برای فروردین ی پارسیان ۵۰۰ سوتی خریدم
برای اردیبهشت ی گوشواره نزدیک ۳ گرم ،،،مبلغ ۱۰م۸۰۰ت
برای روحیه خودم دو تا ادکلن گرفتم ۱ میلیون
برای لک صورتم ک کمرنگ هست اما نرفته با دارو و کرم وقت لیزر گرفتم دکتر متخصص پوست خودش انجام میده.
فعلا نمیتونم ب دخترم نه بگم🤪 سخت نمیگیرم پولهای منو کولباش میکنه🤗البته منم بیکار نمیشینم هر موقع مامانم بگه فلان قد پول واسه دخترت قبول میکنم 😁گر ا نی عزیزان....گر ا نی...ی کفش معمولی تابستونی دخترونه ۸۷۰ت گرفتم!(البته دوستان سال پیش من ی کفش تابستونی دخترانه ۴۵۰ت گرفتم میتونم بگم زیاد پای دخترم بود و استفاده کرد طبیعت،دریا....جنسش خوب بود)امیدوارم امسال هم خوب باشه.
موفقیت هام این هست ک دیگه بدهی به کسی ندارم،الی مادرم ک اونم باید وام بگیرم سال جدید بدم خودش میگه نمیخاد من دوست دارم برگردونم.
در ماه ۱۰ میلیون قسط دارم.
مهمونی دادن رو به اعتدال رسوندم😊
لباس در عین شیک و با کیفیت پوشی جوری میخرم ک استفاده کنم دیگه کمد جمع نشه.
برای دخترم امسال میخام اندازه و درست خرید کنم.
در کنار مدیریت اقتصادی و پس انداز و درست مصرف کردن ،رسیدگی به وضع ظاهری و روحی و جسمی من سعی کردم رفع انباشتگی هم داشته باشم،این بیشتر حالم رو خوب کرده.
غذای بیرون رو انقد کم کردم دیشب خواب میدیدم رفتم رستوران 😂😂امروز خودمو دخترم رو به صرف شام در رستوران مهمون کردم😉
امسال عمل ترمیم بینی میکنم و حالم بهتر هم میشه،البته حال روحی م،خیلی خیلی از فامیل و دوست و رفیق فاصله گرفتم تقریبا مثل روح واسه خودم میگردم 😁دلم واسه خیلی هل تنگ شده😔،،،اما همه شون داف و پلنگ ملنگ شدن من بدشانسی اوردم،روم نمیشه ...فک کنم زیادی آبغوره گرفتم.
پیش ب سوی موفقیت و پس انداز