2777
2789
از دیوار تند تند چک کن ...تبدیل کن به زمین  پولت به حد حساب رسیده ..حتما باهاش یه حرکتی بزن&nb ...

عزیزم یعنی دیگه این ۱۵۰ رو طلا نگیرم و اونایی که دارم هم بفروشم 

من تا حالا از این کارا نکردم خیلی سختمه

میگم یهو طلا خیلی بالا نکشه یا مثلا زمینی که من بگیرم تو رکود نمونه از این فکرا 

@masumehjoon    

مبارکتون باشه عزیزم ،تلاشتون فوق العاده بود😍😍میشه اگه امکانشو دارین بیشتر توضیح بدین که چجوری با م ...

ممنونم

قرعه های خانگی ۳ تا نوشتم که خداروشکردوتاش خیلی زود به اسمم دراومد و تبدیلش کردم و وامم گرفتم و تبدیل به طلا کردم که وقتی خواستیم خونه بخریم طلا در اوج بود و این موضوع بسیار کمکمون کرد

همیشه یه دفتر کنار دستم بود و تا ریزترین چیزا حتی کارمزد انتقال پولا رو هم نوشتم تا بدونم چقدر خرج کردم اصلا راحت نیستا گاهی فشار عصبی زیادی رو تحمل کردم اما به خاطر خونه صبوری کردم و بعد از نوشتن خرج ها تقسیم بندی میکردم که برای هر چیزی چقدر بودجه بذارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر چقدر خوب پیشرفت کردین تو یه سال.میشه بیشتر بگی برامون.از کجا وام گرفتین ماشین چی گرفتین .که ...

از مهر ایران وام گرفتم و از ویپاد، چند تا هم قرعه ی خانگی نوشتم که زود به اسمم دراومدن ماشینم پراید بود حقوق خودم و یارانه ۹ تومن بود پدرم پیش ما نیستن ،چیزی که خیلی به ما کمک کرد این بود که طلا خیلی اوج گرفت

مرسی عزیزم 207تومن غیرازپول خودتون بهتون داد؟دقیق چقدرخوابوندید

دقیق نمیدونم ولی ۱۳۰  ۱۴۰  بود اخرا

گاهیم بقیه کمک میکردم میذاشتن وبرمیداشتن

عزیزم جدول طرح مهربانی بانک ملی رو سرچ کن با توجه به مدتی که میخوابونی و توی چند قسط میخای پس بدی بهت یه درصد میده که اون درصد تو مبلغی که خوابوندی ضرب میکنی میشه مبلغ وامت

البته تو سایت بانک

یا برنامه بام میگی چقدر میخوابونی چند ساله میخوای پس بدی بهت مبلغ وام رو میده و مبلغ قسط رو

قربونت برم مانترا عزیز ❤️ کاش همه اتون نزدیکم بودین که رو در رو ...چشم در چشم باهاتون حرف میزدم ...

ممنونم عزیز دلم که برام نوشتی ،قوت قلب گرفتم ،چقدر بعضی ادمها پول پرست هستن که معیار محبت واحترامشون میشه فقط دارایی طرف.

معصومه جونم من بدون کمک قرص و روانشناس (دوسال پیش یه تایم کوتاه قرص مصرف کردم وبرامنی که دوتا بچه دارم فاجعه بود کل روز خواب بودم)

تو این تایمی که با شما وبچه های تاپیک آشنا شدم ،خداروشکر شب ها با آرامش میخوابم ودیگه علائم پانیک وندارم.

روزها کلی انرژی دارم وکارهام مرتبه.

هیچ چیز مثل امید داشتن به زندگی قشنگ نیست ،پس به زندگیم امیدوار شدم ،ُ اتفاقهای خوبی برام افتاد ،همسرم یه کار ازاد وپاره وقت داشت که افسردگی من روش تاثیر گذاشته بود وسراغ اون نمی رفت وقتی حال من بهتر شد کم کم حال همسرم هم بهتر شد.

اون کارو دوباره دست گرفت و با درامدش من ۲۳گرم طلا گرفتم .

ما اینجا با خانواده شوهرم و برادر شوهر ها همسایه ایم.

همینجا به خودم وبه شما قول میدم همه ی تلاشم رو خواهم کرد که از اینجا برم وخونه ی دیگه وبهتری بخرم.

از مهر ایران وام گرفتم و از ویپاد، چند تا هم قرعه ی خانگی نوشتم که زود به اسمم دراومدن ماشینم پراید ...

ببخشید میشه خیلی ریزتر بگین

کل حقوق ۹ تومن چ جوری هم قرعه دادین هم وام 

هم ی چیزی برا خورد و خوراک موند

همون ۲۰۷ قیمت کارخونه اش ۳۰۰ ب بالاس 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام دوستان عزیزم من چون شرایط خرید حضوری طلا رو نداشتم و میخواستم تا حدودی مخفی باشه  پس سعی ...

واقعا عالی بود توضیحاتت و کاربردت

این همه من خوندم و چیز نفهمیدم شما مختصر و مفید و کامل توضیح دادید

سلام روزتون قشنگ...🙏🩷

من یکی از خواننده های خاموشم که دو ماهه این تایپک پیدا کردم و تموم صفحات و با اشتیاق و حوصله خوندم از تک تکتون ممنونم که با حرفا و تجربیات قشنگتون باعث به خود اومدن امثال من میشید خدا هزار برابرشو بهتون برگردونه

امروز اومدم از خودم بگم تا کمکم کنید🌸

من ۱۴ ساله ازدواج کردم دوتا گل دختر دارم شوهرم شغلش آزاده و حدودا ماهی ۶۰ تا ۷۰ درامد داره البته اینو حدودی میگم چون اصلا دقیق در جریان نیستم خونه و دو تا ماشین معمولی داریم اکثرا خریدای روزانه با خودمه هر ۱۰ روز یکبار ۲_۳ تومن میزنه به کارت خودم برای خریدای روزانه و البته شهریه کلاس بچه ها که ماهی ۲ میشه  ولی خرید گوشت و مرغ و خرید کلی ماهانه را با هم  میریم و خودش کارت میکشه ماهی یکبار میرم فروشگاه و خرید میکنم هر چند بلد نیستم و بیشتر چیزای غیر ضروری برمیدارم به خودمم ۳ تومن برای خرجای خودم که چند ماهی هست پارسیان میخرم🫠 هدفم گذاشتم تا اخر تیر که ایشالا بتونم باهاش یه زنجیر برای خودم بخرم🥰 

الان مشکل من اینه که بهش میگم باید هر سختی شده تحمل کنیم و یه تیکه زمین اطراف شهر بخریم اولش استقبال کرد و حتی رفتیم چند جای سر زدیم که با فروش یه ماشینا و طلاهای من (البته من خیلی طلا ندارم یه دستبند ۲۲ گرمی دارم و یکی دوتا انگشتر چون برای خرید خونه همه را فروختم که سه دونگش به نامم زد) میتونستیم ولی فرداش نظرش عوض شد و گفت خوب نیست موقعیتش گفتم باشه پس بریم جای دیگه که یدفعه گفت زمین چیه بابا بذار جمع کنیم یه خونه کلنگی بگیریم منم گفتم تا ما بیایم جمع کنیم پولمون ارزشش میفته حداقل بیا ماهی یه سکه بخریم قبول کرده امیدوارم دوباره نظرش عوض نشه😅 چون اهل ریسک نیست میترسه یکم چیکارش کنم ترسش بریزه اخه....

من خودم همیشه قرعه میذارم ولی نه مثل معصومه جون سنگین ،  در حد ۲۰ تومن اینا که قسطش ماهی ۲ میشه شوهرمم در جریانه ولی همش غر میزنه اینکارا چیه و نکن ولی من هر بار میگم چشم بار اخره ولی باز میذارم😁 و چون صاحب قرعه ام اولی خودم برمیدارم حالا به نظرتون یواشکی از شوهرم دو تا سهم برای خودم بنویسم منبع درامدمم 🙃همون پولایی که ۱۰ روز یکبار میده و پول توجیبی خودم بنظرتون از پس اقساطش برمیام؟ میشه ماهی ۲ که اگه دو تا بنویسم ماهی ۴ باید بدم

یا یدونه بذارم و بذارمش بانک امتیاز جمع کنم وام بگیرم؟

هدفم عوض کردن ماشین خودمه البته اگه زیاد جمع کنم شوهرم بخاد زمینی چیزی بخره صد در صد رو میکنم دلم میخاد تا آخر سال یا حداقل اول ۴۰۴ ماشین عوض کنیم چه راهی بهم پیشنهاد میدین که تو این تایم بتونم حداقل ۱۰۰ جمع کنم

فکر کنم خیلی قاطی پاطی گفتم یکم هول شدم جلوتون ببخشید😅

سلام   دوستان من خیلی چاق بودم الان ۵ ماهه رژیمم  ۲۲ کیلو  کم کردم 😍😍😍😍 تو این ...

یعنی ما لاغرها بدبختیم دیگه...😂😂

هم باید تلاش کنیم و وقت بزاریم غذای بیشتری بپزیم و بخوریم هم پول بیشتری بدیم.کاش ماهم تو این گرونیا چاق بودیم

سلام محی جون ❤️ آفرین بهت دختر زرنگ😍 چه کارها که نکردی با پنجاه تومن 😉 منم امروز یک کیلو جو گ ...

فدات بشم عزیز دلم 

ب خوشی خورده شه 😘😘😘

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام دخترا میدونم الان اول صبحه و کسی نیس ولی اگ اومدین خوشحال میشم جواب منو. بدین 

ما خونه داریم اما ماشینمون خیلی مدلش پاایینه و بشدت داغونه ینی همه جاش بزور رو هم وصله 😅😂

حقوقمون بین 10 تا 15 تومنه ک ماهی حداقل 7 تومنش میره جای قسط 

و بقیشم با مدیریت عالی فوقش بتونم ماهی 2 تومن پس انداز کنم 

حالا بنظر شما سر ماه همون 2 تومنو ک جمع کردم بدم طلای ریز یا سکه پارسیان؟ 

یا اینکه مثلا سه چهار ماه جمع کنم ی تیکه طلا بگیرم 

بنظرتون طلای ریز نفعش بیشتره یا طلای درشت؟ اصلا از بحث اقتصادی طلا سردرنمیارم

قربونت برم مانترا عزیز ❤️ کاش همه اتون نزدیکم بودین که رو در رو ...چشم در چشم باهاتون حرف میزدم ...

وای معصومه جون عزیز ....چقدر قشنگ نوشتین مطمن هستم اگه شما تو عالمه دیگه ای بودین حتما یه نویسنده شاعر و....میشیدین از تک تک جمله هات حس گرفتم فقط پس ذهنم خودم عذاب وجدان گرفتم من چقدر پول هدر دادم من هیچ سختی تو مجردی ومتاهلی نکشیدم همیشه طلبکار بودم ازهمسرم چقدر اون عقب افتاده چقدر من خامی کردم الان میخوام جبران کنم اما نمیشه چون همسرم بهم اعتمادی نداره من اونم به پایین هل دادم😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨بیشتر زندگیم به باد رفته بچم ۵سالشه هی خدااااا

سلام دخترا میدونم الان اول صبحه و کسی نیس ولی اگ اومدین خوشحال میشم جواب منو. بدین  ما خونه دا ...

هر دوماه ۱ کن یا طلا فروش اشنا پیدا کن تو دفتر بنویسه پیشش جنع شه بعد خرید بزن یا پولتو تو ویپاد بزار تا ماه بعدش هم سکه جنع کنی هم دوماه یبار طلا بخری یا تو حساب بورسی بخوابون هیچ سهمی نخر بهش سود میده تا ماه بعد باز بری طلا بخری

سلام دخترا میدونم الان اول صبحه و کسی نیس ولی اگ اومدین خوشحال میشم جواب منو. بدین  ما خونه دا ...

بستگی به خودت داره که پولو بتونی نگه داری و خرج نکنی
من خودم سعی میکنم پولامو یه کاسه کنم بعد چند ماه برم طلا بگیرم ولی شما چون موجودیت بیشتر از دو تومن نیس ب نظرم سر ماه بگیر
پارسیانم نخر تقلبی زیاد
نفع طلای ریز و درشتم فرقی نداره خواستی بفروشی همه رو میریزی رو ترازو طلا فروشی
ریز امکان گم شدن داره

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
2810