2777
2789

دریافتی خالص همسرم 27هستش ما15تومن قسط داریم حالا13تومن میمونه که شوهرم کارت نمیده دست من باشه خودش خریدهاروانجام میده ازعیدتاالان باپس اندازوپولهای خرد3گرم ونیمی طلاگرفتم وباکلی ترفندواحمل غرغرهای شوهرم چون ساختمونم هم دوتاکارداره که بایدانجام بشه هرماه میگه دست به حقوق این ماهم نزن میخوام فلان کاربکنم ولی بازه ماه به اخرش میرسه پولهاروعلکی پخش وپلامیکنه وکاری هنوزانجام نداده من چون میشناسمش ومیدونم اهل پس اندازنیست به بهانه اقساط واینکه اگرم پس اندازبکنه اهل تبدیل گردن نیست همینجورپول نگه میداره تابی ارزش بشه بنابراین براش دنبال وامم ماشین نداریم چندماهه خیلی سخته الان شنیدم بانک ملت یه طرحی داره 15تومن سه ماه بمونه تا300وام میدن به گارمندهای رسمی دنبالشیم اگروام یاطرح دیگه ایی هست که نیازبه سپرده نداشته باشه بهم بگین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته اینم بگم خودم خیلی رعایت میکنم تا کم نیارم خرجی رو, پس اندازم هم از فرودین یک و نیم شده ،برنا ...

ببخشید منم بگم نظرمو 

من با خرید از فروشگاه های بزرگ مخالفم اولا بخاطر اینکه معمولا موسس هاشون جز پولدار ترین ها هستن و خرید ما از اونا روز به روز به ثروت اونا اضافه میکنه ثروتی که شاید تا چند نسل بعدشونم تامین باشه ولی سوپر مارکت محلی که تو کوچه و خیابون هامون هست چشم امیدش به ماست البته به شرط انصاف و اخلاق 

دوم اینکه وقتی هایپر یا فروشگاه بزرگ میری معمولا با کلی خرید اضافه برمیگردی بخای خرید کنی کلی بیشتر از برنامه ات رفتی جلو خریدم نکنی و رد بشی بار روانی داره حداقل برای من 

و مورد بعدی اینکه من خیلی خیلی اینو شنیدم که بعضی تخفیف های فروشگاه ها گول زننده اس قیمت و بالاتر میکن و بعد با یه درصد تخفیف میرسونن تازه به قیمت اصلی 

ولی در کنار همه اینا خرید خوب یه هنره ،دیدم اینجا دوستانی که خرید های اینترنتی خوب و تخفیف دار میکنن از فروشگاه ها تخفیف واقعی ها  اینا رو من میکم نوش جونشون 

ولی تو روتین زندگیمون بد نیس که حواسمون به سوپری ها خوار بارها و این مغازه های کوچیک ترم باشه 

برنجمون وخانواده همسرم میکارن ومیدن بهمون رایگانه 

ازصرفه جویی هام میگم که جدیدن وچندماهه انجام میدن قبلن اصلن برنامه نداشتم تاماهی 5تومن هم هزینه تنقلاتمون میشدازسوپری به حساب مینوشتیم سرماه 5تومن میدیدم شده بستنی وپفک و...

1200یارانه پول توجیبی خودمه که هرموقع میرفتم بیرون سردرمیوردم ازپلاسکووسایل چوبی فروشی وکلی چیزمیزچرت وپرت میخریدم ومیودم بیرون یه روغن ریزسرامیکی که فقط یه هفته استفاده کردم یاکلی سبدوخرت وپرت دیگه همیشه ام ازبی لباسی مینالیدم ازبی برنامیگی خودم یارانه که دستم بود5تومنم تنقلات ولی براچیزهای واجب مثل لباس بیرونی لباس نداشتم وشوهرمم اقساط وهزینه های منزلم داشت میگفت ندارم

ولی ازاونورم براهرعروسی دورونزدیکی من میرفتم لباس جدیدمیگرفتم که ته کمدالان دارن خاک میخورن فقط هرکدوم یبارپوشیده شدن وهیچ کاریی ندارن مجلسی وبلندن 

هوا شوهراشونو همیشع دارن  وای غزا محمد باید بدم  عمه ی بالشت بده شوهر عمت اذیت نشه وای ...

چقد قشنگ ریزبین میشی تو رفتار و عمل و حرفشون

نکاتی که میگی یه جور سیاسته زیر پوستیه در واقع عمت شآن و مقام اقا رو پیش خانوادش بالا میبره و یکاری میکنه بقیه هم بهش احترام بذارن و حواسشون رو جمع کنن یه وقت کم و کسری نباشه 

معصومه جان خودت ماشالله انرژی مثبتی... استادی ما شاگردی میکنیم در محضر شما عزیزم راستی ازون ۵۰۰تومن ...

اختیار داری بانووو ❤️

خرج امروز من هم صفر تومن 😉

صبحانه ...برای خودم تخم مرغ با کره انداختم 😉

برای بچه هام هم خیار گوجه که گفتم دیروز گرفته بودم خورد کردم ....

و چند قاشقی شکلات صبحانه ای داشتیم ...اونو گذاشتم سر سفره 

می‌تونستم برم خرید ...برای صبحانه 

ولی گفتم کامل اینا خورده بشه بعدا برم خرید اصراف نشه 

برای ناهار هم دو سه استکان کته گذاشتم ...تو فریزر سبزی کوکو گذاشته بودم ...اونو در آوردم ..دو سه تا تخم مرغ زدم و کوکو انداختم ...با کته ✅

برای ناهار همسرم هم کشیدم بردم 😉کنارش هم یه دونه گوجه خورد کردم با یه دونه خیارشوررر 

برای شام خورشت هویج با سینه ی مرغ گذاشتم ..کنارش سالاد شیرازی✅

چند روز پیش صاحب کار همسرم ...گوجه سبز داده بود حدود سه کیلو ...که اندازه ی دو تا بشقاب دادم به همسایه ها 😉

مابقی رو دو روزی میشه خودمون میخوریم 😋که عصری دیدم باز از آشناها حدود یک کیلویی داده 😍

و برای چند روز دیگه هم داریم ....این هفته فقط به جور میوه میگیرم ...😉مابقی هر چی موند انتقال میدم به حساب شخصی خودم ✅👌

در آخر یه تجربه ی کوچیک هم بگم براتون ...هیچ وقت ضامن کسی که به حساب کتابش بلد نیستین نشین 👌به هیچ عنوان 

چند وقته پیش یکی از آشناها اومد گفت فلانی تو که قرعه تند تند میذاری ...اسم پسر منو هم بنویس 

پول رو میده به تو ...و تو میذاری از جانب پسرم

بیچاره پسرم پول هارو حروم می‌کنه 👌 به فکر آینده اش نیست 

فردا بخواد زن بگیره ...آهی در بساط نداره 🙁

منم از سر دلسوزی گفتم باشه میذارم 👌

گفت دو تومن بنویس اسمش رو  ...اومد نفر سوم در اومد 👌

این آقا پسر که حدود ۲۵/۲۶سالش ..سنش رو گفتم که بدونین که آدم عاقل و بالغی 👌سنش کم نیست 

اومد این آقا .تا وقتی که قرعه بنامش در بیاد مرتب داد👌در روز خودش 👌منظم و مرتب 

اما از اون روزی که در اومد بنامش...از ماه بعدش 

اونقدر منو اذیت کرده ...سر این دو تومن که هزار بار گفتم غلط کردم من 🙁

الان دو نفرمون مونده تموم بشیم ...ولی اونقدرررر اذیت کرده که 

آبرو حیثت برام نمونده پیش همسرم 🙁

نذاشتم صاحب قرعه بفهمه بالاخره اون منو می‌شناسه 

از جیب خودم دادم ...ولی خب زور داره دیگه چرا آدم بخواد جور یکی دیگه رو بکشه ؟چه منفعتی به من داره ؟

یارو هم اصلا و ابدا به خودش نمیگیره 🙁زنک زدنی میگه امروز ...فردا ...نود درصد هم گوشی رو جواب نمیده 

یعنی اونقدر زنگ زدم که خودم خجالت میکشم 👌

یعنی عبرت شد برام که دیگه ضامن کسی نشم ...حالا مبلغ اش کم ...یه جوری میدم تموم میکنم 

اما آدم بیاد به اینطور آدمها چند صد ملیون ضامن بشه 🙁

چی میشه ؟

😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨 بالاخره رسیدم به آ ...

قربانت عزیزم ❤️ انشالله موفقیت و سربلندی فرزندای خودت رو ببینی عزیزم ❤️

سلام به همه خانم های عزیز و با درایت  خوب اردیبهشت ماه تموم‌ شد و یه سری از اهدافی که تیک خورد ...

عزیزم از ویپاد راضی هستی؟همون اول کار یه تومن داد بهتون؟منم میخوام بگیرم ترسیدم الکی باشه

من عاااشق زمستونم❤️

سلام دوستان فردا میخام برم یه شهر دیگه بچم ببرم دکتر بنظر شما خودم غذا درست کنم ببرم ؟ یا اونجا بریم رستوران 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
عزیزم از ویپاد راضی هستی؟همون اول کار یه تومن داد بهتون؟منم میخوام بگیرم ترسیدم الکی باشه

آره میده منم گرفتم 

اگه نصب نکردی کد منو بزنLDCTCH

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810