2777
2789

سلام عزیزانم من تو تاپیک قبلی قول داده بودم بیام از دوتا خانوم موفق بگم 

دیدم اگه زندگی هر کدوم رو بگم خیلی طولانی میشه  

پس از خصوصیات مشترکشون بگم   

۱ :تحصیل بدون حاشیه ،تا وقتی که محصل بودن و سن پایین دنبال دوست پسر و آرایش و ...نبودن  

۲:آموزش مهارتهای مربوط به رشته تحصیلی در دوره دانشجویی  

مثلاً یکیشون معماری میخوند  

دوره ها و کلاسهای مربوط به رشته شو گذروند و سال آخر دانشجویی شروع کرد به کار کردن ولی دوتا از همکلاسیها رفتن فروشنده شدن  

شرکت خودشونو تاسیس کردند ،دفتر و ....چون کم تجربه بودند حقشون ضایع شد ولی تجربه عاااالی کسب کردن  

۳:نقطه اشتراک هر دو این بود پدر و مادر روشنفکر داشتند 

نه اینکه تحصیلات بالا داشته باشند ،نه ولی آزادی عمل میدادند و اعتماد داشتند ،تو انتخاب رشته و .‌‌‌‌‌..هم اختیار کامل داشتن

خوب همه اینها باعث میشد برن تو اجتماع و واقعیت و روی سخت زندگی رو ببینن و تجربه کنند  که باعث افزایش عزت نفس و استقلال و ...میشه 

شما بچه رو حبس کن همممه چی فراهم باشه نتیجه چه خواهد شد ؟ 

فرق نمیکنه چه دختر چه پسر زندگی گلخونه ای و تک بعدی نتیجه خوبی نداره 

همینجا چنتا کار بر رو دیدم که شوهراشون فقطط درس خوندن  

تو جنبه های دیگه زندگی و اداره خانواده ناتوان که باعث طلاق و از هم پاشیدن زندگی شده 

پسر ی که نظافت شخصیش هم به عهده مادره ،آبمیوه و غذاش هم رو دست می‌ره تو اتاقش ،بیشتر کاراش هم به عهده پدر و مادره ،تو اجتماع نیست ،از چتر دیواری اتاق چی میخواد یاد بگیره؟ نتیجه میشه اینکه می‌ره تو واقعیت و سختی زندگی و با کله میخوره زمین ،نه مهارت اجتماعی ،نه مهارت کاری .....هیییچ 

خوب چه جوری زندگی موفقی داشته باشه البته دختر هم همینطور فرق ندارد 

4:ورزش ،خوندن کتابهای خوب و عمل کردن 

به قول دوستمون فروغ جان که میگه همسر سابقم اندازه موهای سرش کتاب خونده بود ولی در عمل صفر  

سعدی هم همینو میگه دو صد گفته چون نیم کردار نیست 

خبلی هم ادعای روشنفکری دارن تو نمیخواد دنیا رو تغییر بدی 

خانواده تو اداره کن با بچه و خانومت درست رفتار کن بقیه پیشکش 

۵،اهمیت ندادن به حرف و حدیث بیخود و بی ارزش. 

قاطی مسائل بیخود فامیل نمی‌شدن،رفت و آمد کم و به اندازه  

۶،کار کردن ،مسافرت ،معاشرت با دوستان. 

پس انداز سکه و دلار  

۷،کمک به پدر و مادر ،صبور و پر تلاش بودن و خوش اخلاقی 

اکثرا لبخند رو لبشونه 

۸،:خودشون رو درگیر دوستی‌های بی سر انجام نکردن 

ولی همسرشون رو با شناخت و علاقه و عاقلانه انتخاب کردند 

بعد از چند سال معاشرت و شناخت ازدواج کردن 

۹:داشتن هدف بزرگتر و برنامه ریزی. 

و آموختن زبان و مهارتهای جدید  

من بهترین دکترای تهران رفتم عزیزم نیاز نبود شما بگی تشریف ببرم

به نظرم ادامه این بحث تو دورهمی بهتره

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزانم من تو تاپیک قبلی قول داده بودم بیام از دوتا خانوم موفق بگم  دیدم اگه زندگی هر کدو ...

با یکیشون که صحبت میکردم خیییلی تعجب کرده بود. 

گفت دختر خواهر شوهرم تو بهترین کشوره ولی نه مهارت  

نه دانشگاه،نه رانندگی و بسیار وابسته 

ولی این دختر خانوم از ایران رفته آرشیتکت موفق ،رانندگی عالی  

زبان  

پس تو هر نقطه دنیا که باشیم اگه تخصص و مهارت و زبان بلد باشیم گلیم خودمون رو از آب میکشیم  

هنر هم همینطور  

اخلاق خوب هم خیلی مهمه  

جفت این عزیزان اکثرا لبخند رو لبشونه،صبور  

ادبیات قشنگ اصصصلا و ابدا حرف زشت و ...نمیزنن 

واقعاااا بعضی وقتا ی تصمیم هایی میگیرن ادم حیرون میمونه..شوهر منم ازاین دست خلاقیت ها داره😂 ...

🤣🤣🤣فدات بشم هر جا که دیدی اون بحث از حوصله شما خارج نیست بگو تا بقیشو تاپیکهای دیگه رویا جون برات تعریف کنیم😅😅😅😅 من خودم به احترام همه دوستان و هم اینکه واقعا میترسم رویا جان تذکر بدن هیچ بحث غیراقتصادی رو اینجا بیان نمیکنم یا نظر نمیدم مثل همون قضیه خوراک بادمجان جانم که البته کامل و مفصل در تاپیک آشپزی توضیح دادم‌.

این بارم چون دوستت دارم بحث غیرمرتبط ج دادم🫶

ببخشید رویا جون🙏

🤣🤣🤣فدات بشم هر جا که دیدی اون بحث از حوصله شما خارج نیست بگو تا بقیشو تاپیکهای دیگه رویا جون برات ...

خب برگزیده ها برای کسانی هست که وقت حوصله و..ندارن کامل چتا رو بخونن بهتر نیست اینجا بجز حساب کتاب از ایده ها رفتارها و نقشه هامون هم بگیم 

اخه فقطگزارش خرید دیگه چندباری تکرار شد همه یاد گرفتن 

ولی اینکه هی بریم چندتا تاپیک رو بخونیم سخته میبینی یه لایک یا ریپلای رو میخونیم چند صفحه و بحث که ممکنه نکته کلیدی و طلایی داشته باشه رو جا بندازیم 

هرکسی حوصله نداره وقت نداره یا نتش رو میخاد صرفه جویی کنه میتونه برگزیده هارو بخونه 

بازم نظر مدیر استارتر و قدیمیای اینجا الویت داره 

ولی حدیدا رو هم دریابید شاید با کوله باری از تجربه اومدن ❤️🌹🤩

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
فردا باید با همسرم صحبت کنم فقط میگه نمیشه قسطمون زیاده داریم۱۶۰‌وام میگیریم بااین حساب کتاب گفتم ب ...

نمیشه قطعی گفت در بازه ۳ ماه چی میشه واقعا ، ولی خوب کاش باز چند ماهی بگذارید داخل حسابی که از سودش قسط بدید از اصل وام کم نشه .

سلام ببخشید دوستان  وام یه ملیونی ویپاد رو نمیشه از طریق برنامه آپ انتقال داد؟

عشقم قرار شد سوالات ویپادی و وامی رو از شخصی @مامان_سبحان7    عزیز یا @reyhanebanooo   نازنین بپرسین ریحانه جان تاپیک مخصوص دارن 🙏🏻🙏🏻♥️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
خب برگزیده ها برای کسانی هست که وقت حوصله و..ندارن کامل چتا رو بخونن بهتر نیست اینجا بجز حساب کتاب ا ...

نه عزیزم روال اینجا فقط گزارش خرید نیست. بچه ها هر سوال در زمینه مسائل اقتصادی داشته باشن بیان میکنن و از دوستان راهنمایی میگیرن یا ایده های جدید اقتصادی یا حتی مدیریت مخارج که عنوان تاپیک هست رو میگن، تجربیاتی که خودشون یا اطرافیانشون از سر گذروندن رو بیان میکنن و ... این میون هر کس دوست داشته باشه گزارش هم میده. چالش هم که هر دو ماه یکبار برقراره و هر کس بر اساس وسع و توان خودش خرید طلا، دلار، بورس و حتی وسایل مورد نیاز منزل انجام میده و گزارش اونم میذاریم. 

تاپیک گزیده ها از اسمش مشخصه پستهای شاخصتر رو رویا جان زحمت میکشن اونجا قرار میدن، گاهی یه سوالاتی از بین صحبتها پیش میاد که به ظاهر ربطی به عنوان تاپیک نداره ولی میشه ازشون نکات خوبی رو برداشت کرد و فکر میکنم

منظور دوستمون همین صحبتها بود.

قدم جدیدیها هم به روی چشم🌸 اگه هر ایده ای داشته باشید یا سخن و تجربه آموزنده، استقبال میشه. یه مدت باهامون همراه باشید فکر میکنم روال کار اینجا دستتون میاد❤️

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️‼️

دوستان به رسم جدید آخر هفته هامون  تاپیک رو قفل میکنم هم به کارهای عقب افتادت

ن برسین هم استراحت کنید هم صفحات

عقب افتاده رو بخونید و برسید به بچه هااا 

شنبه صبح دوباره بازش میکنم 

مواظب خودتون و مهربونی هاتون باشید 

در ضمن دوستان جدیدالورود لایک عنوان تاپیک یادتون نره

تا انشالله شنبه پونصد تایی شیم 🤩🤩🤩🤩🤩

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

سلام😍 

سلام 

سلام 🤩

صبح بهاریتون بخیر و شا‌ی 🤩🤩🤩

و امااااا گزارش خرید چالش خرداد و تیر بنده 

پنج شنبه ۳/۳/۳

جی جی جینگ 💰💰✨✨✨

یک گردنی پولکی به وزن ۷/۸۱۰سوت خریدم 

۲۲تومن پول قرعه داشتم البته به اسم دختر کوچیکم ریخته لودم و برا اون هم خریدم ۱/۵از پس انداز پسرم برداشتم دو تومن هم از پس انداز خودم گذاشتم شد ۲۵/۵ مبلغ کل خریدمم شد ۳۰تومن ۴/۵موند تا ده روزه ببرم بدم میتونستم سبکترم بردارم ولی گفتم هم یجورایی خودمو به چالش بکشم هم اینو بیشترردوست داشتم اگرم نشد تا اونموقع جوع کنم یه مقدار به حساب بورسی همسرم سهم خریدم اونارو رد میکنم میره

انشالله بیشتر و بهتر ش سهم دل خودتون و صندوقچه هاتون 🤩🤩🤩

از چالشآبان یا آذر به خاطر باز سازی خونه پولی دستم نمونده بود که بخوتم تو چالشا همراهتون بشم و طلای خونم🩸 افتاده بود 

آخیشششش راحت شدم 

و اما یه تشکر ویژه🫶🏻🫶🏻🫶🏻

و یه دستمریزاد💋💋💋💋  

برای تک تکتون که😍😍😍

با لایک هاتون و♥️♥️♥️♥️♥️

حمایت هاتون🧿🧿🧿🧿🧿

تاشنبه صبح🤩🤩🤩🤩🤩

پونصدتارو هم رد کردیم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام به همگی 

من هفته پیش ی مسافرت رفتم دفعات قبل همون موقعی ک میرسیدیم خسته توی شهر دنبال سوییت و جا میگشتیم یا از سایتای جاجیگا و جاباما و....  همون لحظه جا میگرفتم و باعث میشد ک هزینه زیادی بابت جا بپردازم. 

این سری یه ساعت قبل رسیدن ب شهر توی دیوار اگهی های خونه اجاره کوتاه کوتاه مدتو پیگیر شدم و هر سه شهر بین راه خونه اجاره کردم تنوع قیمت نسبت به سایتایی ک خونه اجاره میدن بیشتر بود بنظرم و تونستم سوییت با قیمت خیلی مناسبتر پیدا کنم توی دیوار.از سه تا سوییت دوتاش عالی بود و یکیش با عکسی ک گذاشته بودن ی کم فرق داشت ک ما بدلیل خستگی همونو گرفتیم. 

ی شب هم اقامتگاه بومگردی گرفتیم بنظرم برای کسی ک فقط جای خواب میخواد جالب بود و یاد خونه مادربزرگامون میفتادم و حس خوبی داشت و از طرفی هم به گرونی سویتت و خونه های احاره ای نبود. 

2810