2777
2789
وای مستقل جان من به خواهرم جواب سربالا بدم‌خونم حلال میشه  یعنی فکر میکنی به این راحتی ه ...

سعی کن از دارایی هات به هییییچ کس نگی

که خدای نکرده مجبور به دروغ نشی

تمرین کنی درست میشه

اینجا چون همو نمیشناسیم میاییم حرف میزنیم

ولی حرف خواهرتم درست نبوده که بفروش و بده من… آخه یادم میاد گفتی وضع مالیشون خوبه

به من یکی این حرفو بزنه خون به پا میکنم😂🤪🔪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من تا حالا سکه نگرفتم الان برام سوال شد که فروش ربع سکه یا نیم‌ سکه سکه تمام راحته ؟ یا م ...

عزیزم فروش تمام طلاجات راحته

در کسری از ثانیه نقد میشه

موقع فروش فاکتور نمیدن ولی اگر شما بخای باید بدن… من تا حالا درخواست فاکتور نکردم

موقع فروش بستگی به شرایط بازار ازتون میخرن

مثلا همین چند وقت پبش تا ۱۵۰۰ زیر قیمت تابلو هم میخریدن

من خودم امامی داشتم یه تومن زیر تابلو فروختم

ولی در کل امامی بهتره

بچه ها ی برنامه هم هس برا دلار گرفتن صرافی هس ک با نصبش حدود صد تومن موجودی میده و میشه دلار بخری ک باید از بانک اقدام کنی یا همون صرافی  نمیدونم 

من فقط شنیدم ب کسی ک اطلاع داشت گفتم بگو بهم نگفت 

لگر کسی میدونه برامون بگه 

بچه ها کمک و راهنمایی میخوام  دهن لقی من کار دستم داد و داشتم با خواهرم صحبت میکردم گفتم نز ...

سلام روکین جان چقدرحرص خوردم پستتودیدم....دخترخوب مگه قرارنبودمخفی باشه ؟؟.عیب نداره حالاکاریه که شده وتوالان ازمابیشتراعصابت خورده....سریع دست پیش روبگیریه موقع خواهرت ودیدی یاتماس گرفتی بگوماشین خراب شدمجبورشدم بفروشمشون خودتم خیلی ناراحت نشون بده ....بالاخره دروغ بده اماخب اینجاواقعابه صلاحته چون این دفعه خواهرت قرض بگیره دفعه برادرت قرض میگیره وخلاصه پول وطلات ازدستت میره ....تادیرنشده دست پیشوبگیر😉😉☺😉

ببشید  من به بیماری روحی مهرطلبی دچارم🙄🙄هر کاری برای رضایت اطرافیانم میکنم.... حتی اگر به ...

عزیزم همش با خودت بگو مگه اونا به فکر من هستن که من به فکرشون باشم اونوقت بیخیال میشی 

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
بچه ها کمک و راهنمایی میخوام  دهن لقی من کار دستم داد و داشتم با خواهرم صحبت میکردم گفتم نز ...

عزیزم من مجرد بودم شاغل بودم پول داشتم داداشم همش بهم میگفت بیا پولت رو بده به من برات کار کنم و از این حرفها جهیزیه ات با من و .... و من اصلا به حرفش گوش نمیکردم و زمانی که ازدواج کردم پدرم فوت کرده بود و پول پدرم دست برادرم بود خواهرم بهش گفت که پول بده که برای من مثلا جهزیه بخرن اونم گفته بود مگه من ضامن اینم که جهیزیه بخرم دلم خیلی شکست پول پدرم بود که قرار بود ماهانه به مادرم سود بده خلاصه آدم برای خواهر برادر هم تا یه جایی میتونه فداکاری کنه به فکر خودت باش عزیزم  

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
عزیزم فروش تمام طلاجات راحته در کسری از ثانیه نقد میشه موقع فروش فاکتور نمیدن ولی اگر شما بخا ...

من هیچوقت جرئت نکردم امامی بخرم همش میترسم تقلب باشه ... بنظر شما خودم میتونم تشخیص بدم که اصله یا تقلب؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

کاریه که شده رکین جان..

ب نظر من ،شما چند روز دیگه از خواهرت درخواست پول کن که بهت قرض بده اگر داد که چه بهتر، میزاری تو حسابت امتیاز وام میگیری برای خودت،

تا چند وقت دیگه که عروسی دارن پولشو پس میدی،

اگر نداد هم که یه بهونه داری، میگی اون روز پول لازم بودم طلامو فروختم.

من هیچوقت جرئت نکردم امامی بخرم همش میترسم تقلب باشه ... بنظر شما خودم میتونم تشخیص بدم که اصله یا ت ...

عزیزم توی اینترنت زیاد عکس مطلب هست

اگر قصد خرید داری حتما ببین و تجربه کسب کن

و اینکه حتما از سکه فروشی معتبر شهرتون خرید کن 

توی هرشهری هست بدون شک

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

سلام بچه ها یه سوال 

یارانه رو ریختن؟ من صبح رفتم با کارت یارانه چیزی بخرم دیدم خالیه و واریز نشده.... برای شما هم همینه؟ 

نکته بعدی هم ممنون از کسایی که مشورت و همفکری دادن.... با خودم فکر کردم تصمیم گرفتم دروغ نگم.... چرا برای مال خلال خودم دروغ بگم که خشم خدا رو بخرم.... بلکه مقتدرانه بگم نه.... اینها پس انداز اینده ی منه و به هیچکس قرض نمیدم 

اینجوری دیگه ترس از دفعات بعدی و .... هم ندارم یکبار بایدباهاش مواجه بشم و پرقدرت نه بگم به توقعات بیجا

سلام دوستان

بعد از یک هفته خوندن بلاخره رسیدم صفحه آخر  

حالا یسوال داشتم خواهرم یه وام سنگین برای خرید ماشین قرار بود بگیره منوشوهرم ضامنش شدیم..چند روز قبل من بهش گفتم وامتو گرفتی ۱۰۰تومنشو بده من بزارم ویپاد برای امتیاز تا هر زمان که ماشین پیدا کردی..چه یه هفته چه یه روز..بازم غنیمت..

اولش گفت باشه ولی الان که وامش واریز شده اصلا به روی خودش نمیاره...بنظرتون من دیگه چیزی بهش بگم یا بیخیال شم؟

واقعا عجب دنیاییه تعهد و سفته ۳۰۰میلیونی هم خودم هم شوهرم براش دادیم.

خداجونم هزاران بار شکرت🙏
2810