2777
2789
یه دوساعتی هست دارم میخونم و چشام دیگه تارشده😵‍💫😵‍💫 الان تموم کردم والا دوستانی که در جریان ...

بآنک مهر یه طرحی داره دو هفته ای وام میده دوبرابر سپرده ت 

ولی سپرده شما میمونه

اگه ۲۰۰کم داری ،۲۰۰بخوابون بانک مهر دو هفته بعد ۴۰۰وام بگیر ،۲۰۰خودت بلوکه میشه

میشه راهنمایی کنید. با یک میلیاردچکارکنیم ک بی ارزش نشه. ی مدته دنبال ی اپارتمان خیلی کوچیک هستیم بر ...

زمین یا ماشین

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دوساعتی هست دارم میخونم و چشام دیگه تارشده😵‍💫😵‍💫 الان تموم کردم والا دوستانی که در جریان ...

خب عزیزم بفروش یه ماشین ارزونتر سوار شو 

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دختراااااا تاپیکمون توپربازدیدهاست حواستون باشه فقط  از کنار پست های مشکوک عبورررر کنید بحث و ...

عذر میخوام رویا جون میشه هروقت تاپیک زدی منم تگ کنی. از نظرات شما بچه ها خیلی لذت میبرم. منم می‌خوام رو پایه خودم وایسم پسنداز مخفیانه داشته باشم برای خونه دار شدنم ان شاالله. ممنونم عزیز

میشه راهنمایی کنید. با یک میلیاردچکارکنیم ک بی ارزش نشه. ی مدته دنبال ی اپارتمان خیلی کوچیک هستیم بر ...

همین خونه که گفتی خیلی خوبه بگردید کم ایرادتر پیداکنید

اگه نشد زمین بگیرید...ماشینم خوبه ولی یه کم ریسکه خدایی نکرده یه تصادف کوچیک حتی اتفاق بیفته کلا ضرر در ضرر میشه

🫀🖇

نمیشه وام پنجاه تومنی دی ج یپی رو بگیرید ؟؟( خودتون و همسرتون ) + دو نفر نزدیک دیگه مثل مادر خواهر یا برادر 

کلا که میخوایم بفروشیم ماشینو برای خونه  بدون ماشین میمونیم  میگم دوهفته بذارمش جایی شای ...

۶ روز تو ویپاد خودتون بمونه ۵۰ وام میده

۶ روز هم تو ویپاد همسرتون

جمعا ۱۰۰

سلام دوستان.

وقت همگی بخیر.

من مدت هاست تاپیک های پس انداز و میخونم.پست کم میدارم ولی نکات زیادی یاد گرفتم.

تو این تاپیک ها با پارسیان و طلای اجرت پایین و محاسبه قیمت طلا آشنا شدم و خیلی برام مفید بوده.

تجربه ای که میخوام بگم شاید خیلیا بدونن امیدوارم لااقل برای یک نفر مفید باشه.

موقع خرید ملک یا تعویض خونه با حداکثر توانایی وارد کار بشید (البته ما معمولا با اضافه بر توانایی وارد کار میشیم🤣🤣،) برای مثال پارسال به همسرم گفتم وقتی شرکت شما چند ساله حقوقتونو به بانک..... واریز می‌کنه چرا برای شما سودی نداره؟, لااقل باید یه وامی امتیازی چیزی برای شما باشه.

همسرم پرس و جو کردن و گفتن میتونیم پنجاه تومن وام بگیریم تنها خوبیش این بود که نیازی به پول خوابوندن نبود. منم گفتم عالیه پیگیری کن وامو بگیریم خونه رو یه مقدار سر و سامون بدیم. کاغذ دیواری عوض کنیم و ...

وقتی پنجاه درصد از وام مطمئن شدم رفتم بنگاه و خونمونو گذاشتم برای فروش و سپردم یه خونه بزرگتر و نوسازتر برامون پیدا کنن. یه مقدار قیمت‌ها رو دستم گرفتم بعد همسرمو در جریان گذاشتم که ایشون گفتن خیلی قسط داریم و برامون سخت میشه و ...

منم گفتم نگران نباش از پیش برمیایم. خلاصه به امید اون پنجاه تومن شروع کردیم. وام مسکن گرفتیم و یه مقدار قرض و یه ماشین فروختیم و مقداری طلا که البته اون مقدار کل طلاهای من بود. و هم متراژ خونه بیشتر شد هم سال ساختش پایین تر اومد.

خلاصه اینکه برای معامله دلتونو بزرگ کنید توکل به خدا داشته باشید و استارت کارو بزنید بقیش جور میشه.

نمیشه وام پنجاه تومنی دی ج یپی رو بگیرید ؟؟( خودتون و همسرتون ) + دو نفر نزدیک دیگه مثل مادر خواهر ی ...

ممنون عزیزم از نظرت

الان دیدم قسطش خیلی خیلی سنگین میشه و خارج از توانمون 😞

مامانِ نامی🙍‍♂️

🛑🛑یه مورد دیگه اینکه اگه مقدار زیادی از پول خرید ملک یا تعویض خونه جوره ،از قرض گرفتن از نزدیکان نترسید. از پدر،برادر ،خواهر خودتون یا همسرتون قرض بگیرید این باعث میشه مدیریت مالیتون بیشتر بشه و قرضارو پس بدید.

یه نکته مهم دیگه اینکه توجه داشته باشید اگه پلوتون کمه به خونه بدون پارکینگ و ... هم راضی باشید.شاید بعداً ارزون بفروشید اما الان هم دارید ارزون میخرید.

ما اولین بار که خونه خریدیم.

پارکینگ نداشت ،آسانسور نداشت البته طبقه اول بود که پول همونم به سختی جور شد. ولی خب اون خونه ای که صد و   پنجاه خریده بودیم بعد پنج سال شد یک میلیارد و پونصد. ما اگه می‌خواستیم به خاطر معایبش ازش بگذریم خونه دار نمیشدیم. و ما تو این پنج سال اصلا نمی‌توونستیم این تفاوت پول که حدود یک میلیارد و سیصد چهارصد بود پس انداز کنیم.

2810