2777
2789
عزیزم دارید اشتباه میکنید ما هیچکدوم از وام ویپاد مشکل خرید اینترنتی نداشتیم فقط اون وام مخصوص خرید ...

عزیزم من منظورم وام نیست منظورم اینه از پولی که تو کارت دارم نمیتونم خرید اینترنتی داشته باشم بانک هم پرسیدم گفت بااین کارت نمیشه خرید اینترنتی کرد چند بارم خواستم اینجا بپرسم فقط واسه من اینجوریه یا همه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا خرید غیرحضوری با تاراکارت از کوروش، موقع پرداخت خودش دو نوع پرداخت میاره اعتباری و آنلاین که شما ...

دقيقا همين مرحله گير كردم اون كارت قرمزرو نمياره.... فقط قهوه اي و ابيو مياره..... من قسطي ميخام خريد كنم ..... اگه موفق شدم بهتون حتما پيشنهاد ميدم ببينم چيكار ميتونم بكنم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
معصومه جان عزیزم میشه منم راهنمایی کنی  دوستای دیگم نظری دارید بگید لطفا من کارمند رسمی ی ارگ ...

عزیزم کسی که اینقدر باهات رو راست و در دوران نامزدی همه رو به اسمت زده ، چرا ازش چیزی قایم کنی ؟؟؟؟ حواست به اعتماد طرفت باشه که شالوده ی زندگیته و اگه خدای نکرده این مورد خدشه دار شه ، همه چیزززززززز زیر سوال میره 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
چه ربطی داره به پس انداز  ماشین داریمو با موتور میریم چون اولا موتور مسافرتی داریم ۲۵۰ سی سی ا ...

خب اگه واقعن که بعید میدونم البته اینجور که میگین باشه ،چونکه اگه واقعن این شرایطی که میگین رو داشتید حتمن تو پستتون برای اون کاربر یه اشاره ی ریزی میکردید که شرایط موتور سواریه شما حداقل یکم متفاوت تره ! حالا با تمام این حرفا قبول که شما برای خودتون با تمام تجهیزاته اگه توجه کرده باشین منم اول پستم نوشتم موتور بدون تجهیزات!!! چرا فک میکنید خبر ندارم یا ندیدم بعدم اینایی که شما نوشتی با یه سرچ ساده میشه همرو گفت ))))اما به هرحال بخاطر سلامتیه خودتون انقد گارد گرفتم بازم هرجور خودتون صلاح میدونید ! اما شما وقتی به اون کاربر میگفتید موتور چه اشکالی داره و هیچ خطری هم نداره تازه توی جاده و این حرفا فک نمیکنم منظورتون بااین همه تجهیزات بوده باشه!!خودتونم خوب میدونید که هم حرف اشتباه بود هم راهنمایی اشتباه اما خب به هرحال اگه بازم روی حرفتون تاکید دارید که اینطور نبوده بحثی نیس موفق باشین .

دقيقا همين مرحله گير كردم اون كارت قرمزرو نمياره.... فقط قهوه اي و ابيو مياره..... من قسطي ميخام خري ...

آها ....  ممنون عزیزم 

ممکنه کوروش فردش اقساطی نداشته باشه ولی یادمه مدقع خرید برا من کارت قرمز هم بود که مواظب بودم انتخابش نکنم   

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
تو یه کیسه برنج چقدر نمک بریزم عزیزم؟ کولر روشنه ولی خب برنجا تو کمدنا

یه پاکت بریز گلم

در اون کمد بازکن یا بزار یه گوشه آشپزخونه

مهمانم اومد بزار تو کمد سرجاش.

خودم گذاشتم جایی ک سرد باد مستقیم کولر میخوره

خدایا شکرت
نگیر ارزش نداره من ۵۰۰ دادم کافینت برا ۱۰۰ تومن وام با سود ۲۳ درصدددددد یعنی باید ۱۷۰ میلیون پس بدیم ...

مردادی جان چند تا ضامن خوست و کدوم بانک گرفتین؟ من بانکم گفت فقط باید ضامن رسمی🥺

وقتی شستم بذارم تو قابلمه ..سه تیکه اش رو برداشتم گفتم اینم میشه یه وعده امون ...چرا اصراف کنم ؟تو ...

چقدر قشنگ بود 

دوست ندارم نوشته هاتون به پایان برسه

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
عجب نه من که تو این دو سال از اینکارا نکردم دلیلش اینه ما بعد از عقد خواستیم به ۱۰ نفر شام بدیم همس ...

خب اینا بستگی ب طرف مقابل هم داره

منم پدرشوهرم فقط بازنشستگی میگیره

فوق العاده مرد مهربون و باشخصیتی

برا عروسی ما دوسال پیش دستش باز نبود

۲۰میلیون صندوق خونگی گذاشت بهمون داد

خب منم یاد کاراشون میفتم جبران میکنم.

خدا روح پدرتو شادکنه

ان شاءالله تن عزیزات سالم باشه

دستشون درد نکنه ک برای مادر خرید میکنن🧿🌺

خدایا شکرت

@masumehjoon   عزیزم راهنماییم میکنی حقوق ما ۲۱تومن خرجا اینا هستن‍ یک قسط ۱۲میلیون دو مخارج خونه سه قبض چهار بنزین وهرج ماشین(تعویض روعن مصرفی ها...)پنج پول جیب همسرم شش (کادو تولد ،کادو عروسی وکادو خونه دیدن)هفتم مزوتراپی همسرم ۲میلیونو ۴۰۰ هستش هزینه دکتر دارو   پس انداز ک نمیشه ولی کم نیارم لااقل ممنونم ازت گلم 

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰

خب امروز بعد از مدتها تونستم الان یه وقت خالی کنم بیام بنویسم کمی 

دیشب تا دیروقت داشتم پیاما رو میخوندم یاد سادگی خودم افتادم

گفتم بیام تعریف کنم شاید به درد کسی بخوره

من و شوهرم وقتی ازدواج کردیم خیلی سختی کشیدیم

یادمه حقوق شوهرم سال ۸۷ حدود دویست هزارتومن بود

که ضامن داداشش شده بود و اون قسطاش رو نمیداد و ماهی ۱۳۴تومن از ما کم میشد

چون پول نداشتیم رفتیم توی سوییت پارکینگی نشستیم با ماهی پنجاه تومن

توی اون سه سال که از ما کم میشد قسطها حتی یکبارم خانواده شوهرم به برادرشوهرم سخت نگرفتن که چرا قسطهات رو نمیدی در صورتی که اجاره خونش ماهی ۱۵۰میداد

خیلی سختی کشیدیم ولی حالا همش میگم چقد من ساده بودم کت دعوا نکردم بگم بیاین قسطتون بدین

خلاصه به سختی اونروزا گرشت

از محل کار برای ساخت خونه ثبت نام میکردن

ما هم هیچی نداشتیم جز طلاهایی که برای عروسی خریده بوذم اون موقع فروختمش شد ۶میلیون و ثبت نام کردیم با اینکه ثبت نام ده تومن بود شوهرم رفت با رییسشون صحبت کرذ و قبول کرد خدا آقای گودرزی هر جا هست بهش عمر باعزت بده انشالله 

دیگه شوهرمم چون دانشجوی دکترا بود عضو هییت مدیره تعاونی شد و تونست مابقی رو از حقوق هییت مدیره پرداخت کنه و وام مسکن هم گرفتیم

خلاصه شد اینکه صاحبخونه شدیم 

سال ۹۳ خونه رو بهمون دادن، پول هیچی نداشتیم به زور قسطی یه جا پیدا کردیم و سه تومن کابینت شد اون سال

اون موقع یه ۴۰۵ دست دو مال داداشم بود ازش هریدیم شش تومن

دو سه سال زیر پامون بود که واشر سوزوند و پول نداشتیم و ما دوتومن از داییم قرض گرفتسم ماشین رو تعمیر کردیم و فروختیم و پول داییم رو دادیم

بعدش باز وام گرفتیم به زور بیست تومن جمع شد و به تیبا دست دوم خریدیم

خیلی خوشحال بودم

سه چهار سالم با تیبا چرخیدیم

تا اینکه تابستون ۹۸ با خانواده خودم و داداشم و خالم اینا رفتیم مسافرت شمال

ماشین داداشم و پسرخالم سراتو بود، ماشین یه داداشم سمند، ماشین ما هم تیبا

توی اون سفر خیلی فکر کردم به شوهرم گفتم ما باید ماشین رو عوض کنیک گفت چرا گفتم در شان تو هست یه ماشین بهتر سوار شی اخه توی سفر همش اونا هوای ما رو داشتن که جایی جا نمونیم 

وقتی برگشتیم گفتم وام بگیر 

بیشت تومن وام گرفت، تیبا هم فروختیم چهل تومن

سه ماه هر چی میخاستیم ایران خودرو ثبت نام کنیم شایت زود پر میشد

مادرشوهرم خیلی حرف بارم میکرد که ماشین سالم رو چرا الکی فروختین که بخاین اواره بشین

شوهرم شهرستان دانشگاه درس میداد برای رفت و امد خیلی اذیت بود ماشین داداشم میگرفتیم میرفت و میومد کلا ادم حساسیه اصلا رو ممیزنه به کسی خیلی سختش بود

یه جمعه شب رفتیم خونهدمامانم نشستیم یهو گفت همکارم گفته یه کوییک دارم بیا بهت میدم ۶۵صفره گفت خسته شدم بیا بریم برش داریم اینقد جلو مامانم گریه کردم گقتم من اگه میخاستم کوییک سوار شم که همون تیبا رو نگه میداشتم

مامانم گفت خدا بزرگه گریه نکن همون موقع شوهرم داشت برنامه دیوار رو چک میکرد

خب اگه واقعن که بعید میدونم البته اینجور که میگین باشه ،چونکه اگه واقعن این شرایطی که میگین رو داشتی ...

دلیلی نمیبینم که بخوام دروغ بگم من هم اسممو گفتم حتی تو پیام قبلتر پیج اینستامم دادم که یه کاربر نیاز به توضیح داشتن درباره اپلیکیشن تارا،گفتم اونور پیام بدن که بتونم ویس بدم راهنمایی کنم😊

دیگه کسی که متاهله با سرعت مطمئنه حرکت میکنه و ایمنی هم رعایت میکنه دیگه فکر نمیکردم باید تا این حد براشون باز کنم

شما هم دوس داشتی عزیزم پیج پسرمو میذارم عکسا و فیلمای موتورسواریمون هست😊

من خودمم ۱۳ ساله موتورسوارم نیاز به سرچ ندارم 🤭 ۳تا موتور داریم یکیشم فردا میخوام اگهی کنم واسه فروش ادرس پیج karen.nasiri1397

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من ❤️ الهی عزززیزم 😘ممنونم بابت دعای قشنگت و اما اون یکی سوالت رو ...

معصومه جون یه چیزی بگم 

ناراحت نشدید تولوخودا🥲

اسراف درسته 🥰 ممنونم 

امان از این معلمی ، هیچ جا من را راحت نمیذاره

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

یهو صدام زد گفت بیا رفتم گفت نگاه این ماشین برلیانس زده نود تومن تقریبا صفر هم هست توی فلان نمایندگی

یهو گفتم ااا این نمایندگی دوست پسرخالمه بهش زنگ بزن

زنگ زد گفت اره دوستمه فردا بیا بریم پیشش

حالا ما فقط شصت تومن داشتیم 

با طرف صحبت کردن اونم گفت چون لیزینگی هست دوتا چک داره هر چهار ماه

ده تومن هم از داداشم قرض گرفتیم و خلاصه ماشین رو شنبه صبح تحویل گرفت و اومد

یادمه شبی که شیرینی خریدیم رفتیم شهرستان خونت پدزشوهرم حتی نیومدن توی حیاط ماشین رو ببینن شوهرم خیلی دلش شکست گفتم فدای سرت مهم اینه که ما چیزی ک میخاستیم گیرمون اومد

بدون حتی هزار تومن حمایت از خانوادش

2810