی برو که پارکینگ داشته باشه و بعد با فروش سکه ها ماشین بخر

حتی تو این خرید فروش یکمم ضرر کنی بهتره تا کل ۲۰۰ تومنت از دست بره

دزد زیاده و محله هم خیلی مهمه هر جایی نباید ماشین دم در گذاشت

من بودم تا پارکینگ نداشتم ماشین نمیخریدم .

من 400تومن دارم تا اخر ماه و قراره همینو فقط خرج کنم ،ببینم چی میشه،یعنی هفته ای 200 تومن  اگه ...

اره همه چی دارم فقط پول نوشابه و خوراکی بچه و سیب زمینی پیاز میوه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
من 400تومن دارم تا اخر ماه و قراره همینو فقط خرج کنم ،ببینم چی میشه،یعنی هفته ای 200 تومن  اگه ...

۲۰۰کم نیس؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
2810