2777
2789
مرسی سوگل جان دوباره برگشتی و مینویسی خیلی خیلی حرفهات بدردم خورده ممنونم ازت حالا یک تجربه از ...

خواهش میکنم عزیز مهربونم لطف داری به من ❤️🙏🏼

با حرفتون کاملا موافقم 

من خودم سر خرید خونه فهمیدم چه پولهایی به باد دادم

منم از اون ها بودم که در لحظه بودم

ولی حقیقتش اینجا و تو این دوره نمیشه فقط در لحظه باشی 

وگرنه هممون میدونیم باید فقط در لحظه خوش باشیم کیه که ندونه ولی شرایط هی برای هممون سخت و‌سخت تر شد و الا کسی دوست نداره اینقدر حساب کتاب کنه ولی فردا که پول لازم بشیم واقعا از کسی نمیشه توقع داشت

فعلا شرایط اینه و ماها تو این جغرافیا مجبور!!! 

اما عزیزم اصلا نگران نباش برای خونه 

سعی نکن برای اینکه یه جایی رو بخری تن به هر خونه ای بدی

به وقتش جور میشه فقط به هدفتون فکر کنین 

پولهاتونم به تومن نگه ندارین 

اینجوری وقتی تبدیل بشه استرستون کمتر هست

موفق باشی قشنگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم من دومیلیون دارم میخوام جم کنم طلا بگیرم بنظرت چی بگیرم خوبه  یه

اگر همین دو تومن رو میخوای بگیری پلاک نوزادی یا پشت گوشواره بدون اجرت بگیر 

اگر میخوای پولتو بیشتر کنی بهترین گزینه گردنبند هست چون همه گرمی داره همیشه طلای بدون اجرت یا دست دوم بگیر 

۱۵۰۰ پلاک نوزادی خریدم همین هفته پیش ک طلا گرمی ۳۴۰۰ بود 

ممنون گلی🌹

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
عزیزم میگن زیر یک گرم درد نمیخوره اجراتش بالاس درسته؟ و چه جوری طلا حساب کنیم

نه اصلا اینجوری نیست 

طلافروش منصف پیدا کن .طلا حتی یک سوتش هم ارزش داره 

اتفاقا طلای زیر یک گرم اصلا اجرت نداره 

من گردنبند ۹۰۰سوت گرفتم ۳۳۵۰ بدون اجرت و مالیات 

اجرت چن درصد؟ گلم۷ درصد بخرم النگو خوبه؟

عزیزم من بدون اجرت میخرم 

ولی ۷ درصد هم خوبه زیاد نمیشه 

اگر جهت پس انداز میخوای النگو ساده بگیر ک اجرتش ۳ درصده 

البته بستگی ب طلا فروش هم داره

سلام، مبارک تون باشه و انشالله تا اخر سال پر باشه صندوق گوشواره هاتون. ❤️ حقیقتش من خیلی خوشم اومد ...

عزیزم این طرح که برای من نیست هر کس دلش خواست میتونه اجرا کنه 

چه روی طلای نو چه دست دوم 

برای من اجرت دار بود الان حضور ذهن ندارم 

بچه ها یه ایده دیگه من از یکی یاد گرفتم

حقیقتش پیاده نکردم فقط ایشون میگفت انجام میذه

یکی از اشناها میگفت میره تیکه تیکه طلا میخره

گردنبند متری… من ندیدم حقیقتش ولی برام جالب بود

مثلا میگفت میرم ۶ تومن میدم دو سانت فرضا بعدا اینا رو خود طلافروش بهم وصل میکنه میشه گرذنبند از این متری ها رو‌ مانتویی ها 

برام‌ جالب بود

اینو یکجا بهم گفت 

گفتم چنین چیزی هست گفت اره برو بپرس از طلافروشی ها

یه گردنبند قشنگ و کلفت هست منتهی بهش میگن متری

🤔🤔

گفتم اینجا بگم شاید کسی به دردش بخوره

والا عزیزم درست اگر فهمیده باشم میترسی سودی نکنی مثلا سکه در همین رنج بمونه بنظرت تا ۲ سال اینده سک ...

جالب بود مثالت از این منظر بهش نگاه نکرده بودم 

ولی می‌دونی با اعصاب خوردی که محل کارم دارم بعد درآمدم اینجوری بشه نخوام سود کنم حالم بد میشه 

حالا نگم چقد پول برا رخت و لباس و خوراکی میدادم و ککم نمیگزید ولی از وقتی پای پس انداز اومده وسط میگم نکنه سود نکنم از اونورم خوشی نکنم بعداً غصه بخورم 

نمی‌دونم چرا از وقتی دوتا سکه با قیمت بالا خریدم حس میکنم دیگه سود نمیکنم و ضرر میکنم 

گلم من حساب تجارت و سپه دارم توی همراه بانک تجارت در قسمت خدمات، یک بخشی داره به نام سر رسید اقساط ...

مرسی برم بزنم تا راحت شم از قبض ها جمع میکنه همسرم جریمه میشیم از گلوی بچم باید بزنم بدم

2810