2777
2789
معصومه جان منم میگم پول هست ولی شوهرم اصرار نه دقیق بگو چند توی حساب داری . بارها هم بهش گفتم من اصل ...

چقد  عجیب اینهمه گریه و ناراحتی واسه یکی دو میلیون پس انداز

بده به خودش عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم احسان گلد چی هست طلافروشی هست؟اینترنتی فروش داره؟

من دوتا شو ۷ میلیون و صدوپنجاه گرفتم روز دوشنبه فکر کنم گرونتر بود قیمت طلا  شما چطور انقد زیاد حساب کرده باهات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزمزمه اشتباه ریپ کردی ولی اگر تونستی منو هم راهنمایی کن

آها. خب این خانم دوتا پارسیان با وزن دو گرم و فکر کنم ۷۰سوت رو ۹میلیون و پونصد خریده بود تعجب کردم من دوگرم رو ۷ میلیون و صدوپنجاه خریدم 

آها. خب این خانم دوتا پارسیان با وزن دو گرم و فکر کنم ۷۰سوت رو ۹میلیون و پونصد خریده بود تعجب کردم م ...

شما حضوری خریدی یا نتی؟

بعد من میخوام نتی سفارش بدم سایت معتبر میخوام و قیمت تایید شده باید چکار کنم

شما حضوری خریدی یا نتی؟ بعد من میخوام نتی سفارش بدم سایت معتبر میخوام و قیمت تایید شده باید چکار کن ...

حضوری خریدم نتی احساس میکنم هیچوقت به دستم نمیرسه زیادم میگیرن  کلا من هیچی اینترنتی نمیخرم 

دوستان من تجربه خرید آنلاین طلارو میخوام باهاتون ب اشتراک‌ بزارم ک چجوری با پول خورد طلا جمع کردم ...

سلام عزیزم من طلاسی ۱۰۰ شارژ کردم کیف پولم

بعد من فک کردم مثلا اندازه ۱۰۰ تومن دادم طلا برام ثب میشه به قیمت امروز 

دوباره پول بریزم کم کم گرمش ببرم بالاتر

ولی اینطور شما میگی پول بریزم شارژ شد بعد به قیمت روز طلا بگیرم 

یعنی نمیشه تا پول ریختی طلا به مقدار کم به نرخ روز براتون بزارن باید پول جمع شد خرید کنی ولی به نرخ همون لحظه حساب میکنن؟

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
سلام شبتون بخیر خانم هایی که انقدر به فکر پس‌انداز کردن هستین به فکر پوست موهاتونم هستین؟؟؟  چه ...

سلام عزیزم

من روتین فعلی پوستم 

رفتم دکتر آبان پارسال لیزر کک و مک و یکدست شدن پوست انجام دادم ک خداروشکر برام خوب بود تقریبا بیشتر کک و مک های درشتم رفتن و تا الان خداروشکر برنگشتن

برا شستشو صورت فوم میزنم آبرسان دور چشم نرم کننده دست کرم پا و همیشه جوراب اسپورت میپوشم داخل خونه بیرونی رفتنی چون اینجا گرمه دستکش ساق بلند دارم میپوشم ضد آفتاب مرتب میزنم مدتیه ک خیلی گرمه ماسک میزنم بیرون  رفتنی موهامو جدیدا یکمش کوتاه کردم خیلی موخوره داشت مرتب میبافم با کش ساتن میبندم بعدشم میبافم با برس چوبی شونه میکنم بالم لب میزنم و قراره چن روز دیگه برم لیزر مجدد تا اون کک و مک ریزا هم اگه خدا بخاد برن این کرم ها صورتو و شوینده رو دکتر پوست برام نوشته 

و تو برناممه ک دکتر پوست تهران هم‌برم چون قبلا ک رفتم خیلی برام خوبه

بوتاکسم چن روز دیگه ک رفتم لیزر میزنم دور چشمامو

...
سلام دوستان امروز یه اتفاقی برای من افتاد که در وهله اول به نطر ناراحت کننده اومد و اعصابم را خرد کر ...

عزیزم جزو وظیفه شون هست برای خانما بنزین بزنن 

اصلا نیازی به انعام نیس 

انعام به کسی میدن که قدردان باشه نه اینجوری ..

ما هرماه به کارگرای شهرداری که میان زباله هارو جمع کنن انعام میدیم 

جوری شده که خودشون در میزنن و باخنده میگن یادتون رفته ؟با این صدتومن و ...نه من بدبخت میشم نه اونا پولدار حالا اگه انعام ندم مگه زباله هارو جمع نمیکنن ؟

پس شمام به یه مسئول دیگه بگو هر سری پنج زیادتر بکش انعامت بزار قدردان کارتون باشن برکتشم هست

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
عزیزم جزو وظیفه شون هست برای خانما بنزین بزنن  اصلا نیازی به انعام نیس  انعام به کسی مید ...

انعام و بنزین زدی متصدی که ربطی به جنسیت نداره

خودت زدی پول بنزینو میدی

متصدی برات بزنه ۵ تومن بیشتر کارت میکشه

من مثلا شوهرم پیاده نمیشه متصدی براش میزنه انعامشم کارت میکشه

ولی من خودم میزنم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

خانما برای پوست صاف و ازبین بردن قرمزی ناشی از گرما 

یه دونه شاخه آلوئه ورا بخرین روزنامه بپیچین بزارین یخچال 

هر بار ازبیرون اومذین یا کلا شب قبل خواب اندازه نصف قوطی کبریت برش بدین از شاخه و نصفش کنین ژل داخلش رو بکشین به صورت و دست 

20دیقه بعد با اب سرد بشورین 

بعد ازیه ماه متوجه تغییراتش میشین 

درسته مثل کرم و...معجزه اش سریع نیست ولی خب طبیعی و ارزون هست 

عزیزدلم شما که زحمت کشیدی این همه لیست مخارج رو نوشتی، یک بار هم از اول تا آخر با دقت بخونشون یه ...

ممنونم عزیزم

بابت وقتی که گذاشتی و راهنماییای خوبت

به فکر خرید قهوه ساز بودم حتما پیگیرش میشم

تولد دخترمم بعد ۷ سال تقریبا امسال سنگین شد اگه راضی میشد خیلی دوس داشتم مدیریت کنم راضی نشد متاسفانه

لیستمم مجدد چک میکنم تا به نتیجه خوبی برسم😘🙏

تاریخ عضویتم😅😅
انعام و بنزین زدی متصدی که ربطی به جنسیت نداره خودت زدی پول بنزینو میدی متصدی برات بزنه ۵ تومن بیش ...

نمیدونم الان قانون چطوره قبلا تا جایی که من میدونم خانما در پمپ نباید پیاده بشن و بنزین بزنن وظیفه متصدی جایگاه هست 

الان شاید عوض شده این قانون 

کسی خبر داره بگه 

سلام عزیزم... من خودم امتیاز میفروشم... ب دوستان هم گفتم که امتیاز خواستن بیان خاص.. 

سلام عزیزم درحواست دوستی دادم ولی نشد پیام بدم لطفا پیام بدین بهم ازتون راهنمایی میخوام راجب فروش امتیاز نیاز به وام دارم

پیکی به سلامتی خداوند بزن
2810