2777
2789
دوستان اگه کار در منزل برای بسته بندی تهران سراغ داشتید اطلاع بدید ممنون

عزیزم اگه دنبال چنین کاری هستی

یه سر برو بازار عباس آباد(نزدیک مترو خیام) و پرس و جو کن

نمیدونم خونت کدوم سمته

میتونی کار ببری یا بگی برات بیارن

موفق باشی

بنظرتون الان سکه ی امامی بخرم؟؟ تک پله ای هستم اخه میگن حبابش زیاده سکه چندروز پیش تا39 اومد متا ...

سلام عزیزم

من خودم طلای ابشده رو ترجیه میدم

درمورد زمان خریدت هم اگه برای بالای یک سال میخوای بدون شک هر زمان پولت دستت رسید بخر

اگه برای کوتاه مدت میخوای ک من اطلاع درستی ندارم و تاجایی ک میدونم هیچ کس دقیق نمیتونه بهت بگه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به دوستان گل 

امشب میخام پروسه خرید خونه مون و براتون تعریف کنم 💯

تیر ماه سال ۹۷ کم کم‌ نزدیک تمدید اجاره خونه مون بود اون سال ۲ تومن بود اجاره خونه ( یه خونه پیش فروش خریده بودیم که هنوز تحویل نداده بودن و یک مغازه هم خریده بودیم )  ولی خودمون هنوز مستاجر بودیم 

بارها به همسرم میگفتم خونه بخریم میگفت من هر وقت خونه بخرم دوست دارم هم‌ بزرگ‌ باشه هم جای خوب مثل همینی که الان میشینیم باشه 🙃🙃 و من میدونستم سنگ بزرگ نشانه نزدنه ولی خوب اون موقع زورم بهش نمرسید البته سن ام هم کم بود ۲۶ بودم 

ولی حرفم و میگفت حداقل میگفتم نظرمو گفته باشم 

ماشین خارجی داشتیم اپتیما ۲۰۱۳ آخرین مدلی که تو بازار بود 

خوشحال بودما ولی به شوهرم میگفتم دوست دارم پراید باشه ولی تو 

پارکینگ خونه خودمون پارک بشه ،همسرجان هم میخندید و میگفت زن😄 لذتشو ببر 

مسافرت خارجی میرفتیم خوش میکذشت ولی میگفتم همینو تا شمال بریم ولی وقتی برگردیم بدونم سرم تو خونه خودم میذارم زمین 

دوباره اقا میگفت خونه ای که دارم اجاره اش و میدم یعنی صاحب اختیارش خودمم 😂😂

البته بگم که هیچ تو ذوق همسرم نمیزدم یا هی دائم رو مخش نمیرفتم که تصورش ازم یه زن غر غرو باشه 

وقتی خیلی کیف کوک بود و سر درد و دل هم بودیم یه اشاره ریز میکردم 

خلاصه همه اینا رو گفتم که بگم خیلی تلاش کردم که اقا راضی شد طرز فکرش عوض بشه چون میدونستم خرید خونه برای ما خیلی. راحته 

دیگه همون سال ۹۷ میخاستیم به صاحب خونه بگیم که تمدید میکنیم یا نه 

در عین ناباوری همسر گفت ماشین ها و میفروشیم ( البته بگم چند ماه قبلش اپتیما رو فروختیم و دو تا ۲۰۶ صفر داشتیم اون تایم )

یه خونه پدر شوهرم بهمون داده بود گفت اونم میفروشیم و هر جا شد خونه میخریم 

من گفتم تو بخر جاش مهم نیس .....

ادامه در پست بعدی 

ماشبن ها می‌شد ۱۰۰ تومن 

خونه پدرش هم دادن شد ۸۰ تومن ۲۰ تومن هم نقدی داشتیم با ۲۰۰ تومن ناامید رفتیم دنبال خونه ،خودش که وقت نداشت من خودم میرفتم با پدرم روزا خودم و بابام شب ها همسرمم بود  

اول یک منطقه رفتیم که یکی دو لول پایین تر از خونه مون بود 

دیدیم نه خونه پیدا میشه 

تو همین گیر و دار یه بنگاه گفت چرا وام  مسکن نمیگیرین 

که همسرم رفت ‌و از بانک سوال کرد تصمیم گرفتیم وام زوجین هم بگیریم که خوب اون سال ۱۲۰ تومن بود ۲۰ میرفت واسه اوراق و ۱۰۰ دستمون و میگرفت شد نقدی مون ۳۰۰ 

و خوب دیگه خیلی این صد میلیون تو خریدمون فرق داشت 

اومدیم تو منطقه خودمون خونه های ۸۵ متری اینا می‌شد خرید 

تا اینجا رو دیدیم ۳۷۰ تومن چقد دلمون پیشش موند ولی پول نداشتیم که بنگاه گفت یکسال بدین رهن کامل 

همسرم که دیگه تو گود افتاده بود گفت اوکیه چقد رهن میشه گفت ۵۰ ولی بازم ۲۰ کم داشتیم که اون ۲۰ تومن هم پدر همسرم بهمون دادن و خلاصه شهریور سال ۹۷ اینجا رو خریدیم 

میخام اینو بگم همسری که اصلا راضی نمیشد آنقدر پایه شد آنقدر خودش استقبال کرد که من مات شده بودم کلا 

خونه که بدیم رهن و من خودم مخالف بودم گفتم اندازه پولمون بخریم شما باید طی یک سال هم اجاره بدی هم وام مسکن که قسط وام ۲ تومن بود اجاره هم قطعا تو تمدید مبلغش بیشتر می‌شد و هم پس انداز کنی که سال بعد ۵۰ تومن رهن و جور کنی 

ولی همسرم گفت میتونیم و تونستیم 

خوب تا اینجای قولنامه رو داشته باشید 

ایشالله بقیه رو هم مینویسم براتون ❤️

دختر شمالی جون من واقعا اون خواهرمون و درک میکنم در همین لحظه  خواهرزادم مثل پسرمه براش لیست ن ...

عزیزم نرود میخ آهنین در سنگ  خدا نکنه یکی نادون باشه زمین و زمان مسخر شه بی‌فایده ست 

اون‌ تایمی که ما دنبال خونه بودیم دقیقا تایمی بود که شب مبخابیدیم صبح بیدار میشدیم دلار می رفت بالا 

اصلا یه وضعی دلار از ۴۰۰۰ تومن تو عید که صعودی شد یادمه ما دنبال خونه بودیم‌ مثلا ۱۴ اینا بود 

یه خونه میدیم بعد میگفتبم خبر میدیم فرداش طرف یا پشیمون بود یا کلی مبلغ و اضافه کرده بود 🙈🙈🙈 

شوهرم اونجا فهمید چقد اشتباه کرد 

بارها و بارها گفت ما چقد راحت می‌شد خونه بخریم و سهل انگاری کردیم  

ولی خدا رو شاهد میگیرم حتی یکبار به روش نیاورم میگفت ولش گفت زندگی کردیم ولی ( از درون خودمم خیلی ناراحت بودم ولی دوست نداشتم حالا که به خودش اومده منم هی بگم )

دیگه میدونستم اون درسی رو که باید بگیره رو گرفته 👍💯

عزیزم نرود میخ آهنین در سنگ  خدا نکنه یکی نادون باشه زمین و زمان مسخر شه بی‌فایده ست

من عزممو جزم کردم دعا کنید که بشه میخواد ها نمیتونه همش میگه چشم راست میگی فلان بیسلر باز کار خودشو میکنه 

فعلا که برای هفته بعدش برنامه نوشتم به این صورت 

کل حقوق ۲۱۰۰ 

قسط چرچی ۲۰۰

سمانه ۵۰۰

شاهین ۴۰۰

قهوه ۳۰

سیگار ۱۸

برنج ۴۰

ماکارونی ۲۰

رب ۲۶

سویا ۲۶

سیب زمینی ۵۰

تخم مرغ ۱۳۰

شهریه باشگاه ۲۶۰

نت و شارژ ۱۰۰

جمع ۱۸۰۰

۲۰۰ میمونه میذاریم رو شهریه باشگاه اصلا لازم نیست از عمو محمد قرض بگیرب

۱۰۰ هم پس انداز چطورم؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من عزممو جزم کردم دعا کنید که بشه میخواد ها نمیتونه همش میگه چشم راست میگی فلان بیسلر باز کار خودشو ...

عالیه تو با خدا معامله کن تلاشتو بکن ایشالا نتیجه میگیری  وقتی داستان زندگیشو فهمیدم خیلی ناراحت شدم  خیلی سنش کمه خدا کمکت کنه

2810