2777
2789
خب من یکم از زنموم بگم ک خیلی با سیاسته  چند روره مامانبزرگم خونمونه  بعد چون ما ماهواره ...

من ی خاله دارم هههیچ وقت تو چیزی دخالت نمیکنه 

همیشه ی جمله داره سر لوحه زندگیش (شر سی خوت درست نکن)شر برا خودت درست نکن 

ینی چی 

اصلا برا کسی غذا نمیبره 

میوه نمیبره 

میگه شاید طرف هستش تو گلوش گیر کرد مرد 

شاید بش نساخت 

ن یه این کارو کن ن میگه نکن میگه هر طور خودت میدونی من کار ندارم

اصراری نداره ک بیای خونش میگه طبقه بالام اون ادم ی موقع نیوفته 

ولی بری خخخیلی عذت میزاره 

اصلا میگه چیزی از خونه نبر 

ک ی موقع طرف نره بیرون بخوره حالش بد شه 

قبول دارم ک وسواس گونس رفتارش یکم 

ولی واقعا تو خانواده ما این بهنرین دفاعه

پشت تلفن حرف خاصی نمیزنه ک ی موقع صداش ظبت نشه 

همیشه هم داخل خونش تخمه افتابگردون هست 

میگه مهمون میخوره سرگرم میشه

بستنی هم همیشه واسه بچه ها هست تو خونه ک سرگرم شن 

سلام گلم بستگی داره برای کجا کارکنه؟ نمایندگی یاخودتیپاکس مرکزی؟ راننده بزاره یاخودش هم رانندگی کن ...

فکر میکنم خود تیپاکس مرکزی باشه اگه اشتباه نکنم گفتن هر سرویس راه نزدیک ۷۰۰تومن خودش میخواد کار کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ی خاله دارم هههیچ وقت تو چیزی دخالت نمیکنه  همیشه ی جمله داره سر لوحه زندگیش (شر سی خوت درس ...

بالاسر مادرشوهرش زندگی میکنه 

اصلااا بشون غزا نمیده حتی اگه حالشون بد باشه میگه شاید بخوره بد تر شه 

یا مثلا وقتی ک میرن جایی خانواده شوهرش میگن ک اره کلید دست تو ب گلا اب بده یا هرچی خاستی از یخچال بردار

کلیدو میده دست شوهرش ک اون اب بده 

بعد حتما هم تاکید میکنه ک مامان جون من چیزی استفاده نکردمه ها دستم درد نکنه 

فکر میکنم خود تیپاکس مرکزی باشه اگه اشتباه نکنم گفتن هر سرویس راه نزدیک ۷۰۰تومن خودش میخواد کار کنه& ...

تهران هستی؟

میتونه همسرت تهران کارکنه؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ببخشید چند بود قیمت بلوز؟؟

۱تومن با تخفیف یه بلوز مردونه ساده  ، البته شاید واسه من گرون باشه واسه بقیه عادی باشه.

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
تهرانم عزیزم ولی مطمن نیستم تیپاکس مرکزی باشه یا ن  چون گفت از یه جا کلا بارگیری میشه یه جا د ...

اگربخوایید من میتونم به یه شعبه معرفی کنم درامدش خوبه مدیرش هم آدم درستیه

حتی میتونه پاره وقت هم بره چون خودش ماشین داره 

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام بر خانمهای عزیز ،همگی خسته نباشید 🌹🌹🌹 باتوجه به موضوع اصلی تاپیک اگه  نظر بدین ممنون م ...

روغن کمتر استفاده میشه

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
من ی خاله دارم هههیچ وقت تو چیزی دخالت نمیکنه  همیشه ی جمله داره سر لوحه زندگیش (شر سی خوت درس ...

عزیزم من خیلی دوست دارم که شما انقدر ریز میاید از تفاوت رفتار های مادرتون و زن عموتون میگید 

این میتونه برای خانمایی که تازه ازدواج کردن راهگشا باشه 

لطفا بازم بگید ازشون

سلام دوستان

پیرو نوشته های قبلیم چقدر استقبال شده بود از اینکه همسرم علاقه به مسافرت و گشت و گزار داره😂😂

خلاصه خواستم بگم من از مسافرت بدم نمیاد ولی هر مسافرت حدود ۱۰ آب میخوره، کم کم دارم میگم و میانگین، مثلا یه مسافرتمون پارسال شد ۶ ت و یکی دیگه ۲۵ ت

و این در حالیه که پس اندازمون صفر هست😔😔

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
اگربخوایید من میتونم به یه شعبه معرفی کنم درامدش خوبه مدیرش هم آدم درستیه حتی میتونه پاره وقت هم بر ...

اگه اجازه باشه خصوصی راجبش صحبت کنم باهاتون تا رویاجون هم عصبانی نشن 🫢

همه اینا بکنار ، بله مسافرت خوبه ولی اندازه داره 

ما ۶ ساله اومدیم تو این خونه که هستیم الان هم به رنگ احتیاج داره هم مبلهامون داغون شده ، منم علایقی دارم دوست دارم خونه مرتب تر باشه نمیشه که همه اش به علایق همسر فک کنیم😔

سلام دوستان پروسه گرفتن دسته چک ازبانک ملی طولانیه؟ من حقوقم روی اون بانکه بهم میدن؟ گردش حسابمم ...

سلام عزیزم ، بله میدن دسته چک ، من سال ها هست روی حساب حقوقی ام دسته چک دارم ، باید حضوری برید همون شعبه که حقوقتون واریز میشه و درخواست بدید حدودا یک الی ۲ هفته ای معمولا میدن دسته چک رو .

2810