2777
2789

دوستان من توی دو ماهی که خواننده ی خاموش این تاپیک بودم یه سری تغییرات ریز دادم که انشالله به تغییرات درشت هم برسم🥰چند ماهیه که مادر شوهرم برای بچه ها هرچند روز یکبار تخم مرغ محلی و کیک و شیرینی عسل و پفک می‌فرسته که من روزای اول همشو میدادم بچه ها سریع می‌خوردم می‌رفت ولی الان تقسیم میکنم وتوی  چند روز میدم میخورن هم پرخوری نمیکنن هم مدیریت میکنم و پولی که برای خرید خوراکی میدادم قبلا الان می‌زارم کنار .

مورد بعد اینکه من همیشه غذای اضافه رو می‌فرستادم برای سگ و مرغ و جوجه های مادر شوهرم که البته این کار درستی بود و هیچ شکی نیست ولی الان غذای اضافه ای که تازه باشه رو می‌زارم یخچال وقتی بچه هام گرسنه آن بین روز میدم بهشون که این باعث شده کمتر کیک و کلوچه بدم بهشون و شکلات رو کاملا حذف کردم 

مورد بعد اینکه اصراف کاریم رو بشدت کم کردم و همینطور روغن رو کمتر میریزم و به قول معصومه جان از هرچیز دوقاشق می‌زارم بمونه برخلاف قبلا که روغن چکه میکرد از برنج و ته دیگم 

برای مهمون جدیدا فقط یک مدل غذا درست میکنم 

و وقتایی که سوپر میرم هرچی دیدم ور نمی‌ذارم هرچی که واقعا نیاز دارم و هله وهوله رو خیلی کم کردم بجاش معجون و شیرموز و آب هویچ میخوریم 

خونه ی کسی می‌خوام برم اول نگاه میکنم ببینم چی از خونه میتونم ببرم بعد دست تو جیبم میکنم

قدر ظرف و ظروف و وسیله هامو خیلی بیشتر از قبل می‌دونم درصورتی که قبلا از هیچی مراقبت نمی‌کردم و وقتی خراب میشد میگفتم چه بهتر میرم بهترشو میخرم که این یه مدل کفر نعمته و خیلی چیزای دیگه از اینجا یاد گرفتم و عمل میکنم که فعلا همیناش یادم بود امیدوارم که مفید باشه

راستی یارانه رو به 3قسمت تقسیم کردم 

400برای لباس خونگی بچه هام که هر ماه برا یکیش میخرم هزینه ی لباس بیرونی با درآمد همسرمه

و ماهی 500برای ظرف جدید چون می‌خوام تا عید که 10ماه دیگه مونده بهم فشار نیاد برای خرید و هرماه یچیز میخوام بخرم یه ماه آجیل خوری یه ماه بستنی خوری 

300هم برای تولد شوهرم میزارم کنار که آبان ماهه و این فقط هزینه ی کیک و دسره ولی نمی‌خوام بهم فشار بیاد یهو چون مناسبت های زیادی هم این وسط داریم که باید کادو بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم مادرت می‌دونه خواهرت باهات چیکار کرده؟؟؟

آره عزیزم همه خبردار شدن ولی کسی نتونست کاری بکنه 

با دروغ های که به همه گفت همه چیو انداخت کردن خودم 

میگه من خودم اصرار کردم بیا پولمو بده به اون آقا 

درحالی که اصلا من آقا رو نمی‌شناختم 

خیلی تبلیغات میکرد خیلی زیاد می‌گفت ما از وقتی پولمون رو دادیم زندگی مون خوب شده و موتور خریدیم و وسایل خونه و از این چرت و پرتی ها منم خام حرفاش شدم 

نگو می‌خواسته سهم خودشو بهم بفروشه من خبر نداشتم 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
آره عزیزم همه خبردار شدن ولی کسی نتونست کاری بکنه  با دروغ های که به همه گفت همه چیو انداخت کر ...

عجب

ولی مطمئن باش نمیخوره . ده برابرش رو جای دیگه پس میده 

همه تاوان ها هم مالی نیس

ممکنه بدتر از ضرر مالی پس بده 

بسپار ب خدا و آروم باش و دیگه هم بهش فکر نکن

خدا سخت انتقام میگیره دیدم ک میگم 

فقط به شرطی ک خودت دیگه بهش فکر نکنی

بسپار ب خدا فقططط

عجب ولی مطمئن باش نمیخوره . ده برابرش رو جای دیگه پس میده  همه تاوان ها هم مالی نیس ممکنه بد ...

اره حتما همین کارو میکنم 

همه چیو به خدا سپردم ولی خب گاهی اوقات هم یادم میاد جوش و غصه میخورم 

انشالا خدا جواب کارا شو‌بده به بدترین شکل ممکن 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
عالیه تو با خدا معامله کن تلاشتو بکن ایشالا نتیجه میگیری  وقتی داستان زندگیشو فهمیدم خیلی ناراح ...

مرسی عزیزم آره به خدا اصلا هیچ توقعی ندارم فقط میخوام نگن بچه طلاق همینه دیگه 

همسرم خودش بچه طلاقه کسایی که براشون کار درست میکنه هم همه از این مشکلات دارن 

یه جوون همسن خواهرزاده امه موتووپرشو دزدیدن من چک داده بودم انقد غصه میخوره میگه زود قسطاشو بدم چک آبجی پاس بشه الان یکی دیگه خریده به مامانش خرجی میده 

یه النگو خریده اگه خواست زن بگیره

من به خواهرزاده ام میگم اینا رو نمیخوام فقط میخوام یه کافه میریم دست تو جیبت کنی بگی خاله من حساب میکنم من کیف کنم سرما میخوری پول قرض نکنی 

ای خدا ببخشید امروز خیلی ناراحت بودم اینجا مطرح کردم وگرنه اصلا دوست ندارم مجازی کسی رو ناراحت کنم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
معصومه جون قلبی قره به فارسی میشه بد دل 

آره عزیزم معنای کلمه به کلمه قلب مشکی ولی منظور همون بددله

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیزم ❤️ ورودی اتون هفت تومن ...نهصد رایانه ...سه و نیم اجاره  از این پول عزیزم سه تومن ب ...

سلام معصومه جون من شاغلم وهشت تومن حقوقمه .خریداری خودم با منه گاهی هم برای پسرم .حالا بنظرتون پنج تومن قرعه بزارم ده ماهه ک میشه پنجاه .یا ماهی پنج تومن طلا بگیرم ؟؟

خانما من از پس انداز مخفی خودم ۲و۷۰۰دارم تولد همسرم این ماه رفتم روکش صندلی دیدم برا ماشین میگه ۲ونی ...

قشنگم اگه میتونی دو سه سال دیگه باز هزینه کنی ارزونه رو بگیر

اما روکش ماشین چون در معرض سرما و آفتاب هست، جنس ضعیف زودتر خراب میشه. ترک میخوره یا پوسته پوسته میشه

اگه میتونی چندتا مغازه رو بپرس همین دو و نیم رو شاید ۲ و ۴۰۰ یا کمتر هم پیدا کردی

من نظر شخصی خودم رو میگم. به نظر من روکش بهتر رو بخر با بقیه اش یک سکه ۲۵۰ یا ۳۰۰ سوتی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام دوستان 🌸

خرید من برای چالش اردیبهشت یک پارسیان ۳۰۰ سوتی🤭 با تاخیر البته. میدونم کمه ولی همینم غنیمته از هیچی بهتره✌️✌️✌️✌️ (شاعرم شدم🙃🙃🤪)

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

یه گزارشم بدم.

قرار بود هفته ای ۵۰۰ خرج کنیم، البته قرار بین خودم و ذهنم بود که نامحسوس به همسرم به این شکل القا کردم که یا لیست خرید میدم یا با هم بیرون رفتنی خرید میکنیم و تاکید میکنم که همه چیز تو خونه هست و فقط فلان وسیله رو لازم داریم.

هفته پیش که رفتیم تره بار، همون که لیستش خریدشو گذاشتم، هنوز نصفشون مونده، یدونه کاهو، چند عدد گوجه و فلفل سبز و نصف کلم و حدود یک و نیم کیلو سیب مونده به همین خاطر این هفته خرید کلی نرفتیم.

اما خرید این هفته:

یک عدد هندوانه ۱۴۰ تومن، 

یک بطری آب هویج ۴۵ تومن و

بستنی سنتی ۴۰ تومن، این دو قلم مهمان همسر بودیم به عنوان اینکه این ماه نرفتیم بیرون چیزی بخوریم خریده بود که یه جورایی جبران کرده باشه❤️

شیر و تخمه و لیمو ترش و گوجه سبز ۲۰۰ تومن

یک شانه تخم مرغ نمیدونم چند تومن، بهش گفته بودم ۱۰ عدد بگیره که در اقدامی یهویی یک شانه خریده بود. با خنده گفتم عزیزم ما طی این چندین ساله زندگی هیچوقت تخم مرغ شونه ای نخریدیم که گفت دیگه خریدم دیگه..‌. 🫠🫠🫠

اینم بگم که ما همیشه تخم مرغ ده تا میگیریم حدود ۱۰ روز برامون کافیه، حس میکنم همسرم چون همیشه عادت به زیاد خریدن داره و این ایام کمتر خرید کرده یجورایی دلش میخواد اون حس تامین نازنینشو انجام بده کنه، منم اصلا بهش فشار نمیارم که تو ذوقش نخوره. 

فردا هم ۲۰ عدد نان لواش میگیریم. 

این فعلا گزارش این چند روز بود

تا سه شنبه هفته بعد که شروع هفته مالی بنده است.

@masumehjoon    

و در آخر

معصومه جان عزیزم ممنون که ریز به ریز خریدهات و آشپزی کردنتو میذاری، مرسی بابت نکات ریز و دقیق و حساس همسرداری و خانه داری، مطمئن باش خیرش به زندگی خودت و بچه هات برمیگرده💐💐

سلام دوستای قشنگم 

من یه مقدار پول برای اولین بار به صورت مخفی جمع کرده بودم که هی دل دل میکردم برم یکم لباس بخرم و خورده خرید ،خوب فکر کردم دیدم اونا رو خورد خورد میتونم بخرم پس بردم دادم عصری طلا خریدم هرچند کوچیک ولی ذوقشو کردم🥰🥰🥰تا حالا اصلا به مخفی فکرم نمیکردم.

یه کار مهم دیگه که کردم اول هفته میرم میدونبار قبلش لیست میکنم و برنامه غذایی مینویسم تمام خریدامو میکنم که هی هر دقیقه نپرم خرید کنارش اضافه ام بخرم.یه وعده سبزی خوردن میارم وعده بعدی سالاد کاهو میزارم .قبلا همرو باهم نیاوردم.به هیچ عنوان دور ریز غذا ندارم حتی نون.حواسم به همه چیز خونه هست .شش ماهه دوم سال کار شوهرم بهتره از بهمن شروع میکنم مواد شوینده و روغن و برنج و تمام مایحتاجی که میشه مدت دار باشه میخرم که اول سال زیاد به خرج نیوفته و روزای کم درآمد راحت‌تر بگذره

2810