2777
2789
عزیزم پیشاپیش بهتون تبریک میگم  خوشحالم که یه خانم مستقل و پر تلاش هستید میشه بپرسم توی چند وق ...

ممنون عزیزم لطف داری❤

حدودا سه سال میشه فکر میکنم

من قبلا خواننده خاموش بودم ولی بازم پا به پای بچه های گروه پیش میرفتم   

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از دوازده و نیم ششصد دادم به همسرم و یک و نهصد  رو برداشتم بودم که با خودم نبرم بازار ✅که ...

سلام خوبین 

معصومه جان پست منو هم هر وقت فرصت داشتین بخونین ص588 نوشتم 

واسم یه سوال پیش اومد شما گفتین خرید وسایل رو چک دادین که به همسرتون میگین جای چک رو پر کنه خب ازتون نمی‌پرسه که با همون 12م این وسایل رو میخریدی 

یعنی نمی‌پرسه 12میلیون چی شد چرا باز چکی خرید کردی  

اینطور مواقع باید چکار کنیم  

من اگه تنهایی برم خرید که خب خریدامو همسرم نمی‌بینه باید مدام بگم این وسایل رو خریدم تا متوجه بشه پول خرج شده😐باز اگه با هم بریم که قیمت همه رو متوجه میشه و نمیشه بگی بیشتر خرج کردم اکثر مواقع خودش میاد باهام چون ماشین هم دست خودشه  

یادتون باشه مهمونی جاریتون رو هم بگین🙏🌹

و ی سوال دیگه اینکه طلا ها رو کجا نگه میداشتید؟؟ ان شالله ملک خریدید به نام خودتون میزنید؟؟؟همسرتون ...

خونه خودم 

یا گاهی میدادم دست مامانم 

ولی تو این مدت طبق تجربه ای ک بدست اوردم، چراغ خاموش حرکت کنی بهتره 

چون توی این مدت مامانم همش میگف دنیا دوروزه

برو سفر برو لباس بخر برو تفریح و رستوران

من چند سال طبق گفته مامانم انجام دادم همیشه ی خدا هشتم گرو نهم بود

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
بنظر من قسطی بردارید و برنامه ریزی کنید که قسطاش با کارکرد خودش بدین اینجوری اجبار رو سر آدم باشه خو ...

ممنونم گلم لطف کردین، بله همین بهترین روشه👌

پولهامو طلا میکنم و چرخ خیاطی رو قسطی برمیدارم و نهایت تلاشو میکنم تا اقساطو با پولی که بدست میارم پرداخت کنم⚘

من باهاش کار کردم میلی گلد معتبره

عزیزم منم دارم کار میکنم باهاش فقط میگم الان ۴۶ میلی دارم یعنی ۴۶ سوت؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ممنون عزیزم لطف داری❤ حدودا سه سال میشه فکر میکنم من قبلا خواننده خاموش بودم ولی بازم پا به پای بچ ...

سلام دوست عزیز تبریک میگم بهتون⚘️🌷

خیلی خوشحالم که زحماتتون نتیجه داده..میشه ریز به ریز بگین چطور پس انداز کردید..ماهانه چقدر پس انداز شده به طور میانگین..و تو این ۳ سال چقدر تونستید جمع کنید

سلام ممنون جواب دادین ما شهر قدس هستیم بااین پول میشه ی واحد آپارتمانی گرفت وقتی فکر میکنم سه تا خو ...

سلام عزیزم من جای شما بودم میفروختم و همین شهر قدس یک واحد میخریدم .

مستاجر خوب خوبش هم بعد از یک مدت نمیدونم چرا آدم رو دچار مشکل میکنه .

من هم یک واحد آپارتمان دارم که برای خودم هست الان ۱۲ سال هست خریدم و از اول دادم اجاره مستاجر اولم که خدا رو شکر چند ماه بیشتر ننشست طوری اذیت کرد و من رو حرص داد که تیروییدم پرکار شد و تا خوب شدم کلی اذیت شدم .

دیگه بعدش چند سالی به یکی از بستگان اجاره دادم ولی این مستاجر آخریم که چند ماه به سالش مونده هم با اینکه ظاهرا خوب هست ولی یک سری اذیت هایی داره که همسایه ها از دستش شاکی هستن .

البته منظورم این نیست همه مستاجرا بد هستن ولی خونه اجاره دادن دردسرهای خودش رو داره واقعا .

دیگه فعلا تصمیم گرفتم این مستاجرم بلند شد خونه رو بفروشم و با یک مقداری از پولش شروع به ساخت زمین شمالمون بکنیم و دیگه ماشین خودم رو نفروشم .

بقیه پول رو هم که حدود ۲ میلیارد ان شا الله احتمالا بمونه میخوام یک زمین بخرم هیچ کاری هم باهاش نداشته باشم بگذارم فقط بمونه برای آینده . 

عزیز این توی تلگرام هستش من توی اپیکیشن طلاسی میخام خرید بزنم این شکلی که فرستادید توی اپیکیشن طلاسی ندیدم ببخشید خیلی مزاحم شدم‌

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
2810