2777
2789
@masumehjoon     سلام و صد سلام خدمت دوستای مقتصد و عزیز مخصوصا معصومه جون و رؤیای عزیزم ...

دوستای گلم لطفا این پیام منو گزارش بزنید حذف کنن 🙏🙏🙏 صلوات برای حاجتتون میفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم اتفاقا لباس بخر و به خودتم برس قرار شده در کنار پس انداز زندگی هم بکنیم  مثلا سمت م ...

اره همسر منم همممممیشه بهم میگف لباس بخر ب خودت برس 

چرا ارایش نمیکنی 

چرا ابروهات بر نمیداری 

من خودم قبول دارم کلللللی اشتباه داشتم توی این چندسال، 

این چند روز تا صفحه ۲۰ تاپیک برگزیده صحبتای معصومه جون ک میخوندم فهمیدم چقد کم کاری کردم منم این وسط 

تماااام تمرکزم این بود حالا ک تو شهر غریبم پس باید به هر نحوی صاحب چیزی بشم 

هیچ وقت نذاشتم واسم کادو بخره 

هر وقت چیزی خرید برام مثل مادر سوگل جان باهاش دعوا میکردم ک چرا انقد هزینه کردی 

بهم اصرار میکرد لباس بخر 

ولی من واسه خودش و بچم میخریدم واسه خودم نه 

واسه مادرش و خاهراش میخریدم واسه خودم نه 

تحقیرش میکردم 

میگفتم تو یه کارگری هیچ وقت نمیتونی منو ب اون چیزی ک میخام برسونی 

متاسفانه خیلی کمالگرام ،،ازدواجمم اصلا بر وفق مرادم نبود یه جورایی میخاستم فقط از خانواده و شهرم دور شم 

خلاصه اینکه یادمه یه روز باردار بودم از گشنگی و ضعف از حال رفتم ولی نمیذاشتم بره کمپوتی چیزی برام بگیره😕 

کلللی خودم و خودش ارزوی خوردن گیلاس داشتیم اجازه نمیدادم بخره 

تا این شد ک یهو دیدم داره قرض بالا میاره 

هر روز یکی بهم زنگ میزد طلب پولشو میکرد 

سرتونو درد نیارم 

تا روزی ک خانم همسایه از صاحب خونه شنیده بود ک پول جلوی خونه رو که هم گرفته😩 

روزای خیلی بدیو گذروندم 

همون شد تیر اخر 

خونواده رو در جریان گذاشتم و اومدم خونه پدرم 

ولی بازم از کاراش«خیانت» دست بر نداشته بود 

خونمون اوردم شهرمون 

یکی دو سالیه میشه گفت ارامش دارم 

وزنمو از ۹۲ رسوندم به ۷۰ 

و کلللللی تغییر رویه دادم  

اقا ببخشیدددددد من خیلی حرف زدم😩😩😩😩 

خلاصه اینکه ابنجا عنوان کردم یکم شما تشر بزنید بهم چون حس میکنم همزمان با بیکاریش دارم بر میگردم ب خود سابقم😕. 

ولی الان با راهنمایی شما و بقیه دوستان تصمیم دارم هر طوری شده ارایشگاه برم و لباسمم بخرم 

حتی میخام موهامم رنگ کنم😅 

مرسی از همتون🙏❤️

عزيزم فعلا اين عروسيو به خوشي پشت سر بزار بعد بشين فقط گزيده هاي معصومه جان رو بخون و نكات مهمشو ياد ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردین 

من همسرم الان بیکار شدن از اسفندماه و اوضاعمون خیلی پیچیده شده تو هم  

من شات گرفتم از پستای همتون انشالله ک بتونم هر وقت رفتن سرکار این برنامه هارو اجرا کنم 

بازم لطف کردین❤️

چون حس میکنم بعد یه عده ای ناراحت میشن. خیلی بده آدم خونش نزدیک آشناها باشه از همه چی آدم خبر دارن ...

اره واقعا درکت میکنم 

من همسایه پدرم اینام 

یه سری مزیت ها داره 

یه سری عیبا هم داره ، 

یکیش همینکه از جیک و پوک ادم خبر دارن و توی همه مسائل دخالت میکنن 

منکه دوس دارم همونطور ک خانواده همسرم دور شدم از خانواده خودمم دور بشم  

ولی خب شما سعی کنید ب کسی نگید اصلا ‌

شدنی نیست؟؟

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردین  من همسرم الان بیکار شدن از اسفندماه و اوضاعمون خیلی پیچیده شده تو ...

قشنگم بادت باشه هیچ وقت اشتباه مامان منو نکن

اونی که باید تحقیر بشه اونی هست که این وضعیت رو به وجود اورده نه تو.

بره کارگری کنه

مامان من عروسی نمیرفت چون بابام بیکار بود و رخت و لباس خوب نداشت نمیخواست بابام تحقیر شه

یک فامیلی داریم شوهرش مشکل جنسی داشت، میگفت مشکل از منه که بچمون نمیشه نه از شوهرم

چرا اینطوری میکنی؟

حالا نه اینکه اتیش بزنی به پول اما شما یک لباس حقته حتی کرایه کن اما از دیگران کم نیار

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دوستان من هر چیزی که بشه فروخت رو میفروشم با برنامه دیوار خیلی اوکی ام,فقط یه نکته بگم اینکه آگهی تو ...

سلام و وقت بخیر 

ببخشبد لطفا اگه کسایی تجربه دارن حتما کمکم کنن 

برای فروش توی دیوار چه شهری بزنیم تا بازدید بگیره؟ 

توی کمدا هرچی میذارم حتی یک نفر هم نمیاد سراغ بگیره

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام خانوما من ۵۰ تومن پس انداز دارم از اونجایی که خودم درامدی ندارم و به سودش نیاز دارم باید بذارمش ...

سلام اگه کارگزاری مفید که برای بورس هست دارید میتونید تو قدرت خریدت بزاری سودش بالاتر از بانک هست.سهم نخر فقط تو قدرت خریدت باشه

2810