2777
2789
معصومه جان منم میگم پول هست ولی شوهرم اصرار نه دقیق بگو چند توی حساب داری . بارها هم بهش گفتم من اصل ...

کارت و بده دست خودش شما چه اصراری داری این جوری پس انداز کنی 

فردا خدایی نکرده باید همه رو خرج درمان اعصاب بکنی 

بده بهش هیچی هم نگو 

فقط بهش لیست بده بگو اینا رو بخر 

وقتی هم که تموم شد دیگه هیچی درست نکن بگو چیزی تو خونه نیست 

هم زحمت بکشی هم حرف بشنویی؟ 

عزیزدلم شما که زحمت کشیدی این همه لیست مخارج رو نوشتی، یک بار هم از اول تا آخر با دقت بخونشون یه ...

عزیزم یه نکته ایی بگم منم شده میوه دونه ایی داشتم 

اوردم همه رو قاچ زدم مثلا شلیل و هلو رو ورقه کردم موز حلقه ایی میکردی دورشونم گوجه سبز میچیدی تزیین😅داخل یه سینی متوسط با اب طالبی بستنی میاوردین وسط کلی لاکچری بازی میشد 😆😆😆

برای قرمزی صورت همسرتونم دقیقا همین اتفاق برای همسر منم افتاد هروقت میومد خونه سریع کمی از شاخه الوئه ورا برش میزدم دوتا حلقه کوچیک زیر چشم میزاشتم یه کم هم ماساژ مانند از ژل داخل شاخه رو میکشیدم روی صورت گردن وگوش ..همونجا التهابش کمتر میشد رنگ پوستشم برمیگشت

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شبتون بخیر خانم هایی که انقدر به فکر پس‌انداز کردن هستین به فکر پوست موهاتونم هستین؟؟؟  چه ...

شما باید تشریف ببری دکتر پوست با دکتر پوست مشاوره کنی 

اینجا کاربرهایی که من میشناسم به همه چی می رسند 

من خودم اخیرا بوتاکس کردم یک کار دیگه هم برای صورت می خوام انجام بدم که تو لیست نوشتم بعد کارهای دیگه به صورتم میرسم 

ورزش و تغذیه از همه چی مهم تر هست 

سلام دوستان مدیر و مدبر 😍

یه کاری که چندروزه شروع کردم و ب نظرم یه کار خیلی پیش پا افتاده و عالی هستش اینه که شروع کردم خرج هرروزمو مینویسم 

اینجوری دستم میاد که چی خریدم اضافه بوده و چه جور بوده 

و بعدا که خرج کردهام و آنالیز کردم سعی میکنم اون خرج اضافه رو محدود و یا حذف کنم 

سلام خدمت دوستای قشنگم

امیدوارم آخر هفته ی خوبی داشته باشید

منم ۳۰ وام داشتم اینماه و بقیه شم پس انداز داشتیم گذاشتم یه زنجیر کارتیه خریدم با ۵درصد شد برام چالش اردیبهشت ماه البته با ۳ روز تاخیر

قسمت همگیتون بشه🥰🥰🥰🥰🥰🥰

جیباتون پر از طلا

سلام عزیزم  من معمولا شش تا هشت ماه یه بار بوتاکس انجام میدم عمل بینی و پی آر کی چشمم انجام د ...

عزیزم چند سالتونه 

اینا رو تحت نظر پزشک گرفتین ؟

پایبند هستین به استفاده روزانه 

اینقدر از بوتاکس بد شنیذم تا الان دوست داشتم بزنم ولی همش دوری میکردم میشه دقیق تر توضیح بدین 

سلام عزیزم من طلاسی ۱۰۰ شارژ کردم کیف پولم بعد من فک کردم مثلا اندازه ۱۰۰ تومن دادم طلا برام ثب میش ...

سلام عزیزم قیمت طلا ب روز تو سایت نوشته و شما وقتی میخری مثل همین پارسیان ها با توجه ب قیمت روز طلا کم و زیاد میشه و ب قیمت نرخ همون روز هرچقد ک شد براتون ثبت میشه. طلایی ک بخوای بخری میزنی اول کیف پولت شارژ میشه و پول میاد تو کیف پول بعد دوباره اون مقدار سوت و میزنی و پولش ک تو کیف پولته پرداخت میشه ولی اگ تو همون کیف پول بمونه همینجوری مبلغش تغییر نمیکنه .تو قسمت پروفایل مینویسه ک چقدر تومان و چقدر طلا دارید 

سلام عزیزم قیمت طلا ب روز تو سایت نوشته و شما وقتی میخری مثل همین پارسیان ها با توجه ب قیمت روز طلا ...

ممنون عزیزم از توضیحت بله الان متوجه شدم 

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 

سلام به همه ی خانوماااا 

خب گزارش مالی ۲ماه اول سال

دستبند کارتیر به وزن ۱۱گرم

چالش ۵۲هفته

چالش هر ماه صد سوت که این ماه ۳۰۰سوت شد

و لحظه آخر اسنپ بهم ۲۵۰۰اعتبار داد که از میوگلد گوشواره با تخفیف خریدم ۲۴درصد

راجع به طلا خریدن از اسنپ من راضیم فقط سعی کنین اندازه همون اعتبار بخرین

به سوال هم از همه ی خانومای اقتصادی دارم😍

من چند سال پبش اطراف تهران باغچه خریدم که تا الان هم خیلی سود کردیم

به نظرتون طلاهامو بفروشم تا ویلا بسازم؟

به نیت ساخت ویلا خریدیم که تا الان نمیشد میگم اگه من طلاهامو بفروشم همسرم هم کاملش میکنه

معصومه جان منم میگم پول هست ولی شوهرم اصرار نه دقیق بگو چند توی حساب داری . بارها هم بهش گفتم من اصل ...

بهار خانوم عزیز 😇

با توجه به اخلاق همسرتون شما نباید هزینه منزل رو به عهده بگیرید بلکه بدید دست خودش و ازش ماهانه واسه خودتون پول بگیرید 👌

ببین عزیزم بعضی از مردا کلا از سپردن خرج و مخارج به خانوم بیزارن واسه همین به قول دوستان دنبال زیر بغل مار میگردن یه چیزی در بیارن ازش😊

اگه شما با ماهی ۲ میلیون هزینه خونه رو مدیریت کنی و خودش با ۲۰ میلیون همون روش خودشو بیشتر میپسنده🤨 پس خودتو خسته و عصبی و ناراحت نکن و همه چیز رو بسپار به خودش بزار کم بیاره و خودش بمونه شما راحت خرج کن 😎

همسر من یه اخلاقی داره اگه من یه مانتو رو بخرم ۲۰۰ تومن میگه بهت انداختن و هزار تا عیب میزاره روش ولی اگه همونو با هم باشیم و بخریم و طرف بگه قیمتش ۲ میلیون میگه مفته 🙄

منم همیشه با خودش میرم خرید اینجوری هر چی هم جنس گرون بخرم نمیگه پولش زیاده یا چه خبره 🤭😜

نمیدونم چند ساله ازدواج کردی ولی بدون همسرتون از پول داشتن شما خوشش نمیاد و انگار تهدید میدونه اینو 🙁هر چند آقایون این سرزمین کلا از خود ممنون بار اومدن کاریشم نمیشه کرد ما هم از این روزا و از این اعصاب خوردیها و حساب کشی ها زیاد داشتیم بی خیال باش😉😛

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام دوستان .امیدوارم ایام به کامتون باشه پدرمن تازه بازنشست شدن یعنی از این ماه حقوقشو ریختن کی میت ...

اطلاعات من در مورد تامین اجتماعی هست که به این صورته

برید تو سایت نثتامین اجتماعی 

ببینید فیش و حکم توی سیستم بارگذاری شده یا نه

که وقتی حقوق رو واریز کردن قطعا بارگذاری شده

بانک فیش و حکم رو میخوان 

نتی هم میتونید گواهی کسر اقساط بگیرید 

سلام به همه ی خانوماااا  خب گزارش مالی ۲ماه اول سال دستبند کارتیر به وزن ۱۱گرم چالش ۵۲هفته ...

سلام عزیزم ببخشید راجع به خرید طلا از اسنپ میشه یه توضیح کوچیک بدین 

من از اسنپ استفاده نمیکنم 

باید چیکار کنم اپلیکشین رو نصب کنم اول ؟! 

خیلی شنیدم خانم ها اینجا میگن از اسنپ خریدم 🙈

2810