2777
2789
یه برنامه که برای بانک پاسارگاده  عزیزم دو مدل وام داره که یه مدل پله ای از یک میلیون تا ۳۰ می ...

داشتن عابر بانک پاسارگاد کافیه برای این وام؟ یا باید کارت جداگانه ای درخواست کنیم؟

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
دوست جونا يه سوال من با كارت ويپاد خيلي كار ميكنم بنظرتون ميتونم از بانك پاسارگاد دسته چك بگيرم؟؟؟؟ ...

عزیزم دقیق نمیدونم شرایط دسته چک گرفتن چیه ولی از طریق خود ویپاد باید اقدام کنی، به بانک پاسارگاد ربطی نداره.  با پشتیبانی تماس بگیر ببین چی میگن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و صد سلام به روی ماه همگی😍🥰

امروز سه شنبه و پونزدهمین سه شنبه از هفته ۵۲ هستش

مبلغ پس‌انداز ۱۵۰ هزار تومن

تا هفته پیش کل مبلغ یک میلیون و پنجاه تومن بود که الان میشه یک میلیون و ۲۰۰هزار تومن 

جیبهاتون پربرکت و تن‌تون سلامت💞

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
من می خوام نزدیک سی یا ۴۰ تومن طلا بخرم حقانی که کارمزد و اجرت هاش بالاست

اره گلم حقانی فقط سکه هاش خوبه و ریز ریز خریدنش

نمیدونستم اینفدر میخوای بخری

برای پس انداز میخوای که سکه و شکسته و ابشده بخر

اما اگه میخوای استفاده کنی هم دیوار رو ببین که کدوم کارمزدش کمتره بعضی از طلافروش ها مثل احسان گلد هم کارمزد کم دارن. دیگه نمیدونم کدوم ها کارمزدشون کمه اما دوستان اگه بگن خیلی خوبه که اونها هم ببینی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام دوستای عزیز کسی جواب سوال منو نداد🥺میگم ۲۳ گرم طلا دارم فک کنم گرمی ۳۳۰۰باشه کسی میتونه برام ح ...

۸۰ میلیونو ۴۵۴ قیمت خالص طلا

بدون سود و اجرت و ...

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
بله این طرح وجود داره من بانک سپه بودم میگفتن وباید حساب کار کنه  چیزی ک یادمه  میگفتن یک ...

اهان یعنی حتمن بایدسپرده بزارم بانک؟ای باباهیچ بانکی انگاربدون سپرده وام نمیده جدیدن

قضیه این ۵۲ هفته چیه

سلام عزیزم

ما از یک اسفند قبل تا یک اسفند امسال که میشه ۵۲ هفته

هفتگی پول کنار میذاریم برای اهدافمون بنا به سلیقه مون و شرایطمون خرج میکنیم 

هفته اول ۱۰ هزار، دوم بیست، سوم سی و و و و 

الان هفته ۱۵ که میشه ۱۵۰ هزار

تا پایان هفته ۵۲ میشه ۱۳ میلیون و ۷۸۰ هزار تومن  

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
خوب بذارید از خودم بهتون بگم من خونه دارم  و اینکه همسرمم کارمنده حقوق آنچنانی نداره در حد12, ...

برو طلا بخر پلی استیشن رو به خودش بگو و پول جمع کنین. یک حساب ویپاد باز کن بگو ماهی 2 بریز توی این حسابم یا ماهی 1 تومن. بعد که حمع شد پلی استیشن میخریم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

راهنمایی می خوام خانما

من این ماه بدهی و قسطا رو دادم.

پس اندازی ندارم..

یعنی پولی برای روز مبادا بجز حقوقم ندارم، حالا بنظرتون اول یه مبلغی جمع کنم برای موارد اضطراری یا اینکه طلا بخرم؟

خودم نظرم اینه که بهتره اول یه مبلغی برای پیش آمدهای یهویی داشته باشم  حداقل ۱۵ میلیون..

بعدا بفکر خرید طلا باشم..

چون شب عیدی یه تجربه تلخی داشتم همسرم بستری شد و ما بجز تامین اجتماعی هیچ پولی نداشتیم که ناچارا مبلغو قرض کردیم

💥حالا طلا بخرم یا پول بذارم کنار؟؟!

سلام من خواننده ی خاموش این تاپیکم پارسال که با این تاپیک آشنا شدم همه ی صحبت های معصومه جان و بقیه ...

مبارکتون باشه عزیزم ،تلاشتون فوق العاده بود😍😍میشه اگه امکانشو دارین بیشتر توضیح بدین که چجوری با ماهی ۹ تومن تونستین انقدر خوب پیشرفت کنید

عزیز دلم پس انداز کمش هم خوبه چرا بخندیم من تو یه سال و نیم فقط ۳گرم تونستم بگیرم چون توانم همین بو ...

ممنون از پاسخگوییت عزیزم

با تک به تک جمله هات موافقم.

ولی من دوست دارم قدر پولشو بدونه.برای آینده‌ش هدف داشته باشه.بی برنامه خرج نکنه.همیشه بهش میگم مادرِ من، چه هزار تومن دستت میرسه چه یه میلیون چه ده میلیون ،همون اول کاری مثلا ده درصدشو یا بیست درصدشو ندید بگیر و بزار کنار یا بده من برات طلایی سکه ای چیزی بگیرم ،بعد با بقیش هر کاری دلت خواست بکن.اتفاقا اونجوری بهت بیشتر مزه میده چون خیالت راحته قبلش پس اندازتو که برات یه پشتوانه‌ست کنار گذاشتی.بهش میگم از الان باید به فکر آینده باشی تا بعدا به هرچی میخوای برسی ،بهش میگم طوری نشه که دو فردای دیگه حسرت اینروزارو بخوری که چرا من به فکر پس انداز نبودم؟چرا مامانم راهنماییم نکرد؟چرا من الان انقدر از بقیه عقبم؟

ولی متاسفانه گوش شنوا ندارن جوونای الان.تا نوک دماغشونو بیشتر نمیبینن.

خدایا تو بساز.تو بسازی قشنگتره

سلام دوستان عزیزم

من چون شرایط خرید حضوری طلا رو نداشتم و میخواستم تا حدودی مخفی باشه 

پس سعی در خرید آنلاین دارم

پول های درشت که خب از احسان گلد خرید کردم کم اجرت و مخصوص سرمایه گذاری از اجرت یک درصد که خب یعنی ۳۵ هزارتومان در یک گرم و نه درصد مالیات که حدودا ۴ هزارتومان در یک گرم میشه این مبالغ حدودی هست اجرت بالاتر هم داره ها البته متاسفانه امروز نوسان طلا زیاد بود و طلا یک درصدی ها رو برداشتن 

مونده بودم برا پول های کم ۱۰۰_۲۰۰ که ته کارتم میموند یا جایزه واسه خودم که به لطف بچه های همینجا با گلدان حقانی آشنا شدم ولی بدیش این بود که پارسیان هاش رو گرون میداد و هیچ سودی برا من نداشت و جدیدا هم که سوت های پایین رو برداشتن😑

باز یک عزیزی میلی و طلاسی رو معرفی کردن که برا من طلاسی بهتر بود خوبیش اینه وقتی خرید میزنم هر موقع بخوام سوت طلایی که خریدم به قیمت روز برمیدارن و به جورایی ارزش همون ۲۰۰-۳۰۰ تومن ها حفظ میشه و خلاصه کلی کیف کردم

البته عزیزان موقع فروش ۲ درصد کارمزد کم میشه

یعنی دو درصد موقع خرید باید بدین دو درصد موقع فروش

اگر حضوری این قلک ها شهرتون هست استفاده کنین اگرم 

مایل بودین با طلاسی کار کنین ممنون میشم کد معرفی منو بزنین iHrKzUON

براتون بهترینها رو آرزو میکنم

2810