2777
2789
خانوما لطفا هر کس هر جوری میتونه کمک کنه بگه ما چیکار کنیم.ما مستاجریم ۲۲۰ رهن خونه است و ا میلیون ا ...

پارکینگ که نباشه یکم سخت میشه همش استرس هست خصوصا شبا  جای پارک اجاره کنید که مطمئن باشه ساختمانهای اطرافتون بگردین هست 

ما بطور موقت چند شب جای پارک نداشتیم خیلی سخت بودشبا نمیشد بخوابیم همش استرس نکنه ببرنش ضمن اینکه ما سابقه سرقت ماشین داریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما لطفا هر کس هر جوری میتونه کمک کنه بگه ما چیکار کنیم.ما مستاجریم ۲۲۰ رهن خونه است و ا میلیون ا ...

عزیز بااین مبلغ اجاره تهران هستید؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
حقانی خودش ضرب سکه پارسیان انجام میده و پارسیان های دیگه رو اصلا قبول نداره. با اطمینان خرید کن گلم. ...

نه عزیزم برندای دیگه هم واسه فروش داره اگه قبولشون نداره پس چرا میده دست مردم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام به همه عزیزان ،امیدوارم در این مسیر که انتخاب کردیم روز به روز موفق تر و شادتر باشیم🙏🏻

ی شرح حال از خودم داده بودم و گفته بودم که مدتی هست با این تاپیک پیش میرم

تا قبلش خیلی ناامید بودم ،چون تو اطرافیان من که خانواده همسر، هستن(چون من شهرستان ازدواج کردم و نزدیک خانواده م نیستم ) همه وضعیت مالی خوب تا عالی دارن و عروس که میشن دغدعه انچنانی ندارن خصوصا برای کار همسراشون و بدترین وضع مالی رو خانواده همسرم داشتن نه اینکه بد باشن متوسط بودن ولی دوست نداشتن ی هزاری کمک پسر و عروس کنن و کلا آدمهای داماد پرستی هستن و همه چیزبرای دختراشون هست....تا جایی که در زنده بودنشون همه اموالشون رو به دخترها سند زدن و به ما گفتن شما  که دارین خودتون🙄🤮😱و ما بعد مدتها فهمیدیم پسر دیگه هم  رفته مال و اموال حق خودشو به زور ازشون سند گرفته ودیگه اموالی بعد از مرگشون نخواهند داشت🙄

ولی من از اولین روز ازدواجم برای اینکه بیشتر طرد نشم از خانواده خودم و جلوی خانواده همسر هم کم نیارم دووویدم ،نخوردم و نپوشیدم و سفر نرفتم و کار همسرم رو روبراه کردم.....

الان که۱۴ سال گذشته و دوتا بچه دارم هنوز با بی مدیریتی همسرم دست و پنجه نرم میکنم  در صورتی که همه چیز به نام و کام همسرم هست😔و همه افراد  شوهرم  رو باعث  این همه موفقیت میدونن چون اون تو دید هست ولی من در منزل...چون فکر میکردم دارم بهش اقتدار و مردونگی میدم و از طرفی با کارکردن من مخالف بود شدید با رانندگی با همه چی 😔😔فکر کنیدتو سال اخیر چند صد میلیون بعضی وقتا فروش دارم و مشتری براش،پیدا میکنم ولی ی درصد از اون رو بهم نمیده و همش امروز فردا میکنه😭😭منم میگم دوتا دسته گل دارم برای اینده اونها دارم تلاش میکنم ولی تاپیک رو دیدم و  دیدم ی هزاری برای خودم ندارم....ی هزاری ناقابل

ادامه پست بعد

😭ولی دل شکسته تر و خسته تر ازقبل بودم بالاخره سنم بالاتر رفته بود دیدم حتی برای دختر۷ ساله م تا الان فقط دوتا النگو خریده اونم ی ماه نشد شکست و ۵ سال پیش بود😣

ولی تاپیک رو دیدم که تنها نیستم انگیزه گرفتم و شروع کردم و اینم النگوهای دخترم که دیشب خریدم تازه میگفت پول ندارم و ۵۰ میلیونم دوباره از پدرت قرض گرفتم😭😭😭😭

ولی من گفتم عزیزم دخترم با پول قلکش میخواد چیزی بخره نیگفت نه من از طلا جز سود جیب طلا فروش چیز خاصی نمیبینم🙄

گفتم ایراد نداره بزار بچه م دلش گرم پدر مهربونش باشه و بالخره قبول کرد و کارتش رو داد گفت در حد ۱۲ تومن پول داره ،گفتم باشه ولی ۲۵ تومن شد به طلا فروش گفتم برم کارت نیاوردم رفتم تو ماشین بهش با خنده گفتم اجازه گرفتم اونم کارت دیگه داد گفت بخر

بر طبل شادانه بکوب😍الان عکسشم میزارم

۶گرم و ۵۸۰ ۳۳۲۵قیمت طلای دیروز +۷درصد سود با+۶درصد اجرت و ۱درصد مالیات 

که ۹ میلیون تومنش رو با پولهای عیدی و کادوی تولد  دخترم  بهش پس دادم گفتن دیگه اعتماد نمیکنه به حرفم پس درصدد جلب اعتمادش روی حرفم موندم😀🤦‍♀️

ان شاالله بیشتر و قشنگترش سهم شما و دخترای گل سرزمینم🙏🏻🙏🏻🙏🏻💗

😭ولی دل شکسته تر و خسته تر ازقبل بودم بالاخره سنم بالاتر رفته بود دیدم حتی برای دختر۷ ساله م تا الا ...

ایولا مبااااارک باشه عزیز جان 

منم خیلی اشتباه کردم اما ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است . 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
سلام عزیزان روزتون بخیر ما ماشینمونو فروختیم حدود ۴۰۰تومن شده،بنظرتون با پولش طلا بدون اجرت بگیرم ی ...

تو صندوق بورسی افران بزاری حدود ماهی ۱۰ میده

من پولم رو تو صندوقای بورسی گذاشتم خورد خورد هم ازش میفروشم و میرم طلا میخرم

دیروز حدود ۱۲ گرم طلای آبشده خریدم ۱ درصد ، خداروشکر 🌸

before i die i want to be happy and make others happy

نمیدونم نظر دوستان چیه 

ولی اگر ۲۰۰ تومان دیگه میتونید جور کنید و چون پول از خواهرتون قرضی هست و باید برگردونید، پس خونتون رو عوض کنید با ۴۰۰ میلیون رهن و ۱ اجاره پیدا کنید ، ۲ تومانی که قرار هست بدید به صاحبخانه و دیگه برنگرده، ۲ دو مان دیگه بزارید روش ماهانه بدید به خواهرتون و قرضش در یک سال داده میشه.

سال به سال رهن ها زیاد میشه.

یا هم که طلا بخرید بدون اجرت .

نظر معصومه جان و بقیه دوستان هم بببینیم 

گزارش 

از بانک مهر ۴۵ تومن وام امتیازی گرفتیم که با بارگزاری چک بود و چک روز بعدش برد بانک و یکساعت بعد پول تو حساب بود که همش تبدیل به طلا میشه.قرارشد فعلا این ۴۵ و یک مقدار دیگه پول بزاریم تو بانک مهر خودم و از اینم وام امتیازی بگیرم بعد تبدیل طلا کنیم.طلا هم پرسیدیم با ۵درصد هست نزدیکمون.

دیروز بدون خرج بودیم 

غذا هم سعی میکنم هفته ای یکبار گوشت یکبار مرغ یکبار گوشت چرخ شده بزارم بقیه میشن غذای بادمجونی و موارد دیگه 

برای تفریح هم باید بزودی یه برنامه بچینم با چند تا مورد از خونه بریم عصر پارکی جایی.تا یهو هوس بیرون گردی و غذای بیرون نکنیم. چون به جوری هستیم یه هفته جایی بریم هفته دیگه میگیم بزار خونه باشیم تعطیلات برای خستگی درکردن.

رستوران گذاشتم مناسبتی چیزی که بهمون بیشتر بچسبه

میوه هم هرروز دو سه موردش میارم

چون تنوع میوه تابستونی زیاده و بخواهیم از هر کدوم چند تا بیاریم 

دوروزه میوه تموم 

ولی خب میخام یک هفته لاقل دووم بیاره 

2810