2777
2789
سلام عزیزان ببخشید غیر مرتبط پست میزارم دارم میرم خرید لباس همسرم مقداری برام پول ریخته خودمم ۴۰۰ دا ...

سلام عزیزم 

بستگی به شما داره ،ایا لباسی نیاز دارید واجبه؟؟ اگه خرید ضروری ندارین بذارین جهت ‌پس انداز

تازه شاید بتونید از خریدا تخفیف بگیرید و به این پول اضافه هم کنید ،👌🌹

سلام دوستان.وقت بخیر. تو این تاپیک درباره سکه پارسیان خیلی بحث شده من تجربه خودمو بهتون میگم. من نمیتونم یهو برم طلای چند گرمی بخرم . هر ماه تا جایی که بتونم پارسیان میخرم حتی دویست سوتی. هم پول خرج نمیشه هم با این بالا و پایین رفتن قیمتا، ارزشش کم نمیشه. تا حالا هم پیش نیومده که موقع فروش مشکل داشته باشه.

چند ماه اخیر،خرد خرد حدود چهار گرم پارسیان خریده بودم. امروز هم میخواستم برای این ماه یه پارسیان سیصد یا چهار صد سوتی بخرم. پارسیان های خودمو دادم با پول پارسیان این ماه،یه دستبند و یه گوشواره میخی بدون اجرت خریدم برای چالش خرداد. تو شهر ما دست دو به سختی پیدا میشه اونم کمتر از هفت درصد نیست.

نکته اینکه درسته در ظاهر یه مقدار ضرره ولی من اون پارسیان هارو با پول های کم خریده بودم و به این وزن رسیده بود.

امیدوارم براتون مفید باشه.

دو هفته پیش هم یه مقداری وام از بانک مهر گرفتم و یه پلاک خریدم برای چالش اردیبهشت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند بسته مرغ از قبل هم داریم خلاصه همسر رفت بجای ۲کیلو گوسفندی ۳کیلو خرید ،مرغ هم ۳تا درشت گرفت ...

عزیز دلم ❤️ من به جات باشم 

یه ماه میام قشنگ ریز به ریز مینویسم ...آخر ماه به خرجهام نگاه میکنم ...میبینم که از چی چقدر بگیرم برام کافی 

همون گوشت ...همون برنج 

برای شروع من یه پیشنهاد میدم ...نمی‌دونم از لحاظ دارایی چی دارین ...

من به جات باشم حالا که همسرت همه چی رو میده به دستت 

اون پنج تومن که جمع میشه واسه سر ماه ...فقط برنج رو ازش بگیرین 

ما بقیه چیزا از حقوق

مثلا پنج تومن از اسنپ کار نمیکنه ...اونو بردار یه گونی برنج بگیر یه تومن ....یه تومن چرخ کرده ...

مابقی سه تومن  رو پس انداز کن طلا بگیر بدون اجرت 👌

از حقوق اتون هم 

باز نمی‌دونم که مصرف بنزین اتون چقدر ...چون همسرتون اسنپ میره 

به خاطر همون نمی‌دونم مصرف بزنین چقدر 

خودت عزیزم ...از رو برنامه ای که میدم زیادتر و یا کمترش کن 

بنزین ۳۰۰

قبوض ۲۰۰...از هر دوماه میرسونتتون به راحتی 

باز بیمه ی ماشین رو نگفته بودی من این قسمت رو هم نمی‌دونستم ...روی هم رفته با خرجش ماهی یه تومن هم واسه این قسمت بذار 

۵۰۰بذار واسه سلامتی 

۵۰۰بذار واسه تفریح ...

ی تومن واسه لباس 

میشه سه و پونصد ...

پونصد بذار واسه خرج های پیش بینی نشده ...به خاطرش دست به پس انداز و یا طلاهات نزن ...بذار همیشه تو باکس خودش باشه 

میمونه پنج تومن

اونم ی تومن بذار واسه گوشت ...پونصد بذار واسه مرغ دو عدد

سه و نیم رو هم هفتگی خرج کن عزیزم هفته ای ۸۷۵

اونم باز ۲۰۰لبنیات 

۲۰۰میوه 

۲۰۰صیفی جات 

۲۰۰سوپری 

مابقی هم هزینه ی نون و ....

سعی کن اول هفته خرید کنی که در طول روز دیگه نری خرید 

و طبق لیستت خرید 

کنی همشو یه جا خرید نکن  که از دستت در بره 

مثلا دویست گذاشتیم واسه لبنیات ...لیست هفتگی که نوشتی واسه صبحانه...یه دفعه فقط برای خرید صبحانه برو 

یه تایم برو واسه صیفی جات ...اینطوری با حوصله قشنگ بگرد با قیمت مناسب و با کیفیت خوب بگیر و بیا 

و هر کدوم رو با حوصله قشنگ جابه جا کن ...

امروز رفتم یکم ماهی/ میگو و سینه مرغ خریدم که برای ما که دو نفر هستیم ۵ وعده میده اگر می خواستیم اینا رو بیرون بخوریم پول نهایت دو پرس غذا میشد 

اما تا برم و برگردم مدام داشتم وسوسه میشدم که چیزای دیگه هم بخرم که مدام با خودم صحبت کردم که تو فقط اومدی که چیزی که لازم داری رو بخری و بس 

جادو سبزیجات رو کنار غذا دست کم نگیرید هم سالم هست هم به غذا برکت میده 

کار خوبی می‌کنی عزیزم❤️ منم روزایی که روغن کم باشه ته دیگ نمی اندازم  و برنجی که به ته قاب ...

معصومه جان چون حرفشو پیش کشیدی بگم من اندازه یک چهارم لیوان ازاب برنج که ابکش کردم با یه قاشق روغن میریزم ته قابلمه 

روغن و اب مخلوط بشن نمیزارن برنج بچسبه 

البته موقعی که روغن روی برنج میریزم حواسم هست کمتر بریزم که ته قابلمه برنجا روغنی نشه ما اصلا هیچکدوممون ته دیگ دوست نداریم و باید دورریز بشه نون و سیبزمینی و تخم مرغ وکاهو هم امتخان کردم نخوردن همین اب روغن بهتره

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام عزیزم  بستگی به شما داره ،ایا لباسی نیاز دارید واجبه؟؟ اگه خرید ضروری ندارین بذارین جهت&n ...

برای عروسی میخوام کت بخرم من زیاد دوست ندارم برای این عروسی هزینه کنم چون درجه ۱ها خیلی هستن بیشتر اون موعه مدنظرمه یه کت دیدم بنظرم ۸۰۰ باشلوار ۱۲۰۰ ارایشگاه ۸۵۰ رنگ مو ۳۰۰ الان ۲ رو داده لباس بخرم پیش خودم میگم از باکس هم بردارم حداقل ۱۶۰۰ میشه پس انداز

ما یک فامیلی داریم با این که وضع مالی خوبی دارند اما سبد غذایی ضعیفی دارند همیشه غذاهای چرب 

به خاطر همین آزمایش های دختراش همیشه نشون میده که ضعف ویتامین دارند 

سالم خوری درسته که خیلی وقت گیر هست اما واقعا ارزشش رو داره( در کنار ورزش منظم)

بچه ها من الان بانک بودم. بانک سپه طرح نگین مهر داره که وام میده تا سقف ۲۰۰ میلیون با ۴ یا ۲ درصد س ...

عزیزم اگه از اون دختر شمالی که تگ کردی منظورت منم،

ممنون از اینکه به یادم بودید🥰.

من قبلا از نگین آتیه سپه وام برداشتم و دیگه جای قسط نداریم،

ضامن هامون هم ته کشیده😅

الان میخوام فقط با ویپاد و مهر کار کنم،

که اونم انقدر مهر امتیاز دهیش داغونه دوست دارم خفه اش کنم🙄😤

یه نکته دیگه بگم،تو این چند وقت اخیر نظرات شمارو خوندم چقدر آگاهانه نظر میدیدو از نظراتتون خیلی خوشم میاد،خواستم تشکر کنم ازتون🌹🌹🌹

سلام معصومه جان میتونی برام یه برنامه بنویسی قراره تا اخر سال با برجی ۴ تومن بگدرونیم  البته م ...

اینجا

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیز دلم ❤️ من به جات باشم  یه ماه میام قشنگ ریز به ریز مینویسم ...آخر ماه به خرجهام نگاه م ...

معصومه جون ما خوزستان هستیم

برنج رو نمیتونیم زیاد نگهداریم

ماهیانه یه کیسه ۱۰ کیلویی میگیریم بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ تومن میشه.

بنزین هم هزینش حدود ماهی ۶۰۰ میشه واسمون

بیمه هردوماشین هم هست ک فک کنم سالانه ۸ تومنی بشه دقیق نمیدونم ولی همین حدوداست.

الان شما نظرتون اینه که از اون ۵ تومن اسنپ فقط چرخ کرده و برنج بگیرم و بقیه اش طلا؟ 

و باقی باکس بندیایی ک گفتین درسته؟

باید امشب،همشو بیارم رو کاغذ

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚

من الان ۲گرم طلا از طلاسی خریدم..قصد دارم پولای کمتر از یه میلیون و پولای مخفی رو از طلاسی طلا بگیرم.به نظرتون مطمئنه؟کسی بوده که مثلا بیشتر از یه سال باشه با طلاسی کار کنه؟یا حضوری ازشون خریده باشه؟

@کیک_شوکولاتی   عزیزم بیا ببینم پستت صفحه چند بود  اعلاناتم اررو میده وقتی چند صفحه میر ...

معصومه جانم صفحه ۳۹۳ تو پست قبلی ریپلای کردم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بله عزیزم حالا میشه  ۱۰ درآمد  ۵ خرجی  ۶۰۰ یارانه  ۷۰۰ اینا هم فروش  خ ...

عزیزم ورودی تو سر جمع میشه ۱۶۳۰۰۰۰۰

خروجی ۴۶۰وام مادر

پنج درصد برای امام حسین میشه ۸۱۵/۰۰۰

یک تومن لباس 

پونصد واسه لباس عروسی 

یک تومن قرعه 

یک و نهصد وام ویپاد 

۳۰۰ارایشگاه 

۵۰۰پول تو جیبی ...میشه کلا ۶۴۷۵۰۰۰

مابقی پس انداز از نوع طلا میمونه نه ملیون و هشتصد خورده ای 

اکه خرج دیگه ای نداری ...و یا با بقیه ی مبلغ باکس ها راحتی مابقی رو تبدیل کن 

اکه احساس میکنی واسه لباس کم این مبلغ زیادتر کن 

چون بودجه ات افزایشی بوده .

.مثلا پونصد اضافه کن اگه برات کم بوده 

کهنه نیست  یه تیکه طلای خاص محلیه اره همون نرخ تابلو میدم

افرین عزیزم

نگفتم طلای تو کهنه است. میگم توی دیوار ببینی کهنه ها رو 2 3 درصد میدن

خوب ها و نو ها رو نهایتا 5 6 درصد

اگه طلای تو نو وظریف کار شده همون 5 6 درصد بدی هم خوبه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810