2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست جونا روزتون بخير منم يكم گزارش بدم از خودم 

خدا اسنپ پي و خانوميو خير بده بعد از مدتها تونستم بهترين لوازم ارايشو براي خودم خريد بزنم و بهترين ضدافتابو ريملو براي خودم خريدم مگه بهترينها فقط براي از ما بهترونه ما هم بايد بهترينهارو استفاده كنيم مخصوصا پوست خيلي مهمه همينم خودش يه نوع پس انداز ....هم طلا هم رسيدگي به پوست ان شاءالله قدم بعدي دندونام هستن واقعا ميخوام هزينه كنم..... اينجوري همش بخندم😬 نه اينجوري 🙂...🤭 واقعا خوشحالم اعتماد به نفسم بيشتر شده و حس خوبي به خودم دارم .... خداروشكر  ....همگي خوش خبر باشيد

راستي اولين بار تو عمرم اينترنتي دارم خريد ميكنم يعني مورو از ماست كشيدم بيرون خريد زدم ديگه پناه بر خدا🤭

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام دوستان بیاین از غذاهای اقتصادی و خوشمزه ای که درست میکنین بگین  من خودم پیراشکی درست میکن ...

سلام عزیزم 

من قبلا همه برنجام با گوشت بود .الان کته گوجه با لوبیا سبز درست میکنم یا نخودفرنگی هم خیلی زود آماده میشه و هم خوشمزس.

برا غذاهای نونی هم ،بادمجون سرخ میکنم پیازداغ میگیرم با زردچوبه و گوجه های نرم یخچالو رنده میکنم میزنم به بادمجونا واقعا عالی میشه طعمش من تو هفته دوشب درست میکنم یا عدسی یا خوراک لوبیا بدون گوشت میپزم .بنظرم مزه غذا به سبزی و سالاد و ترشی و ماست دور غذا هست که هزینه هم نداره زیاد ولی غذا رو لذت بخش میکنه 

اهان خوب پس.خیلی مبارکه. ولی خوب الان هم وامتو دادی هم توقع جهاز  دارن. شاید درک نکنن اون ۲۰۰ ت ...

نه گفتن توقع جهاز انچنانی نداریم

میشه راهنماییم کنین؟

الان ۱۵ دارم برم یه النو مستعمل بخرم یا دوتیکه جهاز بخرم؟

من الان عروسی دعوتم دختر خاله ام همه هم آرایشگر و موهاشونو رو رنگ میکنن من از جای خیلی ارزون پرسیدم دوتاش نزدیک 2 میلیون تومان شد حالا من موندم چیکار کنم پارسیان بخرم یا خرج اینا کنم راهنماییم کنین

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
من الان عروسی دعوتم دختر خاله ام همه هم آرایشگر و موهاشونو رو رنگ میکنن من از جای خیلی ارزون پرسیدم ...

پارسیان بخر ،بعد یه رنگ مو شماره ۶دودی و ۷ طلایی بگیر ترکیب کن بزن به موهات یه ارایش ساده و تمام از اونا خشکلترم میشی البته رنگ با کیفیت بخر ایتالیایی 

من الان عروسی دعوتم دختر خاله ام همه هم آرایشگر و موهاشونو رو رنگ میکنن من از جای خیلی ارزون پرسیدم ...

وای تو رو خدا ول کنید این پارسیان ها رو 😁😁😁

تو عروسی باید خیلی شیک و جینگیلی بری 

برو آرایشگاه به خودت برس 

نه گفتن توقع جهاز انچنانی نداریم میشه راهنماییم کنین؟ الان ۱۵ دارم برم یه النو مستعمل بخرم یا د ...

نه توروخدا داشته باشن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

این پارسیان چیه همرو گرفتار کرده هی پول جمع کنم پارسیان بخرم

برو عزیزم خوشگل و شیک باش عکس های قشنگ هم بگیر

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
وای تو رو خدا ول کنید این پارسیان ها رو 😁😁😁 تو عروسی باید خیلی شیک و جینگیلی بری  برو آرای ...

😂😂😂😂

2810