2777
2789
جوراب واریس استفاده میکنن ک پاشون واریس نگیره  ی دستگاه فشار دارن ک هههرجا برن باشونه هزینشم ف ...

هوا شوهراشونو همیشع دارن 

وای غزا محمد باید بدم 

عمه ی بالشت بده شوهر عمت اذیت نشه

وای خابش میاد 

وای شوهرم اذیت میشه بخاد برسونتون///:

نمیدونم خوبه یا بده ولی خب عمینطورن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان .امیدوارم سلامت و پرروزی باشید. من سه گرم و نیم پارسیان دارم و حدود سه میلیون و نیم نقد ...

امروزطلافروشی بودم کلی پارسیان داشت ازشون پرسیدم چیکار کنیم پارسیان تقلبی نخریم

گفت از یه جا بافاکتور بخر که نشون بدی ازش خریدی

بعد دوتا پارسیان نشون داد گفت از مشتری خریده زنگم میزنه جواب نمیده 

میگغت بازش کردم فلز بوده

اینا اکثرن از لین کارگاهای بی نام ونشون میخرن سعی کنید از یکی مطمین بخرید بامدرک به همونم بفروشید

دوستان مدیر من سلام

میخوام برم امروز طلا بگیرم😍اما پولم فقط پنج مدت هس☹️

لطفا راهنمایی کنید کم اجرت بگیرم چندسورت طلا بهم‌ بدن خوبه

در واقع با پنج تومن چندسورت طلا میدن؟

بسیار ممنونم

سلام عزیزان... دوستان من این سوالموتودورهمی پرسیدم ولی جوابی نگرفتم.‌‌ باعرض پوزش...یکی یه روش &nb ...

سلام عزیز دلم 

دوچرخه سواری دقیقا مثل راه افتادن یه بچه اس

با تکرار و تمرین و زمین خوردن همراهه 

یهو‌ میبینی دیگه یاد گرفتی 

تعادل و که نگه داشتی ۵۰ درصد ماجراس

باز باید تمرین کنی که کجا ها رکاب نزنی سر پیچ ها و بقیه ریزه کاری هاش

دوستان مدیر من سلام میخوام برم امروز طلا بگیرم😍اما پولم فقط پنج مدت هس☹️ لطفا راهنمایی کنید کم ا ...

لطفا میشه راهنمایی کنید ساعت شش میخوام برم خرید من پول نگهدار نیستم پس انداز دوماهمه کم اجرت مثلا پنج‌درصد چند سورت طلا مبشه مرسی

لطفا میشه راهنمایی کنید ساعت شش میخوام برم خرید من پول نگهدار نیستم پس انداز دوماهمه کم اجرت مثلا پن ...

یک و نیم گرم عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810