سلام روزتون قشنگ...🙏🩷
من یکی از خواننده های خاموشم که دو ماهه این تایپک پیدا کردم و تموم صفحات و با اشتیاق و حوصله خوندم از تک تکتون ممنونم که با حرفا و تجربیات قشنگتون باعث به خود اومدن امثال من میشید خدا هزار برابرشو بهتون برگردونه
امروز اومدم از خودم بگم تا کمکم کنید🌸
من ۱۴ ساله ازدواج کردم دوتا گل دختر دارم شوهرم شغلش آزاده و حدودا ماهی ۶۰ تا ۷۰ درامد داره البته اینو حدودی میگم چون اصلا دقیق در جریان نیستم خونه و دو تا ماشین معمولی داریم اکثرا خریدای روزانه با خودمه هر ۱۰ روز یکبار ۲_۳ تومن میزنه به کارت خودم برای خریدای روزانه و البته شهریه کلاس بچه ها که ماهی ۲ میشه ولی خرید گوشت و مرغ و خرید کلی ماهانه را با هم میریم و خودش کارت میکشه ماهی یکبار میرم فروشگاه و خرید میکنم هر چند بلد نیستم و بیشتر چیزای غیر ضروری برمیدارم به خودمم ۳ تومن برای خرجای خودم که چند ماهی هست پارسیان میخرم🫠 هدفم گذاشتم تا اخر تیر که ایشالا بتونم باهاش یه زنجیر برای خودم بخرم🥰
الان مشکل من اینه که بهش میگم باید هر سختی شده تحمل کنیم و یه تیکه زمین اطراف شهر بخریم اولش استقبال کرد و حتی رفتیم چند جای سر زدیم که با فروش یه ماشینا و طلاهای من (البته من خیلی طلا ندارم یه دستبند ۲۲ گرمی دارم و یکی دوتا انگشتر چون برای خرید خونه همه را فروختم که سه دونگش به نامم زد) میتونستیم ولی فرداش نظرش عوض شد و گفت خوب نیست موقعیتش گفتم باشه پس بریم جای دیگه که یدفعه گفت زمین چیه بابا بذار جمع کنیم یه خونه کلنگی بگیریم منم گفتم تا ما بیایم جمع کنیم پولمون ارزشش میفته حداقل بیا ماهی یه سکه بخریم قبول کرده امیدوارم دوباره نظرش عوض نشه😅 چون اهل ریسک نیست میترسه یکم چیکارش کنم ترسش بریزه اخه....
من خودم همیشه قرعه میذارم ولی نه مثل معصومه جون سنگین ، در حد ۲۰ تومن اینا که قسطش ماهی ۲ میشه شوهرمم در جریانه ولی همش غر میزنه اینکارا چیه و نکن ولی من هر بار میگم چشم بار اخره ولی باز میذارم😁 و چون صاحب قرعه ام اولی خودم برمیدارم حالا به نظرتون یواشکی از شوهرم دو تا سهم برای خودم بنویسم منبع درامدمم 🙃همون پولایی که ۱۰ روز یکبار میده و پول توجیبی خودم بنظرتون از پس اقساطش برمیام؟ میشه ماهی ۲ که اگه دو تا بنویسم ماهی ۴ باید بدم
یا یدونه بذارم و بذارمش بانک امتیاز جمع کنم وام بگیرم؟
هدفم عوض کردن ماشین خودمه البته اگه زیاد جمع کنم شوهرم بخاد زمینی چیزی بخره صد در صد رو میکنم دلم میخاد تا آخر سال یا حداقل اول ۴۰۴ ماشین عوض کنیم چه راهی بهم پیشنهاد میدین که تو این تایم بتونم حداقل ۱۰۰ جمع کنم
فکر کنم خیلی قاطی پاطی گفتم یکم هول شدم جلوتون ببخشید😅