2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهواره شبکه Gem fit  ۲۴ ساعته ورزش داره  مربی مریم کریمی تو شبکه جم فیت مثل باشگاه ورزش ...

سلام عزیزم ساعت پخشش کی هست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دوستان میشه لطفا کمک کنید.همسرم برای اولین بار هست که موافقت کرده پول بریزه توی حساب ویپاد تا سکه جم ...

صد در صد نه نمیتونم، بدون کلمه ببخشید ، چقدر حس منفی ازشون گرفتم 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
صد در صد نه نمیتونم، بدون کلمه ببخشید ، چقدر حس منفی ازشون گرفتم 

عزیزم مبشه بیاین دور همی اونجا صحبت کنیم

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
سلام خانمای عزیز دوستان مجازی دوست داشتنی و آدم حسابی🌱 از آشنایی با تک تک شما دوستان خدارو شاکرم. ...

سلام عزیزم من میخرم از اسنپ ولی معمولا از کارهایی که تخفیف خورده 

و اینکه اندازه همون مبلغی که اعتبار دارم بیشتر نمیخرم

عزیزم من سکه امامی می‌خریدم. همیشه سکه برام عالی بوده.

عزيزم الان شهر ما ٤٠ ميدن بخرم؟؟؟

شنيدم ارزون ترم ميشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام خانما

گزارش کار👇

این ماه ۷ میلیون پس انداز مخفی گذاشتم تو ویپاد، میخوام با فزودن مبلغ یه وام بگیرم..

در بلو، باکس بندی کردم..

باکس لباس بچه ها رو خالی کردم) خریدم براشون)

باکس هزینه های اضطراری، مدرسه و سلامت رو شارژ کردم..

پول بیمه اختیاری تامین اجتماعی همه واریز کردم..

حسابم تقریبا خالی شده 😶

باید تا آخر ماه صبر کنم..

موفقیت هام:

موفق شدم کارت همسر را در اختیار بگیرم..

خرج خورد و خوراک و ایاب ذهاب با همسر باشه و خودم ابدا دخالت نکنم..

همچنین شروع کردم به یادداشت ریز خرج ها...

خلاصه که این ماه داره بسختی میگذره چون در حال چه کنم چه کنم هستم و عادت به پس انداز و برنامه ریزی ندارم..

نمیدونم با اون ۷ میلیون ویپاد طلا بخرم یا بذارم وام بگیرم؟

✔دوستان من گروه همدلی رو ندارم..یه گروه همدلی رویا جان هست که نوشته این گروه قفل است ممنون میشم منو در گروه همدلی تگ کنید 

سلام عزیزان 

یه مشورت بدین لطفا

الان اندازه ی یه گرم پس انداز دادم 

ماهی دو تومن هم پس انداز می کنم

شهریور هم وام ۱۰ تومنی دارم تا اون موقع می خوام جمع کنم رو هم طلا بخرم فکر کنم طلا تا شهریور گرون نشه

یا تا شهریور یه گرم یه گرم پارسیان بگیرم؟

ممنونم عزیزم،وقت گذاشتی، بله همسرم خودش میخواد بخره، میگه به هر خانواده ۱ کیلو باید بدیم، توکل به ...

اگه پدرو مادرتون یا خواهر و برادر خودتون نزدیکان هستن به اونام بدید چون فرقی بین خانواده خودتون و خانواده همسرتون نیست .

عزیزم من بودم🥲🥰 کللی موکاپات تو دی‌جی نشونش دادم میگه اینا خوب نیس یه جنس خوب بخریم منظورش اسپرسو ...

دیروز که پارسا پیروزفر پرتش کرد تو کوچه واسه خودشو 

😅😅😅شمام تجربه بشه همون ۱۰,,۱۲تومنیه رو بخری 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810