2777
2789
سلام نازنین ها من چطوری از روی طلاوام بگیرم؟ کدوم بانک برم چی بگم؟ ویک سوال اینکع میتونم زودتراز ...

سلام 

بانک کارگشایی شهرتون ک زیر نظر بانک ملی هست 

بله هر زمان ک پولو کامل برگردونید میتونید تصویه کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از دیروز تصمیم به پس انداز کردن گرفتم😁 

اولین قدم هم انفالو کردن پیج هایی که با دیدن استوری وسوسه میشدم ثبت سفارش کنم 

باسلامو پاک کردم 

انشالله بتونم دووم بیارم🤧😂

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
عزیز مبارکتون باشه  یه سوال .اسید شور کرد انگشتر رو؟ من دیروز بالای ده تا طلا فروشی رفتم  ...

سلام

به نظرم همه اینطوری نیستن

چون فروشنده اگه با جرم به شما بفروشه یعنی از صاحب قبلی هم با جرم خریده

بنابراین به حالش فرقی نداره اگه همون اول برای صاحب اول با اسید بشوره و ازش بخره و بعد به شما بفروشه

به نظرم از محله های دیگه هم سوال کن.

چون معمولا طلافروش های یک محله مثل هم رفتار میکنن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام آبجی میشه منم راهنمایی کنید واقعا سردرگمم چه کنم من عقدم جهاز خریدیم خونه هم یه وام گرفتیم و با ...

داداشم یه پراید مدل ۷۷خریده ۸۰ تومن ۵میلیونم دادکل ماشینو رنگ کردن ظاهرا شبیهه صفره و موتوریشم عالیه

از دیوهر با این شرایط پیدا کنین

یه طلافروش میگفت قیمت طلای مستعمل و نو زیر ۱۰ تومن فرقی با هم ندارن

من نو گوشواره قیمت کردم گفت ۹۴۰۰ مستعمل گرفتم ۸۳۰۰ فرق دارن باهم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سلام  بانک کارگشایی شهرتون ک زیر نظر بانک ملی هست  بله هر زمان ک پولو کامل برگردونید میت ...

ممنون عزیزم

۲۰تومن وام بگیرم تقریبا ۲۳تومن بعدیکسال بایدپس بدم درسته؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ممنون عزیزم ۲۰تومن وام بگیرم تقریبا ۲۳تومن بعدیکسال بایدپس بدم درسته؟

حدودا اره 

تو شیراز ک دیگه وام بیست تومنی نمیدن 

فقط پنج تومن ب ازای ۲۵ گرم 

شرایط وام رو از بانک شهرتون بپرسید 

من از دیروز تصمیم به پس انداز کردن گرفتم😁  اولین قدم هم انفالو کردن پیج هایی که با دیدن استور ...

منم باید با سلام و دی جی کالا رو حذف کنم 

همه پولای منو میخورن مخصوصا دی جی😁

هدفت چیه؟ اگه خرید طلای زینتی و استفاده هست که بفروش یک طلای نمادار بخر اما اگه خونه و ماشین و زمی ...

عزیزم من پارسیان نبردم بفروشم پولم دادم یه انگشتر و دوباره یه پارسیان سیصد سوتی خریدم بعد که اومدم خونه گفتم کاش پارسیان نگرفته بودم .برای پس انداز میخام ولی اسم پارسیان تقلبی اومده میگم طلای دست دوم بخرم دیگه تا ده سال دیگه هم خیالم راحته

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
2810