2777
2789
عزیزم برات خوشحال شدم مسیر خوبی رفتی باعث شدین با دقت بیشتری انتخابمو بررسی کنم باید بگم در اقوام ...

بله متاسفانه به اندازه موهای سرش کتاب می‌خوند ولی در عمل صفر 

در هر صورت به قول معصومه جون تلاش کردم تا طلاش کنم

ممنون از شما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکالا#  

تهران#  

سلام، من دیروز یه سفارش ثبت کردم، از سوپر مارکتی که تحویل رو سی دقیقه ای زده بود و من هر بار سفارش داده بودم کمتر از بیست دقیقه، بهم تحویل دادن. 

بعد از یک ساعت و نیم که از ثبت سفارش گذشت و نرسید، با پشتیبانی تماس کرفتم، به صورت گویا گفتن «بخاطر مشکلات زیرساخت تاخیر در تحویل داریم»، به کارشناس وصل شد و اطلاع دادم. 

نیم ساعت بعد، پیامک ارسال توسط سفیر اومد بعد از چند دقیقه هم وضعیت سفارش شد،تحویل داده شده، اما خب تحویل ندادن. 

تماس گرفتم، گفتن نهایتا بیست و چهار ساعته مبلغ رو برمیگردونن،هنوز برنگردوندن. 

چند بار پیگیری کردم، از امروز پیام گویای اکالا شده: «بخاطر شرایط جوی تاخیر در تحویل داریم.» 

متاسفانه مبلغ سفارش هم بالاست و هیچ جوره قابل چشم پوشی نیست. 

خواستم بگم فعلا اگر قصد سفارش دارید، چیزهای بی ارزش تر سفارش بدید. 

اگه خواستید قبلش هم یه تماس با پشتیبانی بگیرید، ببینید این پیام گویا هست یا نه، مثل من به مشکل نخورید. 

من قبلا هم سابقه مرجوعی داشتم، خیلی سریع پول به حسابم برگشته بود، اما الان نه. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
خواهرم واقعا شخصیت کاریزماتیک داره ....مرموزه....ازوناست که تا نخواد به هیچ عنوان حرف از دهنش نمیپره ...

جالبه که خواهر من هم خودش نم پس نمیده 

مثلا زنگ بزنم بیرون باشه بعد برگرده ازش بپرسم کجا بودی نهایتا میگه بیرون .... دیگه هیچی نمیگه 

یا اگر بدونم رفته بازار. بپرسم چی خریدی میگه خرت و پرت 

اما متاسفانه درباره دیگران اخلاق خیلی بدی داره.... مثلا تلفن من زنگ بزنه میپرسه کی بود و چی گفت.... جالبه هر بار من میگم نمی شناسی صحبتشم درباره شما نبود.... باز دفعه بعد میپرسه 

یا مثلا میپرسه کجا رفتی چی خریدی چند خریدی و اگر چند بار بپرسه جواب ندی بازم دوباره میپرسه 

خیلی این اهلاق و این حجم از دوگانگی در برخورد خودش و دیگران،حرص منو در میاره 

بچه ها ی چیز دیگه هم بگم .... همه امیدم بود که امسال خونه ارزونتر بگیرم اما هر جا میگردم با همین پولی که الان دارم خونه های بد و مخروبه و کوچک و .... با کلی مشکلات نشونم میدن .... 

نمیدونم امسال قراره وضعیت ملک و مسکن به چه سمتی بره که مالک ها خونه های واقعا مخروبه و بد رو با قیمتهای نجومی گذاشتن

خانما اگه کسی پیام منو خوند لطفا نظر بده ،من یه بن ۲۴میلیونی بهم تعلق گرفته،که طلا هم میشه باهاش خرید فقط از گالری ساعتچی میشه خرید،حالا همسرم میگه بیخیال بن شو ،نمیشه طلا اینترنتی خرید،اما خودم دوستدارم بخرم ،باز پرداخت بن هم ماهی یه میلیون تومنه،بنظرم بصرفه است با این تورم ،حالا سوالم اینکه به نظرتون طلا اینترنتی ،دزدی نداره،منظور طلای عیار پایین یا تقلبی نمیدن چون اولین بارمه استرس دارم

سلام عزیزم ببخشید منظورت مهر ایران هست؟؟ من یک کارت از این بانک دارم شنیدم اگه باهاش کار کنیم میتو ...

قسمت معدل حساب برو اعتبار سنجی کن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم چرا ویپاد کد ملی و تاریخ تولدمو میزنم دوباره میاد از اول؟شما میدونی چرا اینجور میشه

ویپاد نمیدونم چرا یه کم قاطی شده هر چیزی اینجوری شد چند ساعت بعد دوباره امتحان کن 

مثلا همسرم و کلا چهره اش و تایید نکدد چند ساعت بعد دیدم خود به خود اوکی شده

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام خانومای گل 

احوالتون چطوره؟

اومدم ی موضوعی رو بگم خدمتتون تو خرید و فروش طلا ب حیله بعضی  طلافروشای بی انصاف حتما حتما حواستون باشه 

من پریشب ک طلاهامو بردم برا فروش فی طلا ۳۵۵۰ بود

ک گفت ۳۴۵۰ برمیدارم کل طلاهامو حساب کرد گفت ۱۵۳ تومن شد

منم چون دلن ب فروشش نبود و اعصاب نداشتم دقت نکردم چجوری حساب کرد که گف پولشو فردا میزنم تازه هیچ رسیدی هم نمیدم چون اذیت میشم😬😬😬😬😬

همسرم گفت اگ اذیت میشی ک نه نمیفروشیم با اجازه😂😂

زدیم بیرون ک شانس ما امروز طلا اومد پایین بردیم طلافروش معتبری ک ازش خرید میکنیم

فی طلا در ۳۳۶۰ که ۵۰ تومن کمتر از قیمت تابلو برداشت اونوقت همون طلاهای ما شد ۱۵۳.۳۵۰ م

و من چشام شد دوتا که دو روز پیش گرمی فلان قدر شده بود ۱۵۳ م😳😳

خلاصه که خداخیر بده ب همه ی کاسبای با انصاف کل دنیا🌸🌸

ولی حتما حتما حتما موقع خرید و فروش خودتونم دقیق حساب کنید

راستی برگشتنی از سوپری محل شیر خریدم ک ۶ تومن بیشتر از کارتم کشید ک بدون خجالت بهش گفتم چون چن بار این کارو کرده و انشالله خدا هدایتش کنه ولی من دیگ ازش خرید نخاهم کرد🤭🫠

سلام دوستان وقتتون بخیر من یه جفت گوشواره نو خریدم ۸.۱۲۴.۰۰۰ تومان ۲.۲۴ گرم هست بنظرتون اجرت بالایی دادم؟ خریدم اقتصادی بود یا نبود لطفا اگه اطلاع دارین ممنونم میشم جواب بدین🙏🏻

شما چه مبلغ پول گذاشتید و چه مدت تو حساب خوابید،ممنون 

گفتم عزیزدلم مبلغ سپرده متغییر بود از ۷۰تومن تا ۲۲۰ حدود 

فکرکنم۴ ماهه شایدهم ۵ماه دقیقا یادم نیس باید ببینم 

خانما اگه کسی پیام منو خوند لطفا نظر بده ،من یه بن ۲۴میلیونی بهم تعلق گرفته،که طلا هم میشه باهاش خری ...

عزیزم ساعتچی رو نمیشناسم ولی من از سال ۹۸ طلا اینترنتی خریدم چندبار هم فروختم مشکلی نداشته

فقط حواست به اجرتش باشه گرون نیفته

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانم های آگاه معمولا اینجا داستان زندگی اطرافیان رو تعریف می کنن ولی من از خودم میگم که امیدوا ...

سلام عزیزم اون کتاب ها رو به ما هم معرفی کن و اینکه با جزییات بگو چجوری پس انداز کردی و با کمک کی آپارتمان رو خریدی 

سلام قشنگا  به لطف خدای مهربون تو وقتی ک حتی یک درصد فکرشو نمیکردم  بلاخره  خونه د ...

عزیززرزززدلم مبارکت باشه 😍😍😍😍

صفحه قبل پستت رو خوندم که گفتی خسته شدم از گشتن فعلا بیخیال شدیم تو دلم گفتم الهی که به همین زودیا خونه دار بشی 

خیلی زود پستت رو دیدم که شدددد😅😅😅😍😍😍😍😍

2810