2777
2789
خیلی عالیه. ممنونم که انقدر خوب بهم توضیح دادی.  من حقوق شوهرم هشت تومنه 😒 به فکر کارم. ولی پ ...

خواهش میکنم 

پس فعلا شروع کن ب خوندن اینجا و نوشتن خرجی هات تا کم کم رشته کار دستت بیاد 

هشت تومنم خداروشکر انشالله خدا برکتش بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا برنامت چیه واسه ابن پول خوردا . چکارشون میکنی؟ به منم بگو بلکه آدم شم درست خرج کنم🥺😁

گلم به نظر من (یعنی نظر شخصی هر کدوم از دوستان میتونن پیشنهاد بدن و شما هرکدوم تمایل داشتی بهره ببری)

توی گوگل سرچ کن گالری طلای حقانی

از اونجا وارد گلدان طلا خانواده شو و هرچقدر الان پول توی کارتت هست، 100 تومنش رو نگه دار بقیه رو طلای سوتی بخر

حداقل طلاش 50 سوت و 170 تومنه 

هر پول اضافه ای که دستت میاد همین کارو کن. 

روی روال بیفتی خودت ترغیب میشی به خریدن. بعد که مثلا یک گرم دو گرم جمع کردی، سفارش سکه پارسیان بده برات بفرستن. هزینه وکیوم 40 تومن هست با هزینه ارسال

وقتی پول توی کارتت نباشه چی رو میخوای خرج کنی؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من پیشنهاد میدم اما تصمیم با خودته  حتما که نباید پاشی بری بیرون  ۱با کد بورسی همونو عیا ...

سلام ناز سپاس از پيشنهادت گلم......من يه مشكلي دارم به هيچ وج نميتونم به سايت و خريد اينترنتي اعتمادكنم و بهم حال نميده ، از طرفي همسرمم كارش قضايي هست كلي پرونده كلاه برداري مياد دستش همش ميگه اعتماد نكن الان من مخفي ميخرم اگه از حقاني خريد بزنم خداي نكرد برام يه اتفاقي بيوفته هيچكي خبرنداره يا قلك باز كنم طرف ببنده بره خارج چي يا فوت كنه كلي بايد خرج كنم و بدوبدو كنم دادگاه تا ثابت كنم و پولمو زنده كنم  .....

بعدش مزش براي من به اينه كه با تلاش با پاي خودم برم طلافروشي لذت ببرم از خريدم بهم بچسبه حال كنم انتخاب كنم همون لحظه بخرم بيام خونه كيفشو ببرم يجورايي بايد لمسش كنم مجازي كار نميكنم 😂🤭بورس و صندوق طلا كه اصلا سمتش نميرم فقطططط طلا حضوري ...ديگه هر كي يه جور راحته و حال ميكنه 🤭

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
آخه میگن هرکی طلا داره باید اعلام کنه مثلا من اینقد طلا دارم تا ثبت بشه و اگه کمتر بگه بعدن دیگه نمی ...

بنظر من شایعه اس

شما طلارو بخر به شایعات توجه نکن

هیچی ارزون نمیشه قطعا

میتونی گاهی دلار هم بخری

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
من‌ تجربه ارز رو‌داشتم ۵۵۰۰ دلار خریدم ولی سودی که سکه و طلا داره اصلا ارز نداره چون دلار رو همیشه ...

منم دلار و یورو پس انداز دارم ولی سودش کمه نسبت به طلای دست دوم و سکه

واسه پس انداز و پول درشت بین ۲۰-۴۰ میلیون فقط سکه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

وای خدای من   مبارکش باشه سوین جونم   

عزیز دل خاله جونی   به امید خداااا تا آخر سال 

یک صندوقچه پر از طلا و سکه بخری براشون عزیز دلم 

سارا جان   

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
سلام ناز سپاس از پيشنهادت گلم......من يه مشكلي دارم به هيچ وج نميتونم به سايت و خريد اينترنتي اعتماد ...

تازه حضوري هم ميخرم ميبرم دوجا نشون ميدم 😂🤭 انقد ميگم داداش اصله طلا هست بنده خدا سنگ محك ميزنه ميگه خانوم اصله راحت برو خونه 😂

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
گلم من حساب تجارت و سپه دارم توی همراه بانک تجارت در قسمت خدمات، یک بخشی داره به نام سر رسید اقساط ...

ممنون گلم..

دو روز میش کارت ویپادم اومد..

تو برنامش هم این‌گزینه هایی که فرمودین، داره...

در حال حاضر هزینه ۳ ماه بیمه اختیاری رو جور کردیم..

پول برق میمونه که باید اونم جمع کنیم(۴میلیون)

بعد پرداخت قسطا و بدهی عقب مونده، حتما طبق همین برنامه ای که پیشنهاد دادین عمل میکنم...

سلام به همگی تاحالا از آقای نعناکارطلا فروشی بازار کسی خریدکرده میخاستم ببینم طلا دست دوم چند درصد س ...

من خرید کردم.واسه مامانم زنجیر طنابی خریدم،نو بود،سه درصد حساب کرد.خیلی مرد خوب ومحترمیه.به نظرم حضوری خرید کن،بیشتر تخفیف میده

عزیزم عکسشو فرستادم همینجا اینم ب بار دیگه

اینکه نزدیک خونه ماست 😊

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
سلام ناز سپاس از پيشنهادت گلم......من يه مشكلي دارم به هيچ وج نميتونم به سايت و خريد اينترنتي اعتماد ...

ببین عزیزم پس باید خیلی تو طلا فروشی ها بگردی 

من اینبار که رفتم طلای دست دوم بخرم.... گفتم استند اویزهاشو هم بیاره .... چند تا از این اویزهای بچه گونه هستش مثلا ماعی و دلفین و اینها زیر یک گرم هم داشت... حالا من سر ماه بهش سر میزنم اگر هنوز داشته باشه با اضافه حقوقمون میخرمشون 

یعنی میخوام بگم اگر به اینترنتی و اینها میخپاهی اعتماد نکنی باید کفش اهنی بپوشی ببینی طلای ریز دست دوم کجا پیدا میکنی زیر یک گرم

2810