2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک ماه برای دخترت بخر یک ماه برای خودت اینطوری اونایی که مال خودته رو میتونی بفروشی. پول وکیوم هم ن ...

یه سوال دارم وام ویپاد به همه با هر حسابی شامل میشه من چون حساب های بانکیم معمولیه نه ضامن شدم نه وام داشتم نه میترسم الکی خودمو امیدوارکرده باشم

وقتی شستم بذارم تو قابلمه ..سه تیکه اش رو برداشتم گفتم اینم میشه یه وعده امون ...چرا اصراف کنم ؟تو ...

سلام معصومه عزیز 

نمیدونم چرا اون جملت که نوشتی. جوری رفتار کردی که ازخوشبختی بچشون خیالشون راحت باشه خوندم گریه کردم

خدا عاقبت به خیرت کنه معصومه جان 

قربونت عزیزم ❤️ لطف داری فدات شم خب عزیزم اگه صرفا برای پس انداز میخوای هر چی اجرت پایین باشه بهتر ...

یه سوال داشتم. یه دونه سینه مرغ  به چندنفر جوابه؟

چرا به نظرم کمه نمیرسه

یه سوال داشتم. یه دونه سینه مرغ  به چندنفر جوابه؟ چرا به نظرم کمه نمیرسه

منم همیشه اینجوری ام هرچی میپزم به نظرم کم میاد 

چشمم تنگ میشه انگار هی برنج پیمونه میکنم اضاف میکنم اخرم کم میاد انگار

ولی دیدم خونه اقوام مامانم ک میرم 

ب چشم خودم نگا قابلمه غذا میکنم 

تو دلم میگم این خیلی کمه به هیچکس نمیرسه 

اخر همه میخوریم سیرم میشیم تازه یه چیزم اضافه میاد

انگار غذاشون برکتش زیاد میشه🙂🙂

اقوام بابام مث خودم دیگی غذا بار میذارن اخرم کم میاد 

در نتیجه دارم تلاش میکنم چشمم تنگ نباشه 🫤

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام عزیزان  ممنون از تبریکاتون  ببخشید ک تک به تک نتونستم تشکر کنم گفتم صفحات تاپیک شلو ...

گلم طلای دست دوم نهایتا ۵ درصدبالای تابلو هست. تازه اون ظریف ها. کهنه ها یا ساده ها که ۳ ۴ درصده

تازه توی طلا فروشی از تو یک درصد زیر تابلو برمیدارن که با اینطوری فروختن ضرر هم میکنی برای همین میگن طلای نو برای سرمایه گذاری نخرین چون اینطوری میشه

تو نباید نگاه کنی مامانت چقدر باید پول بده. باید به این نگاه کنی که طلا فروش چقدر از خودت می‌خره. حالا یکم بالاتر به مامانت بفروش

توی دیوار هم همینطوریه 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بچه ها من الان بانک بودم. بانک سپه طرح نگین مهر داره که وام میده تا سقف ۲۰۰ میلیون با ۴ یا ۲ درصد س ...

عزیزم این طرح قرض الحسنه رو الان همه بانک ها دارن ، امتیاز دهی این طرح نسبت به نگین آتیه خیلی کندتر هست .

من خودم الان با رسالت و مهربانی بانک ملی کار میکنم چون از لحاظ امتیازدهی و شرایط ضامن خیلی راحت تر هست .

دیگه با ویپاد هم که کار میکنم . 

یه سوال دارم وام ویپاد به همه با هر حسابی شامل میشه من چون حساب های بانکیم معمولیه نه ضامن شدم نه وا ...

گلم من ویپاد ندارم

اما اینطوری که از دوستان دیدم اینطوریه که در نهایت با سکه هایی که جمع کردی بدون ضامن وام میگیری. جدول سکه هاشم که برای هر مبلغ چقدر سکه لازمه توی گوگل هست

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بچه ها من الان بانک بودم. بانک سپه طرح نگین مهر داره که وام میده تا سقف ۲۰۰ میلیون با ۴ یا ۲ درصد س ...

چقدر حدودا باید سپرده کرد برای پنج ماه ؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
وام میخاد بفروشه عزیزم  مطمئن نیستم ماهانه پول رو بهم میده ک بتونم پول قرعه رو بدم یا نه

شرمنده میشه بگید وامتون چقدر هست و چه مقدار برای فروشش میگیرین؟من دنبال وامم برای خرید میخام ببینم چطوره

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
عزیزم کامل برای منم توضیح میدید؟؟

سلام گلم حتما

توی گوگل بزن طلاسی اپلیکیشن هم دارن که از بازار و مایکت میشه دانلود کرد

اونجا که وارد شی حداقل ۱۰۰ هزارتومن میتونی طلا بخری

این طلایی که تو میخری، ارزش همون موقعی که بخوای بفروشی رو داره. یعنی شما مثلا ۱۰۰ سوت طلا خریدی و همون رو داری. مثلا طلا بشه گرمی یک میلیون تو اندازه ۱۰۰ سوت میتونی برداشت کنی بشه ۷ میلیون هم همینطور

اما طلا به صورت شمش یا پارسیان رو تنها از تهران میتونی تحویل بگیری

بقیه شهر ها، پول به نرخ روز به کارتی که به نام خودته واریز میشه

خواستی هم عضو بشی کد معرفی منو بزن. اینطوری هردو سود میکنیم

AZiDpwLk

یه سوال داشتم. یه دونه سینه مرغ  به چندنفر جوابه؟ چرا به نظرم کمه نمیرسه

فکر کنم معصومه خانم سینه مرغ رو ریز خورد کردن و پختن و سرخ کردن و با زرشک و زعفرون  لا به لای پلو گذاشتن اینجوری خیلی برکت دار میشه 👌🏻

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
2810