2777
2789
میشه لطفا یک‌عکس از برنلنه غذایی این‌هفتتون بدید

من لیست هفتگی ندارم مهربونمممم ☺️☺️ولی معصومه بانو

@masumehjoon     یا دوستانی که برنامه غذایی هفتگی دارند میتونن کمکتون کنن 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان میدونید درصورت گرفتن وام زوجین میشه ملک فقط به نام یکی از زوجین باشه؟ یا باید حتما نصف نصف ب ...

حتما ۳ دونگ ۳ دنگ

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
سلامد دو تا خونه رو با هم خریدین و به اسم شما زده ،  همچین آدمی نیازی به مخفی کاری نداره .. ...

یکیشو ۱۴۰۱ گرفتیم یکیشو امسال

بله نامزدم خیلی تاکید میکنه که اگر کار اشتباهی کنی و بهم بگی هر چقدرم بد باشه میبخشمت ولی پنهان کاری حتی اگه به نفعمون باشه رو نمیبخشم و الان اعتماد زیادی بهم داره و میدونم اگر بدونه مبلغ زیادی رو پس انداز کردم در حالیکه بهش نگفتم اعتمادشو از دست میدم برای همین مقدار پس اندازمو انقد در نظر گرفتم وگرنه براحتی میتونم با وام زیادش کنم ولی مثلا ۵۰۰ میلیونو نمیدونم چطوری مخفی کنم؟

...
پس انداز مخفی جوری باشه که در نهایت ازش کسب درامد کنی و با اون درامد هم برای بچه هات سرمایه جمع کنی ...

اینو ک متوجه میشه همسرمون چطوری نگهش دارم ک مخفی باشع ما الان چون پیش هم نیستیم و نامزدیم میتونم مخفی نگه دارم در حد ۲۰۰ میلیون و لی بعدا ک پیش هم باشیم چطوری مثلا۵۰۰ میلیونو نگه دارم؟ طلا میترسم بدزدن اصلا کجا نگهش دارم خانوادمم فقط خاهرم قابل اعتمادع ک اونم الان طلا ها مخفی اونیکی خاهرمو نگه میداره هی میگه استباه کردم مسئولیت داره

...

سلام دوستان

یه سوال دارم 

من از وام برآیند ویپادم دو ملیون مونده بود خواستم از برنامه آپ انتقال بدن 

افزایش موجودی رو توی آپ زدم از حساب ویپادم کم شده اما به کیف پول آپ اضافه نشده 

کسی می دونه چرا اینجوری شده؟ 

وام همسرم بود اگه نیاد به حساب باید از خودم بدم بهش 😀

سلام افتابگردون جون  کسی مثل من که در حقانی داره سوت سوت طلا میخره... خالا به ۵۰۰ سوت رس ...

گلم من نگاه کردم اکثر پارسیان های گلدان حقانی زده ناموجود..

حتما باید موجود باشه ک خرید کرد ؟

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید .ما سه سال پیش با فروش ماشین یه مغازه ته پاساژ خریدیم طبقه پایین پاساژ.ما از ۳سال پیش هیچ پیشرفتی نکردیم جز خرجایی که برای مغازه کردیم دکور مغازه و جنس برای مغازه .که الان درآمد ۴۰ تومان شده .۵ تومانشو میده به شاگرد.دیشب همسرم گفت مغازه روبرویی رو اجاره کردم .به نظرتون کار درستی کرده مغازه خودمون هنوز کامل پر نکرده به نظرم همینجا هم می تونست کارش رونق بده  .باز فکر کنم هرچی دربیاره باید اونجارو دکور بزنه و خرج کنه برای اونجا 

که مال خودمونم نیست  .

ما قرار بود ۲۲۰ وام بگیریم گفتم با فروش ماشین که خیلی برامون سخت میشه و ۲۲۰ و قرض یه مغازه دیگه بخریم بدیم اجاره قبول نکرد.خونه مسکن اینجا پیش فروش میکنن ۲۵۰ بقیه قسطی گفتم اونو بگیریم قبول نکرد.با اینکاراش ما ۱۳ ساله داریم در جا میزنیم 😖به نظرتون خرید این ها بهتره یا راه انداختن مغازه جدید.دبگه خسته شدم از درجا زدن و انقدر قناعت کردم هیچی دستمونو نگرفته.

بچه ها من این ماه تا الان 530 سوت طلا خریدم. شاید بتونم تا اخر ماه 200 تا دیگه بخرم خودم باورم نمیش ...

مبارک باشه 

آفرین به مدیریتتون درسته به قول خودتون مقدار زیادی نیست اما همین که مثلا گزینه بهتر یعنی غذای خونه رو انتخاب کردید هم پس انداز هم سلامتی چون یه روز دو روز نیست

خودم یه ترم مجبور بودم دوروز پشت هم واحد سنگین و ساعت‌های زیادی پاس کنم برای همین غذا میخریدم یه پرس هم برای شام شوهرم... 

دیدم دارم اضافه وزن پیدا میکنم، ترم بعد مدیریت کردم با خودم غذا از خونه بردم 

اونموقع هزینه ها اینقدر پایین بود اصلا به مبلغش فکر نمیکردم.یه بار یکی از آشناها که اضافه وزن شدید داشت بهم گفت خسیس وقتی بهش توضیح دادم باور نمی‌کرد آدم به خاطر سلامتیش این کارو کنه فقط جنبه مادی مد نظرش بود

یکی از همکلاسی ها هم که همراهیم می‌کرد تو غذایی که می‌بردم گفت خوشبحالت من روم نمیشه با خودم غذا بیارم! منم دیگه بهش تعارف نکردم  

جالب اینجاست سطح مالی هردوشون پایین بود و خداروشکر من تو سطح خوبی بودم و دغدغه نداشتم برای همین منو خسیس میدونستن

همسرم دوازده ساعته شغلش شب خیلی خسته میشه  بنظرتون اینکه تصمیم گرفتم یکسال حتی یه جواب نخرم و ...

سلام عزیزم 

من الان دقیقا شرایط شما رو دارم به نظرم بخر

البته ما بخاطر ماشین گرفتار قسط شدیم... اینروزا میگزره 

ان مع العسر یسرا   اینو معتقدم

سلام بانو جان در مورد پاساژ چون تجربه اطرافیانم هست میگم اینجور جاها یهویی وبه لطف خدا رونق میگیرن و ارزششون چند برابر میشه 

مثلا دسترسی اطراف مغازه های اطراف میشن پاساژ و لوکس میشه دیگه مردم یکباره میان و از این پاساژهای کنار هم خرید میکنن که وقتشون صرفه جویی بشه و...

اما برای مورد دوم دوستا با تجربه راهنماییتون میکنن

ولی وقتی هزینه ای که میشه برای همین مغازه کرد که مردم چندساله مشتری هستند و بیشتر رقبا دارن خرید کنن چرا بزاری مغازه صفر اونم با پرداخت اجاره! من بودم با این شرایط حتی اگه مغازه دوم برای خودم بود اجاره میدادم !

زمان اجاره کردن یه مغازه جدید وقتی هست که همین مغازه نیاز به هزینه و ورودی به حداقل رسیده باشه 

سلام بانو جان در مورد پاساژ چون تجربه اطرافیانم هست میگم اینجور جاها یهویی وبه لطف خدا رونق میگیرن و ...

منم اصلا  راضی نیستم به اجاره مغازه جدید .هرچی داریم باید بزاره پای دکور و و اجارش.همون مغازه خودمونو بیشتر رونق میداد بهتر بود 

مرسی سوگل جان دوباره برگشتی و مینویسی خیلی خیلی حرفهات بدردم خورده ممنونم ازت حالا یک تجربه از ...

منم به سختی تلاش کردم این چند روز بدون خرج باشم که پول ته حسابمو ۱۰۰ سوت طلا بخرم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810