سلام دوستان شبتون بخیر منم چن وقته با این تاپیک اشنا شدم اومدم گزارش امروزو بدم از صبح کلی کارا کردم که الان لِه هستم از خستگی😁
ما معلوما حبوبات و برنج و روغن و قندو شکر و شوینده هارو سالیانه میگیرم
پارسال شهریور ۱۰۰کیلو برنج گرفتی شد ۹میلیون
حدود ۵تومن حبوبات و ماکارونی شد
۵تومن شوینده ها و شامپو و..
۳تومنم رب و روغن
لبنیات و پروتئینم ماهیانه میگیرم
سبزیجات و نون هم هفتگی
با اینکار خیالم راحته که یکسال خونه پُر هست و حواسمو جمع میکنم درست مصرف کنم تا سر سال برسونم😉
اما یه مشکلی که هست هر سال چن ماهه اخر حبوباتا دیرپز یا نپز میشن منم اعصابم خورد میشدو میریختم تو اب یکم میجوشوندم نرم که میشد میدادم که همسایمون میبرد شمال واسه مرغ و اردکای مامانش
دیروز گفتم خب چکاریه حبوبات به این گرونیو زیاد میخرمو خورده نمیشه ازین به بعد یک کیلو میخرم تموم شد دوباره میگیرم لپه هارو پختم اما چون دیرپز بود خوب پخته نشد چرخ کردم یکم برنج نیمدونه واسه شله زرد داشتم که الان ۳ساله تو کابینته،اونم ابکش کردم با یکم چرخکرده گوشت و سبزی معطر و اردیه کوفته درست کردم داخلش الو و زرشک گذاشتم چیدم تو سینی گذاشتم فریزر تا یخ بزنه غروب ۳تا دونه ای بسته بندی کردم شد ۶تا بسته گذاشتم فریزر هر وقت بخوام سس درست میکنم یکساعته میپزده و اماده.
یکم لوبیا کشاورزی بود خیس کردم واسه فردا پوست کنم بذار فریزر برای باقالی قاتق
قندایی که از دوسال پیش مونده بودو زرد شده بودو اسیاب کردم واسه حلوا و فرنی و شله زرد
یکمم شربت هل و زعفران درست کردم واسه مهمون که نخوان سن ایچ کارخونه ای بگیرم که همش اسانسه البته از دست پسرمو شوهرم ۷تا سوراخ قایم کردم وگرنه دوروزه دخلشو میارن😂
من هر وقت سبزی خوردن میگیرم چند روز بعدش که سبزیا پلاس میشن قبل از اینکه خراب شن،خورد میکنم میریزم رو پارچه تا خشک شه واسه کوفته و دلمه عالیه
و اینکه وقتی میخوام مرغ پاک کنم اون چربیهای کنار رون رو میبرم و تو هر بسته از مرغ یه تیکه میذارم وقتی مرغ درست میکنم اون چربی رو میذارم کف قابلمه روغن میندازه هم خوشمزه میشه هم روغن دستی اضافه نمیکنم به غذا
من همیشه دنبه گوسفند میخرم اندازه قوطی کبریت برش میزنم میذارم تو فریزر و هر دفعه بخوام خورشت درست کنم یه تیکه بر میدارم همونطور یخ زده رنده میکنم تو قابلمه و پیازو باهاش سرخ میکنمو...
هم خورشت خییلی خوشمزه و خوش طعم میشه هم باز نیاز به روغن مضر نیس
اصلا هم اون دنبه تو خورشت مشخص نیستو کامل آب میشه
یکمم اجیل پیدا کردم تو کابینت که از پارسال مونده بود چون امسال نوعید داشتیم اجیل نداشتیم
و اینکه اصن اجیل دوس نداریم اونارم مغز کردمو آسیاب کردم که فسنجون درست کنم خیییلی خوب میشه😋
اینم از گذارش امروز برم بخوابم که دارم غش میکنم شبتون بخیر🌻