2777
2789
اینم عکس گردنی ای که برای چالش تیرو خرداد با پول قرعه و یه مقدارم خودم گذاشتم گرفتم  بالاخره ...

اینم گوشواره و دستبندش که پارسال گرفته بودم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 🤩🤩🤩🤩🤩

صبح اولین روز هفته تون بخیر رر

به امید خدا تاپیک رو باز میکنیم 😍😍

هفته تون طلا بارون💰💰💰

پر برکت💵💵💵💵

و پر از رزق حلال و 

تن سلامت و🧿🧿🧿🧿 

دل خوش 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام بچه ها میخوایم خونه شهرستان و خونه تهران رو بفروشیم یه خونه بزرگتر تهران بخریم یه خونه دیدیم خیلی خوبه دعا کنید فروش نره و بتونیم زود خونه ها رو رد کنیم با قیمت خوب وبتونیم بخریم دلم پیشش مونده ..الهی خونه دنیا واخرتتون آباد باشه 

..

سلام عزیزان من تازگیا از طلاسی ۲۰۰ سوت طلا خریدم و میخوام ادامه بدم فقط این مطمین هست چون من پول مخفی ۴ تومن دارم میخوام بخرم لااقل دو سه گرم شد بفروشم پولم رو بگیرم برم طلا بخرم اگه مثل این برنامه ای دارین که لااقل یک سال اینا باهاش کار کردین و مطمین هست برام معرفی کنین فک کنم دوستان طلای حقانی رو هم میگفتن کسی هست که لااقل یکسال اینطوری با طلای حقانی کار کرده باشه توی شهر خودمون تازگیا قلک طلا گذاشتن اما چون طلافروش مغازه خودش نیست و یه صندلی انگار تو مغازه پسرخالش زده منم پسرخالش مشتریش هستم گفتم یه موقع مشکلی پیش بیاد شما جواب مارو میدین یا طرف مقابل گفتن طرف مقابل یه جوری انگار تاییدش نکرد منم واقعا ترسیدم اینکارو کنم 

سلام دوستان من تقریبا ی هفته پیش اینجا مشورت گرفتم ک پول جمع کنم ماشینمو تعویض کنم بعد دوباره ی ماشین دیگه برا خودمون بخریم .ماشین قبلی و خونه رو تبدیل ب خونه بزرگتر کنیم.

اینجا خیلی از دوستان گفتن هدفات زیاده ی کم برات سخت میشه و زده میشی.منم بنابر حرف شما و فکر خودم گفتم ک فعلا بگم بنگاه بیاد خونه رو قیمت گذاری کنه بعد ماشینمونو ک ی پراید هست تقریبا ۲۳ گرم طلا رو رو هم بزاریم ببینم میشه ی خونه بزرگتر بگیریم؟اگه شد خدارو شکر.اگه ی وقت کم بود دوباره تصمیم ب پس نداز میگیرم برا تعویض خونه.

گفتم این تصمیم رو اینجا مطرح کنم شما دوستان عزیز بازم نظراتتونو بهم بگید.ممنون میشم.

البته دوستان ما ی موتور هم داریم ک اگه بشه خونه تعویض کنیم فعلا موتور هست تا انشالله بعدا ماشین بخریم.

سلام خانوما. به سوالی ذهنمو مدت ها درگیر کرده. ازتون میخوام هر کسی نظری داره یا تجربه مشابه لطفا راهنمایی کنه. 

بارها پیش اومده برام شوهرم سر مسائل بیخودی خیلی منو ناراحت کرده. و من پشیمون شدم که چرا دارم بخاطر این آدم تو زندگیم مراعات خرج و مخارج میکنم. 

خیلی وقتا خوبه ولی به عنوان مثال دیشب رفتیم بیرون. من غذا درست کردم و همه چیز برداشتم که خرجی نکنیم. بعد آخر شب چون دستای دخترمو فراموش کردم بشورم کلی حرف زد و دعوا کرد😔. خیلی ناراحت شدم گفتم کاش غذا درست نمیکردم مارو می‌برد رستوران هم قدر منو میدونست هم اینکه اونجا مایع و آب بود راحت دستای دخترمو میشستم. 

بارها این مسائل پیش میاد. 

خانومایی که تجربه مشابه دارین چجوری مدیریت میکنید؟ 

آیا با این اخلاق هم تو زندگی مراعات میکنید یا خرج میکنید حداقل دلتون خنک بشه

سلام عزیزم 

موضوع اینه که چرا از اول جوری برخورد کردین که شستن دستای دخترتون وظیفه ی شماست؟

من اخلاقم اینه تو سفرو تفریح و کلا بیرون از منزل دست به سیاه و سفید نمیزنم همه ی کارها صفر تا صد با همسرمه

خونه هم وظایفمون نصف نصفه

مثلا من سفره پهن کنم ایشون جمع میکنه

جاروگردگیری با همسرمه

اشپزی و ظرف با من الی اخر

همه چی تقسیمه

نمیگم اخلاقم درسته هااا 

اما بالاخر ایشونم به عنوان پدر و همسر وظایفی داره دیگه

شاید بگین بیرون از خونه کار میکنه اما همسرم خودش میگه ما مردا اگه ۱۰ ساعتم بیرون کار کنیم ذهن و فکرمون فقط حول همون کار میچرخه و درگیر بچه و اشپزی و مهمونداری و.. نیس تو اون تایم و مغزو اعصابمون راحتتره

و همیشه همه جامیگه خانوما خیلی کارشون سخته و خیلی زحمت میکشن

به هر حال بنظرم باهاش صحبت کن که اگه من یادم میره شما به عنوان پدرش کارای بچه رو انجام بده

و اما درباره ی صرفه جویی،من همیشه با خودم میگم حتی اگه بحثم بشه دعوا هم کنم،قهرم باشم باز موقته

بالاخره یک روز یا یک هفته دیگه قراره اشتی کنم دیگه

قرار نیس قهرمون به طلاق برسه کههه،واسه همین همیشه موقع بحثا خودم یجور بحثو میپیچونم که به قهر نکشه و انگیزم واسه پس انداز از بین نمیره و میگم واسه زندگیه خودمو راحتیه خودم و اینده ی پسرم اینکارو میکنم.

به شما هم پیشنهاد میدم با این بحثای کوچیک زندگیتو تلخ نکنو بگذر

کلا بحثو ادامه نده خودش بیخیال میشه

چون این بحثا همه جا هست و عادیه😊

سلام خانوما. به سوالی ذهنمو مدت ها درگیر کرده. ازتون میخوام هر کسی نظری داره یا تجربه مشابه لطفا راه ...

ببین عزیزم اگه قراره صرفه جویی کنی اون مقدار پول ک صرفه جویی کردی باید ب خودت برسه... 

ما هفته پیش رفتیم بیرون چون مادرشوهرم میخواست از ی کوه دارو گیاهی جمع کنه و ما هم کمکش رفتیم اما چون هوا گرم بود همون روز قبلش گفتیم قبل ظهر برمیگردیم رفتیم اونجا و همسرم اصرار ی سد ک قشنگ بود بریم ببینیم خلاصه رفتیم و تارسیدیم خونه دیر شد ساعت 2رسیدیم شوهرم میخواست از بیرون غذا بگیره منم خیلی خسته بودم ولی حقیقت دلم نیومد چون غذای رستورانهای اینجا اصلا کیفیت ندارن خودشم دید با وجود خستگی دارم غذا میپزم منم با خنده بهش گفتم حالا ک انقد خانم خوبی داری با خستگی غذا میپزه پول اون رستورانی ک میخواستیم بریم بزن ب کارتم همسرمم سیصد زد ب کارتم..منم میخواستم ی کلاس ورزشی ثبت نام کنم همون سیصدو ردم ب حساب کلاس ورزشیم.. اولین بار بود اینجوری گفتم ولی طبق تجربه ام اقایون پرتوقع میشن اگه خرج نکنی و پولشم میره جای دیگه خرج میشه اصلا هم ب چشم نمیاد این فداکاریمون... 

خلاصه ازین ب بعد هم میخوام با همین فرمون برم جلو به حول و قوه الهی😁

من در اطرافیانم دیدم زنی ک خیلی صرفه جویی میکرد ولی این پولو برا خودشم خرج نمیکرد هیچ طلایی هم نداشت در نهایت دور ازجون هممون ی زنی ک کارگر این اقا بود شد زن دوم این اقا و الان چ بریز بپاشی نداره.. الان این اقا خرجی روزانه ب زن اولش نمیده حتی..زن دومش داره هرچی زن اولش جمع کرده راحت میخوره و ی ابم روش! 

سلام به همگی 

امروز ثبت نام ترم جدید باشگاه بود 

من از امسال تصمیم گرفتم بیشتر از اینکه خرج بیهوده داشته باشم خرج سلامتی و خوراک خوب کنم

به خاطر همین بیشتر آشپزی باید بکنم اما با برنامه ریزی همه کاری میشه کرد 

سلام عزیزم  موضوع اینه که چرا از اول جوری برخورد کردین که شستن دستای دخترتون وظیفه ی شماست؟ م ...

ارشیدا جا ایشون کلا همه چیز وظیفه من میدونه و از اون طرف بدون من آب هم نمیتونه بخوره فقط زبونش درازه. 

همون دیشبم پشیمون شد ولی من سخت فراموش میکنم. 

در کل منظورم این بود که وقتی مردها دلتون میشکنن بازم به مدیریت مخارجتون ادامه میدین یا نه. 

ممنون دوستم از راهنماییت 

ارشیدا جا ایشون کلا همه چیز وظیفه من میدونه و از اون طرف بدون من آب هم نمیتونه بخوره فقط زبونش درازه ...

من نه

ببینم طرف لیاقت نداره و قدر ناشناس هس خودمو به سختی نمیندازم.

به نظر من صرفه جویی و حساب و کتاب زندگی دل خوش میخاد و انگیزه

هر کدوم نباشه ادم دست و دلش به این همه حساب و کتاب و دو دوتا چهارتا نمی ره 

ارشیدا جا ایشون کلا همه چیز وظیفه من میدونه و از اون طرف بدون من آب هم نمیتونه بخوره فقط زبونش درازه ...

نه ولی اخلاقش دستته متناسب باهاش مدیریت کن اگه دیربه دیر بیرون میرید برید رستوران غذا نپز 

شوهر منم خیلی ادم طلبکاری هست بیرون رفتنی غذا با خودشه 

من از پولی که میده پس انداز میکنم ولی از پول اون خرج میکنم چون واقعا زبونش درازه 

اگه زود به زود بیرون میرید دیگه به حرفش اهمیت نده کار خودتو بکن سعی کن نفهمه پس انداز میکنی که فکرکنه چه خبره 

بنظرمن با مرد پررو باید پررو بود 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
2810