2777
2789
من هميشه از بانك مهر  وام ميگيرم  فكر كردم اونجا خوبه ٤ درصده پس رسالت تق ...

ببین عزیزم خیلی که فرق نداره ولی من خودم رسالت رو به مهر ترجیح میدم و با حساب مهرم خیلی سال هست کار نکردم ولی از رسالت دائما در حال وام گرفتن هستم . 

بانک رسالت کارمزدش قبلا ۲ درصد بود الان صفر شده کارمزدش البته یک کارمزد کمی موقع گرفتن وام کم میکنه ...

عزیزم.مثلا دوماه ۱۹ تومن بزاری چقدر میده

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم خیلی که فرق نداره ولی من خودم رسالت رو به مهر ترجیح میدم و با حساب مهرم خیلی سال هست کار ...

سلام مامان سبحان جان عزیزم تو قسمت محاسبه تسهیلات باجت یه مبلغی رو به عنوان کارمزد نشون میده و یه مبلغی هم به عنوان بازپرداخت نهایی میخواستم بپرسم اون بازپراداخت نهایی شامل کارمزدم میشه ؟ یا اینکه جداست

سلام عزیزان

امروز خیلی اعصابمم  مشوشه...

پریروز اومدم و از تلاشم  برای پس گرفتن ۳ تومان اضافه تری که طلافروش ازم گرفته بود گفتم.

متاسفانه  مثل اینکه این جریان ادامه داره...

یکبار دیگه با جزئیات نوشتم. 

عزیزانی که در محاسبات قیمت طلا خبره هستید، ممنون میشم شماهم با دقت بخونید و یکبارم شما چک کنیدو نظرتون رو بگید همینطور  راهکار برای برگشت هزینه!!!

احساس میکنم روز خرید از شدت استرس یا اعتماد بیجا به طلافروش،بسیار حواس پرت بودم.

امروز صبح داشتم فاکتورهارو میگذاشتم پیش بقیه فاکتورها.

یهو توجهم به پشت فاکتور که وزن طلایی که بدهکارم رو زوه بود، جلب شد.

روزی که فی طلا ۳ میلیون و ۳۶۰هزارتومان بود، من۳۳گرم و ۸۰ سوت طلا گرفتم قیمت کلش شده ۱۲۸ میلیون و ۵۰۰ تومان 

(بامیانگین سود و اجرت۱۶ درصد) که برام شده گرمی ۳میلیون و ۸۸۰

و

۵۵میلیون پول دادم یعنی برای ۱۴ گرم و ۱۶۰ سوت

با این حساب باید ۱۸ گرم و ۹۶ سوت برگردونم.

اما زده مقدار طلایی که بدهکارم ۲۱ گرم و ۸۸۰ سوت

یعنی ۳ گرم اضافه 

و  اگر با نرخ اون روز  و  ۱۶ درصد حساب کنیم ۱۱ میلیون و ۵۰۰ اضافه تر زده برام 

و قطعا" دوماه بعد با احتساب نرخ روز  بسیار بیشتر خواهد بود.

سلام عزیزم... خوبید؟ مشغول بازسازی محل کارم هستم اولین حرکت اقتصادی که انشاالله امسال جذبم چند برا ...

سلام عزیزم به نظرم اون پولی که میخوای اجاره بدی یه ابگرمکن برقی بخر یه گاز هم از دیوار بخر کپسول وصل کن. برای گرمایشم بخاری برقی بذار من دوماه شبانه روز هیتر برقی روشن کردم پول برقم شد ۱۵۰۰. در نهایتم میتونی ابگرمکن و گاز رو دست دوم بفروشی نهایت پول برقو مابالتفات خریدو فروش وسایلت بشه ۱۰تومن 

ببین اگه مستاجر باشی چقدر اجاره میدی و الان چقدر چقدر هزینتونه و دودوتا چهارتا کن

پیشاپیش منزل نو هم مبارک😊🌻

سلام عزیزان  امروز خیلی اعصابمم  مشوشه... پریروز اومدم و از تلاشم  برای پس گرفتن ...

سلام عزیزم نمیدونم واقعا چی بگم ولی خوب احتمالا طلا رو براتون با قیمت بالاتر حساب کرده یا شاید هم طلایی که بهتون داده وزنش درست نیست یک جای دیگه به نظرم ببرید و وزن کنید .

دقیقا حرفای برادرم و زدین... انشاالله همه مستاجرا خونه دار شن...

در ضمن اگه خودت اجاق گاز داری نیاز به خرید نیس میان سوزناشو باحدود ۴۰۰تومن هزینه عوض میکنن و به کپسول وصل میشه از بستگان بپرس کسی داشت ازش قرض بگیرو هزینه نکن

عزیزم همین ویپاد بانک پاسارگاد اگر ۱۰۰ میلیون رو یک ماه و نیم بگذارید میتونید ۵۰ میلیون با بازپرداخت ...

یعنی ماهی چقدر باید قسط بدیم

ویپاد فکرکنم ۲۳درصد باشه بانک مهربهتر نیست چهاردرصد هست

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
2810