2777
2789
سلام عزیزم... خوبید؟ مشغول بازسازی محل کارم هستم اولین حرکت اقتصادی که انشاالله امسال جذبم چند برا ...

عزیزم دلم نیومد بی توجه از کنار پستت بگذرم❌️

عزیزم وسایل گرمایش برقی مصرفش خیلی خیلی بالاست

داداشم ی مدت گاز نداشت بخاری برقی توی یک ماه ۳۰۰تومن قبض برق اومد ترسیدن جمعش کردن🚫

اگر شوهرت لیافت این فداکاری رو داره

حتما برو

اگر نه ارزش تو پایین نیار و برار خودش ی کاریش کنه تکمیل شد برو

خودم بعد عروسی خونمون نیمه تموم بود

اما چون نزدیک خونه بابام بودیم ی مدت از اونجا گاز گرفتیم

فشارش خیلی ضعیف بود

با کتری برقی اب گرم میکردم حموم میکردیم

کتریم سوخت

ی مدت واسه غذا پیک نبک و گاز و کپسول داشتم ظرفامو سیاه کرد  و خب خطرناک هم هست

شبی گذروندم ک ۳تا پتو انداختیم ولی گرم نمیشدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متوجه شدم  دوماه باید مبلغ درشت باشه تا وام خوبی بدن کدوم بانک مثلا پنجاه با صدتومن سپرده رو ...

عزیزم همین ویپاد بانک پاسارگاد اگر ۱۰۰ میلیون رو یک ماه و نیم بگذارید میتونید ۵۰ میلیون با بازپرداخت یک ساله وام بگیرید .

اپلیکیشن باجت بانک تجارت رو هم نصب کنید ۵۰ میلیون بگذارید ۲ ماه بمونه میتونید ۵۰ میلیون با بازپرداخت یک ساله وام بگیرید البته تا اونجا که من میدونم برای این بانک تجارت باید مدرک شغلی داشته باشید . 

سلام عزیزم... خوبید؟ مشغول بازسازی محل کارم هستم اولین حرکت اقتصادی که انشاالله امسال جذبم چند برا ...

سلام عزیزم

برادرتون درست میگن

آبگرمکن دوگانه برق و گاز بگیرین الان با برق بعد با گاز کار می‌کنه

هیتر برقی هم دو تومنه بعدا برین دیوار بفروشین

گاز هم با کپسول راحته

ما هم آخر امسال گاز کشی میشه برامون

در نظر هم بگیرین برا گاز کشی و لوله کشی یک مبلغ باید بدین و امتیاز و کنتور و غیره

در نهایت خودتون میدونین ولی پولتون راحت ندین برا رهن

اصل حرف من چیز دیگه بود که بگذریم … من هم چند سال عضو تاپیک هستم و کاملا واقف هستم به صحبت ها… و ا ...

اول ناراحت شدم از حرفت  ولی خوب به حرفتون فکر کردم دیدم درس بزرگی بهم دادین .ممنون از شما که بهم یاد دادی از سر دلسوزی و یا محبت یا روشن کردن برای  طرف ... 

حرفی یا نظری ندم .آدم ها دیدگاه خودشون توی زندگی دارند . به قول یک کاربری بود از زنعموش حرف میزد می‌گفت اصلا نظر نمی‌ده من الان به حرفاش رسیدم  .چون توی زندگی واقعی از سر دلسوزی و محبت و روشن شدن برای طرف نظرم محدود به دیگران میگفتم الان فهمیدم همون محدود هم نباید بگم .بازم ازت تشکر میکنم دوست خوب  مجازی من .

سلام عزیزم برادرتون درست میگن آبگرمکن دوگانه برق و گاز بگیرین الان با برق بعد با گاز کار می‌کنه ه ...

سلام

ممنون از راهنماییت...

واقعیتش حیفه اینجا رو بفروشیم

چون بسیار جای پیشرفت داره...

و از اونور نمیدونم چ کاری عاقلانه اس

سلام معصومه ی عزیزم... من چند وقتی فرصت نمیشه به تاپیک سر بزنم...خداروشکر برای همه ی خوبی هایی که ب ...

سلام یسنا جون ❤️ عزیزدل خواهر 

خیلی خوشحالم که دوباره بعد دوسالی ازت پستی میخونم 😊

خیلی ممنون عزیز دلم ❤️ هر چی خیر و نیکی بدرقه ی خونه زندگی ات باشه 

سلام دوستان من نیاز ب مشورت و راهنمایی شما دارم🥰 من ی خونه ۷۰ متری طبقه اول دارم ک قصد دارم خونه ر ...

به نظر من چندتا هدف با هم ذاشتن باغث میشه خیییییییییییلی بهت سخت بگذره

فعلا خونه ات رو نگه دار و طلا و سکه بخر برای تعویض ماشین

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

معصومه ی عزیزم گل سر سبد مجلس

مرسی ک هستی

خدا هزاران هزاررر برابر بهت ابن خولی هارو برگردونه

انشالله ب همه هدف هات برسی

تنت سالم دلت خوش باشه

پست تورو ک میبینم با خوندن هر کلمه کلی انرژی میگیرم ممنونم ارت

خدا برامون حفظت کنه

انشالله وقت کنی بیشتر بتونی بیای پیش مون❤️

تو خودت جواهری برای ما

@masumehjoon

سلام معصومه جون 

من امسال سال اخرمه و تا زمانی که اول مهر برم دانشگاه خب تو خونه تقریبا کاری ندارم 

شما اطلاعاتی راجب شغل های خانگی دارید که بهم بگید انجامش بدم حداقل این چند ماه اگر هم شغلی باشه که در کنار تحصیل ادامه بدمش که عالیهخانم های دیگه اگر شما هم ایده ای دارید که به نظرتون عالیه برا من بهم بگید 

تپ سواپ همستر یس کوین خاستی توی شخصی بهم پیام بده تا لینکش رو برات بفرستم 

درخاستمو قبول کن ممنون

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
بانک رسالت کارمزدش قبلا ۲ درصد بود الان صفر شده کارمزدش البته یک کارمزد کمی موقع گرفتن وام کم میکنه ...

من هميشه از بانك مهر  وام ميگيرم

فكر كردم اونجا خوبه ٤ درصده

پس رسالت تقريبا ٢ درصده بهتره؟؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام دوستان عزیز من وام یه تومنی ویپاد گرفتم ولی موجودی کارتم که زیاد نشد پس یه تومنه کجا رفته ؟

سلام

تو همون حسابه اما به موجودی اضافه نمیشه.

موقع کارت کشیدن یه تومن از حسابتون کم میشه و یه تومن هم از اعتباروامتون.

2810