2777
2789
سلام خانما شما چخ جوری بچه هاتون رو قانع میکنید که چیزه بدرد نخور  نخرن مثلا الان کارت بازی ...

به نظر من براش حد مشخص کن

من نمیدونم کارت بازی چیه اما اینطور که شما میگی روزی 20 هزار تومن هزینه داره که میانگین میشه ماهی 600 هزار تومن. نمیدونم این 600 تومن برای همه بچه هاته با هر نفر 600 تومن؟

میتونی بهشون بگی کارت بازی فقط و فقط 300 هزار تومن شارژ میشه. وقتی هم تموم شد به هییییییییچ عنوان کارتشون رو شارژ نکن. اسمون به زمین اومد، روضه کربلا خوندن به هیچ عنوان دلت نسوزه چون دیگه راه رو یاد میگیرن.

کسی با محدودیت معقول عقده به دلش نمیمونه. اینکه اصلا ندی براشون حسرت میشه. در ضمن محدودیت بچه ها رو رشد میده که اقتصادی فکر کنن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم ادرس میدین؟

شهرک واوان بازار طلای واوان پلاک ۸ 

اهورا گلد هم اسلامشهر شهرک مهدیه بین کوچه ۲۸،۳۰

پیج اینستا هم دارن jaliliangold 

Ahora_gold_gallery

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما خواهشا هر کی میدونه جواب بده. طلا بخرم یا سکه نیم و تمام؟بابت فیک بودن یا اصل بودن از جای معت ...

جواب همه سوالات سکه تمام عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانما روزتون بخیر حقیقتش خیلی حالم بده من دارم طلاق میگیرم هیچی نداشتم این سالا تازه داشتم جمع ...

گلم سالمند پوشکی اصلا هم کار بدی نیست

اکثرا هم انسان های مهربونی هستن و به جز زمان غذا و دارو و تعویض لباس زیر هیچ کاری باهات ندارن.

خیلی وقت داری که خودتو ارتقا بدی.

حتما مطالعه کن و برای اون سالمند هم بخون اگه علاقه داره

یک ورزش بی سر صدا انجام بده کثل دراز نشست یا شنا سوئدی. مطمئن باش ورزش اجازه نمیده به پرتگاه تاریکی پرت بشی

پولتم خوب کاری میکنی برای ویپاد هزینه میکنی. خییییییییییلی زود بچه ات میاد پیشت. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

ممنون دوستان بابت دلداری دادنتون .فعلا من هدفم جمع کردن پول پیشه .نمیتونم طلا بخرم .فعلا با پول حقوقم و و وام پول جمع کنم واسه پول پیش خونه و وسایل رو قسطی میخرم  تیکه تیکه 

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 
سلام خانما روزتون بخیر حقیقتش خیلی حالم بده من دارم طلاق میگیرم هیچی نداشتم این سالا تازه داشتم جمع ...

من مطمینم روز های روشن پیش رو شما ست‌.

زودتر از چیزی که فکر میکنید سر پا می شید🌱

دختر قوی 💪

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
یه سال میمونم و پولمو جمع میکنم تا یه خونه بگیرم رهنی توی کرج هر چی وام هم هست میگیرم بلکه بتونم تا ...

خونه قولنامه ای هیچ هم بد نیست

فقط اونجایی که رفتی بگو سند مادر داره یا نه؟ املاکی هم عضو اتحادیه باشه حتما

گلم سالمند پوشکی اصلا هم کار بدی نیست اکثرا هم انسان های مهربونی هستن و به جز زمان غذا و دارو و تعو ...

اره دقیقا هدفم اینه .چون فردا پس فردا بچم بخواد بیاد پیشم باید یه جایی داشته باشم .فعلا ۶ماه اول یکم سختی میکشم ولی بعدش پر قدرت ادامه میدم و میرم حرفه بافت مو رو به صورت جدی دنبال میکنم  

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 
اره دقیقا هدفم اینه .چون فردا پس فردا بچم بخواد بیاد پیشم باید یه جایی داشته باشم .فعلا ۶ماه اول یکم ...

قشنگم مهریه ات رو نتونستی از همس سابقت بگیری؟

خانما خواهشا هر کی میدونه جواب بده. طلا بخرم یا سکه نیم و تمام؟بابت فیک بودن یا اصل بودن از جای معت ...

سکه تمام

و طلای آب شده

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
یه سال میمونم و پولمو جمع میکنم تا یه خونه بگیرم رهنی توی کرج هر چی وام هم هست میگیرم بلکه بتونم تا ...

ببين ميدونم خيلي خيلي شرايطت سخته .... اما شوهرت نيومد منت كشي نگفت برگرد... خب ميرفتي با سياست لااقل پشتوانتو گرم ميكردي حقو حقوقتو ميگرفتي از حقوقش استفاده ميكردي طلاتو ميخريدي حسابتو پر ميكردي .... بعدش پاي بچه در ميونه....راه سختيو انتخاب كردي ان شاءالله هرچي خير همون برات پيش بياد 🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
خب شغل من دولتیِ..میدونه فیش حقوقی دارم☹️

منم مشکل شما رو‌دارم تازه دوتامون یه ارگان هستیم دقیقا خبر داریم کدوممون کی حق‌ق گرفته کی کارنه و حق مسکن و لباس و اضافه کار و...چون با هم واریز میشه برامون

تاالان همسرم توی این دوسال و نیم که شاغلم کاری به حقوقم نداشته ولی جدیدا حس‌میکنم انتظار داره کمکش کنم توی خرج خونه

2810