2777
2789

سلام عزیزان امیدوارم هفته دوم خرداد براتون پر روزی بوده باشه😍 اینم گزارش هفتم تا چهاردهم خرداد 

پروتعین ۶۳۰ 

دکتر ۴۷۰ 

تره بار ۳۵۰ 

سوپر مارکت ۱۱۴۰ 

رستوران ۷۵۰ 

اسنپ ۴۰۰

درکل خرج خونه حدود چهار و نیم شد

تعمیر ماشین و دستمزد مکانیک  ۲۵ ملیون تومان 

حدود ۲۵۰۰ از بدهیم دادم 

۱۳۰۰ قسط طلافروش  سوین خانوم

از پس صرفه جویی بگم که ارایشگاه نرفتم خودم انجام دادم،رفتم امامزاده ولی از جای همیشگی شیرینی نخریدم 😁 

دو روز برای بچه هاخوراکی نخریدم بجاش بردمشون پارک و میوه دادم بهشون 

با پس انداز پسرمم براش یه پارسیان ۳۰۰ سوتی گرفتم شد ۱۲۰۰ 

از طلافروشم پرسیدم که عوض کردن پارسیانام بعد از یه مدت با ربع سکه چطوره پول وکیوم میگیره یا نه که گفت نه  موقع تعویض هزارتومنم کم نمیکنم ،و گفتم که ربع سکه و تمام سکه سودش بیشتره اگه بتونی عوض کنی برات بهتره  

الانم یکم مریضم احتمالا ویروس گرفتم😣ولی سعی میکنم خرج بیرون و کم کنم 

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍
دوستان ی مشورت شما بودید می‌رفتید خونه ایی که گاز کشی نشده هنوز؟ شهرداری گفته تا آخر سال میشه  ...

سلام 

بانو من اگر باشم این چند وقت رو مستاجر میموندم 

چون با یه پیکنیک کار کردن اعصاب خوردی داره 

گیرم کپسول گاز مایع و ..جور شد وصل شد به گاز سه شعله 

حمام رو چکار کنم؟

سه ماه بعد سرمای هوا رو چکار کنم؟بعد یه حرفی زدن گفتن تا اخر سال ...اگر اما واگر و شاید اومد تو کار چی؟

من موقع نوسازی خونه ام فقط سه روز گاز نداشتم نوزاد هم داشتم پدری ازمن دراومد که نگم بهتره 

ببینید اعصاب و حوصله تون میکشه برای این سختیا یا این چند وقتم اجاره بشینید بعد تکمیل شدن با دلخوش برید خونه جدید🌹

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من جواب اون دوستمون رو دادم که از اصل بودن پارسیان های د ی ج ی کالا پرسیدن فکر کنم شما اشتباه ...

بله عزیزم معذرت میخوام اشتباه شد

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
زیاد ضرر نیس؟؟ ۲۰۰ سوت و گرفتم ۷۸۰ تومن 

یک مقدار گرون تر میده ولی به نظر من یک موقع که امکان خرید حضوری نباشه من فقط تا الان برای خرید طلا و پارسیان و حتی سکه تمام به د ی ج ی برای خرید آنلاین تونستم اعتماد کنم .

عزیزم شماره کارت کودکان سرطانی از کجا پیدا کنم؟

عزیزم خود کودکان سرطانی رو اطلاع ندارم من به موسسه محک میزنم 

اما کمیته بچه های بد سرپرست یا بی سرپرست یا بچه هایی که مادرشون سرپرسته رو ریز پوشش دارن منم شماره کارت یکی از بچه ها رو دارم ماهی یه بار در حد خیلی کم میزنم اگه خواستی خصوصی پیام بده برات شماره کارتشو بدم.

خانومای مشهدی طلافروشی منصف سراغ دارین؟چه برای طلای نو چه طلای مستعمل

سلام عزیز 

من طلا دارم ، گذاشتم توی دیوار با 3 درصد 

مشهدیم هستم ، خواستی داخل طلافروشی معامله میکنم

اگه خواستی خصوصی هماهنگ کن

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
سلام عزیزم ، خوبی خانمی ؟ خیلی وقت هست نمیا اینجا دوست عزیز دلمون برات تنگ شده بیا یک گزارش بده از ...

سلام عزیزم...

خوبید؟

مشغول بازسازی محل کارم هستم اولین حرکت اقتصادی که انشاالله امسال جذبم چند برابر بشه...

و اینکه یادتون باشه دوتا خونه در مرحله ساخت داشتیم که تمام شده

اما گاز کشی خیر...

دو دلم 

شهریور مونده خونه است و صاحب خونه گفته باید بلند شید 

برادرم میگه آبگرمکن برقی میخری

گاز دو شعله برقی 

و گرمایش برقی

فوقش بخوای ۳۰ تومن پول برق بدی

بهتر از اینه پولت دست صاحب خونه باشه

اما من میترسم پشیمون شم

با بچه کوچیک واقعا سخته...

و اینکه به صورت جدی من پس انداز و دوباره باید شروع کنم برا رسیدن به اهدافم

چند وقته فقط درجا زدم و از خودم راضی نیستم

سلام عزیزم این مبلغ که بهتون برای خرید وام گفتن خیلی خوب هست اگر با بازپرداخت ۱۲ ماهه باشه که احتمال ...

عزیزم ی سوال دیگه هم پیش اومده برام که جوابش میتونه خیلی کمکم کنه

من از سپرده گذاری توی بانک بااین‌تورم واهمه دارم همیشه میگم خوب مثلا ۳۰۰بخوابونم برای سه ماه شاید ارزش پول کم بشه سریع تبدیل کنم بهتره

اما میبینم بعضیا اینکارو میکنن و وام‌میگیرن

یکم از تاثیر مثبت سپرده گذاری بگین ممنون میشم اصلا بصرفه هست؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
سلام عزیزم... خوبید؟ مشغول بازسازی محل کارم هستم اولین حرکت اقتصادی که انشاالله امسال جذبم چند برا ...

خدا رو شکر عزیزم .

ان شا الله کسب و کارتون حسابی رونق پیدا کنه و به اهدافتون برسید .

البته این که برادرتون میگه هم شاید فکر بدی نباشه ، خونه های جدید هم خیلی خیلی مبارکتون باشه . 🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰🥰

عزیزم ی سوال دیگه هم پیش اومده برام که جوابش میتونه خیلی کمکم کنه من از سپرده گذاری توی بانک بااین‌ ...

خوب عزیزم این که بتونیم وام بدون سپرده گذاری بگیریم که صد البته بهتر هست و به همین خاطر هم هست که همه ما دنبال وام هایی هستیم که کمترین سپرده گذاری رو نیاز داشته باشه تا از تورم جا نمونیم .

من خودم همیشه سعی میکنم پولم رو خیلی زیاد برای گرفتن وام نخوابونم و بیشتر مواقع هم یک پول درشت رو نمیگذارم بیشتر از نهایت ۲ ماه داخل بانک بمونه برای وام و سعی میکنم با حسابم کار کنم و پول هایی که مثلا یک الی ۲ ماه دیگه بهش احتیاج دارم و در نتیجه ریسک تبدیل به طلا داره رو بگذارم داخل حساب و وام بگیرم .

امیدوارم منظورم رو درست متوجه شده باشید دوست عزیز . 

خوب عزیزم این که بتونیم وام بدون سپرده گذاری بگیریم که صد البته بهتر هست و به همین خاطر هم هست که هم ...

متوجه شدم 

دوماه باید مبلغ درشت باشه تا وام خوبی بدن

کدوم بانک مثلا پنجاه با صدتومن سپرده رو دوماهه وام میده و چقدر؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
2810