2777
2789
سلام عزیزان... دوستان من این سوالموتودورهمی پرسیدم ولی جوابی نگرفتم.‌‌ باعرض پوزش...یکی یه روش &nb ...

بچه که بودم منم این مشکل رو داشتم همسایمون منو دید گفت 

نگاه جلوت کن مستقیم رو نگاه کن پدال بزن،  هی سرتو ننداز پایین 

موفق میشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون فدات خدا قوت وای امروز همش داشتم از درایت و اگاهی شما به همسرم میگفتم و بخشی که مربوط به تربیت ...

ببخشید عزیزم‌ چرا کل پول وام رو واسه ارتقای ماشین نمیذارید؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
وام ودیعه ۱۰۰میلیون ۵ساله ۱۸درصدهستش ماهی دونیم قسطش میشه ولی باید۱۵۴میلیون پس بدی که خیلی میشه

خوب اون ۵ ساله اس که سودش زیاد میشه میتونید سه ساله بگیرید

هرچی مدت بازپرداختش بیشتر باشه سودش بیشتر میشه دیگه

من وام ودیعه ۷۰ تومن گرفتم ۵ ساله اش کردم پشیمون شدم سه ساله خیلی بهتره

الان رسالت ۱۸ ماهه بخوای حساب کنی که سودش بیشتره

و اینم بگم الان که کمی ب خودم میرسم خونواده همسرم چه حرفا که هم جلوی خودم هم پشت سرم نمیزنن  م ...

بنظرم حتما اجازه بدید همسرتون پول جور کنن و لباس بخرید بالاخره عروسی برادرتونه. وقتی خودش پیشنهاد میده چرا مخالفت کنید؟؟ روزای سخت میگذرن ولی خوب ظاهر شدن تو عروسی برادرتون هم برای خودتون خوبه هم همسرتون سربلنده. 

۱۴ نفر کامنتمو لایک کردین ولی درییییییییغ از یه راهنمایی🥲🥲🥲

سلام خانم های گل و با درایت🌺

لطفا منم راهنمایی کنید من دوشیفت کار میکنم و ۶ تومن حقوق میگیرم 

و همسرمم ماهی ۳ الی ۴ بهم میده 

جمعا ۱۰ تومن ماهانه دارم و ۱۲۰۰ قسط میدم

تو عقد هستم و دارم جهیزیه میخرم وام ازدواج هم همسرم برداشت 

چون خانوادم هیچ کمکی نمیکنن خیلی فشار روم هس بااین حال حدودا ۴۰ تومن دیگه مونده بخرم و احتمالا مهر عروسی میگیریم.

اخه خودم هرماه که پول دستم میاد وسیله میخرم تا ماه بعد فقط کرایه تاکسی دارم که برم و بیام

و انگار هیچی واس خودم هزینه نمیکنم و ازاین موضوع ناراحتم

میشه واسم برنامه ریزی کنین

خوب اون ۵ ساله اس که سودش زیاد میشه میتونید سه ساله بگیرید هرچی مدت بازپرداختش بیشتر باشه سودش بیشت ...

بعد عزیزم وام رسالت همون اول ۲۷ تومن ازت میگیره خوب انگار ۷۰ تومن وام گرفتی مطمئن باش وام ودیعه به صرفه تره

اگر نیاز نبود امتیاز رسالت بخرید وام به صرفه تر بود اما الان واقعا ودیعه براتون به صرفه تره

عرض ادب دخترا

من رفتم برای خرید طلا که عصری ازتون پرسیدم متاسفانه طلا گرون شده بود و طلا فروشا طلا نمیفروختن و میگفتن فردا صبح

خیلی بی انصافن.....

ب هرحال یه گوشواره با ۷درصد خریدم با وزن ۱/۳۰۰سوت پنج میلیون‌ چالش خرید خردادم.

امیدوارم همه خانوما پر طلا باشن.

اردیبهشت بخاطر تولد برادر و عروسی دوست وخرید لباس برای عروسی پولی نموند برام که طلاش کنم.

دلم میخواد ماشین بخرم لطفا برام دعا کنید بتونم به ارزوم برسم مرسی غزشما خوبان و یاس بیوتی بخاطر راهنمایش🌷😍

سلام عزیزان... دوستان من این سوالموتودورهمی پرسیدم ولی جوابی نگرفتم.‌‌ باعرض پوزش...یکی یه روش &nb ...

عزیزم قلق اصلیش اینه پشت سر هم و بدون وقفه پا بزنی ،وقتی کند پا بزنی توازنت بهم میخوره و بلاخره ی طرفت سنگینی میکنه و حتما خم میشی، وقتی تند تند پا بزنی میشه گفت به نیروی جاذبه که بهت غالب هست غلبه میکنی و طبق قانون فیزیک وقتی برایند نیروها صفر بشه در یک راستا به حرکت ادامه میدی، 

برای شروع رکاب حتما رکاب سمت راست بالا باشه و همینطور که پای راست رو به سمت پایین فشار میدید بلافاصله و بدون وقفه همینکه رکاب سمت چپ بالا رفت با پا فشار بدی پایین و با سرعت زیاد این کارو ادامه بدی

دوستااااان عزیز حس کردم دوستمون خیلی نیاز به کمک دارن ، از همه دوستان عذرخواهی میکنم  

2810