2777
2789

منم فقط منتظرم فردا بشه رویای زندگی و معصومه جون بگن که چالش خرداد و تیر چیه،اخه من چند روزی هست که با تاپیک شما آشنا شدم،اخه به خاطر مشکل پسرم افسردگی شدید دارم و اصلا پس انداز نداشتم،فقط دعا کنید برام معجزه شه،و اینکه ما یه سوپری داریم و من برای پس انداز سه تا کارت برداشتم و روزانه توی یکی کارت ها پس انداز مغازه رو و تو یکی دیگه پول برای خرید طلا و توی کارت دیگه پول برای مخارج غیر قابل پیش بینی واریز میکنم،از همه خواهر ها خواهش میکنم نظر بدید ایا کارم درست هست یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فقط منتظرم فردا بشه رویای زندگی و معصومه جون بگن که چالش خرداد و تیر چیه،اخه من چند روزی هست که ...

هر دو ماه چالش خرید طلا داریم هرکی اندازه وسعش یکی پارسیان یکی سپرده طلا یکی زینتی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام دوستان عزیز میشه برام حساب کنید 

سپرده ۲۵ ملیونی گذاشتم تو ویپاد چند روزه میتونم وام برآیند ۲۰ تومنی ۶ماهه بردارم 

دوسه روزه گذاشتم ۲۰۰تاسکه جمع شده

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام دوستان عزیز میشه برام حساب کنید  سپرده ۲۵ ملیونی گذاشتم تو ویپاد چند روزه میتونم وام برآی ...

۳۵ میلیون میشه روزی ۲۵۰ تا 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم تا الان حقانی بود که دیگه کم نمیفروشه از طلاسی میتونی طلا بخری 100 هزار تومن روزی 100 هزار ت ...

عزیزم فکر خیلی خوبیه ولی متاسفانه اینا رمز دوم میخوان و برا شوهرم میره باز متوجه میشه!

خودم فکرم بود حضوری رفتم با ی طلافروش صحبت کردم که خرد خرد کارت بکشم جمع شه آخر یکی دو گرم شد بهم طلای شکسته بده

اونم دو دلم نمیتونم اعتماد کنم..اصلا ریسک نکردم تا حالا..از طرفی هی باید برم بازار طلا برگردم دوره ازم..

نظر شما چیه؟

خرید کردنی هم واقعا خجالت میکشم بگم پول زیاد بکش یا بعضا طرف با منت قبول میکنه یا میگه نه مالیات میاد برام.

عزیزم فکر خیلی خوبیه ولی متاسفانه اینا رمز دوم میخوان و برا شوهرم میره باز متوجه میشه! خودم فکرم بو ...

گلم خیلی از طلا فروش های محلی هستن که میتونه پیششون امانت داشته باشی

مثلا 300 تومن بهش پول میدی میگه خانم فلانی 100 سوت طا پیش ما امانت دارند.

از یکی از نزدیک ترین طلا فروشی ها به خونت سوال کن که حداقل پولی که میگیرن و براتون حساب دفتری امانی باز کنن چقدره؟

یعنی حتما لازم نیست راه دور تا بازار طلا فروش ها بری. از طلا فروش محلتون هم میتونی سوال کنی و حتما دارند

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم فکر خیلی خوبیه ولی متاسفانه اینا رمز دوم میخوان و برا شوهرم میره باز متوجه میشه! خودم فکرم بو ...

حتما هم برای خودت منتقل کن.

اینو نمیدونم میشه یا نه

اما برو عابر بانک روزی 100 تومن برای خودت انتقال بده که رمز دوم هم نخواد. یعد همون 100 تومن ها رو یا از طلاسی طلا بخر. یا از طلا فروش محلتون که پیشش حساب امانی داری. یا هم بذار 1500 2 تومنی که جمع شد، برو طلا نوزادی بخر.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزان من گفتم شوهرم ولخرجه.من خیلی قناعت کردم ولی بازم گفتم بهم میگفت تو به فکرم نیستی و نمی تونی پ ...

عزیزم به نظر من اصلا به شوهرت نگو داری قناعت میکنی 

اینا رو اگه بگی که یه روز هم که نرسی مثلا بری ماست آماده بگیری بهت میگه  چرا خودت درست نمیکنی چرا اینقد خرج میکنی و..... 

اصلا بزار فکر کنه خیلی خرج کن هستی 

چرا اون خودش اینقد خرج کنه و شما اینجوری باشی

به نظرمن چند ماه شما هم مثل خودش لارج زندگی کن 

اشتباه نکن عزیزم به هیچ وجه نگو داری قناعت میکنی

حتما هم برای خودت منتقل کن. اینو نمیدونم میشه یا نه اما برو عابر بانک روزی 100 تومن برای خودت انتق ...

عزیز من قصد دارم یه ۵ گرم طلا بخرم الان دوروزه رفته بالا بنطرتون بر خرید خوبه یااواخر خرداد ماه بهتره

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزیزمم ببخشید ۲۵ تومن روزی چند تا سکه میده

۲۵۰ تا من اشتباه نوشتم ۳۵ میلیون

عزیزم من خودم همین کار و میکنم طلافروشی که میرم ۳۰۰ تومن به بالا قبول میکنه هرچی داشته باشم میرم بهم فاکتور میده

حتما هم برای خودت منتقل کن. اینو نمیدونم میشه یا نه اما برو عابر بانک روزی 100 تومن برای خودت انتق ...

عزیزم همون اول گفته شوهرشون اجازه کارت به کارت نمیدن

عزیز من قصد دارم یه ۵ گرم طلا بخرم الان دوروزه رفته بالا بنطرتون بر خرید خوبه یااواخر خرداد ماه بهتر ...

گلم طلا امروز خیلی پایین اومد

الان 3354000 تومن هست

به نظر من حتما بخر چون شیب طلا کاهشی نمیمونه و در نهایت بالا میره

به خصوص اینکه پولت هم ممکنه خرج بشه

اما طلا با اجرت 2 3 درصد بخر حتما

2810