2777
2789

@چوغور    

جان عزیزززم بیا اینجا بچه ها فعالن

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
کار خوبی میکنی قشنگم اصلا پولدار هم باشین چرا پول جریمه بدین؟ ولی روش کارش رو من بلد نیستم

توی اپ من یه گزینه دیدم باید کیف پولو شارژ کنی خودکار ازاونجا برمیداره حالا ببینم تو اپ تجارتم میشع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی اپ من یه گزینه دیدم باید کیف پولو شارژ کنی خودکار ازاونجا برمیداره حالا ببینم تو اپ تجارتم میشع

اگه درست شد بیا بگو بهمون

البته اول از گوگل کامل یاد بگیر تا پول از دستت نره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

@masumehjoon    

امروز میخوام از زندگی پسردایی شوهرم بگم 

ی پسر ۲۳ ساله بود ک عاشق ی دختر میشه خانواده ش ناراضی بودن

خانواده دختر هم همین طور

هیچییی نداشتن کسی ب قول معصومه جون در حد ی پیاز تلخ کمک شون نکرد

یادمه توی نامزدی پسره میرفت پرتقال میچید میرفت کارگری واسه نامزدش طلا میخرید

دختره قالی میبافت میرفت کوه بادام کوهی کنگر زرشک و... میچید میفروخت خرج دانشگاه پسره رو میداد

پسر درس خوند و بعد سرباز معلم شد

باهمدیگه کار کردن تونستن ی پیکان بخرن ک مقدار زیادیش پول قالی دختره بود

ب اسم شون از این طرح های ایران خودرو دراومد

و سود زیادی کردن

پسره پایان نامه دانشگاه مینوشت و پول خوبی گیرش میومد

بعد عروسی چن سال توی خونه پدرشوهر زندگی کردن

تا اینکه توی حیاط  پدرشوهر کم کم خونه ساختن

این پسری ک ی روزی هیچی نداشت

فقط زنش پشتش بود الان خونه ی سواری خوب و چن دانگ ماشین سنگین  داره 

و عجیب اینجاست مادرشوهر و پدر  این عروس رو ک روز اول ناراضی بودن

خیلی بیشتر از بقیه عروساش میخواد

بچه ها درسی ک از اینا گرفتم اینه

(( اگه زنو شوهر دست ب دست هم بدن پشت هم باشن میتونن ب جاهای خیلی خوبی برین حتی اگه همه ی دنیا مخالف باشن))

@masumehjoon    

دوتا جاری هستن یکیش شوهرش مهندس برق بود توی شرکت بزرگ بندرعباس کار میکرد

شوهر اون یکی کارمند ساده بانک

اونی ک بندر عباس  بود الان شوهرش باز نشسته شده اما حقوق بازنشستگی جوابگو نیست و مجبورا میره اسنپ

زنه هرموقع از بندرعباس میومد واسه کل فامیل سوغاتی میاورد

مهمون برفت خونش چند نوع غذا درست میکرد اضافه شو هم میریخت دور

فامیل کسی ازدواج کنه این سرویس خواب یا یخچال یا ی چیز گرون کادو میده

زنه واسه خودش و دختراش ۳تا آیفون ۱۳ گرفته بود نتونست قسط شو بده پراید زیرپاشونو فروختن دادن جای پول گوشی😑

بریز بپاش وحشتنااااک شوهر بدبخت الان مریضه ولی مجبورا جز حقوق بازنشستگی  اسنپ میره چند جا برق ساختمان انجام میده

زنه میره مغازه ها قرض میکنه شوهر بدبخت سرماه میره تسویه میکنه جتی باز ی پولیم کم میاره

درعوض جاری با اینکه شوهرش ی کارمند ساده بوده الان شاسی بلند. کلی طلا ۳تا خونه داره

هیچ اینجا هست ک ی مثلی داریم میگه

باریکلا روی ادمو سفید نمیکنه

هرکسی خودش باید بفکر خودش باشه

بقیه تا وقتی براشون خرج میکنی باهات خوبن

توی زمان سختی فقط خودتی و خودت

اینجا هست ک نقش زن نمایان میشه 

پشت هر مرد موفقی ی زن دلسوز و کدبانو هست

ای جااان مبارک باشه عزیزم الان این پس انداز مخفیه؟ کجا میخا نگه داری؟

اره گلم مخفيه به يه مبلغي رسيد بانك ميزارم خونه نگه نميدارم بعدش ميخوام براي خودم خونه بخرم يه منبع درامدي داشته باشم خيلي صفرم ....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
@masumehjoon     دوتا جاری هستن یکیش شوهرش مهندس برق بود توی شرکت بزرگ بندرعباس کار م ...

البته عزیزم کارمند ساده بانک نداریم😁

همه با وام های عالی وضع شون خوبه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام دوباره ب عزیزای دلم  بچه ها بالاخره ماهم خونه دار شدیم😍😍😍 بعد از کلیییییی گشتن و خستگ ...

خسته نباشي گلم به به الهي شكر...نماز شكر بخون عزيزم ....خيلي مبارك باشه پر خيرو بركت باشه گلم صداي خنده هاتون هميشه توش بپيچه ...... برامون بگو چطوري جور كردين عزيزم ؟

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
@masumehjoon     امروز میخوام از زندگی پسردایی شوهرم بگم  ی پسر ۲۳ ساله بود ...

کلا شما انگار تو کار ماشین سنگینی.😍🧿🧿🧿

آشناهای ما هم دارن خیلیا وام گرفتن و شریکی خریدن

وقتی میرم تو کوچمون ماشاءالله فقط تریلی میبینم

خیلی خوشحال میشم همه اینطور پیشرفت کنن.

الهی خدا برا همه خوش بخواد 

سلامتی همه راننده ها یه صلواتم بفرستید.

خدایا شکرت

بچه ها ی خرکت اقتصادی خفن زدم 

من تابحال چیزی از وسایل خونه نفروخته بودم نمی دونستم چجوریه 

یه سرویس چایخوری شیک داشتیم که سالها قبل خریدم ۳۰۰ تومن اما چون همه ی فامیل هم ازش در طرحهای مختلف خریدن دیگه ما گذاشتیم انباری 

امروز عکسش رو گذاشتم تو کمد.ا و در عرض چند ساعت ۱۷۰۰ فروختم.... خیلی ذوق کردم و پولشو گذاشتم برای خرید طلا.... کتابخونه م هم چون کتابهام رو میخوام بگذارم انباری، جمع کردم که میدم سمساری خودم ۱۵۰ خریدم 

چند تکه ظرف چک هم داریم که بتونم اونها رو هم تکه ای ۲ تومن بفروشم.... قشنگ میتونم چند گرم طلای پس اندازی بخرم ان شاالله 

یک عالمه شکلات خوری های کریستال داریم دیگه گفتم اونها رو هم بفروشم چون واقعا کارایی ندارن الکی فقط از این خونه به اون خونه داریم منتقل میکنیم 

اینم یه تجربه جدید در اسباب کشی😊😊😊

2810