2777
2789
۳۰۰ پول پیش خونه دارید ۲۰۰ طلا ۴۰۰ وام مسکن میگیرید اگه بخوای تو کرج خونه بخری میمونه ۶۰۰ تومن اگه ...

پول پیش ک مال من نیست فدات شم 

از الان برادرم میگن به پسرا صد نیرسه به دخترا ۵۰ 

وام بدبختی همین چند روز پیش برای ضامن شدن رفتیم گفتند سن مادرتون دیگه بالاست نمیتونه وام بگیره و ضامن بشه و .... وگرنه که با وام همه کار میشه کرد

بچه ها من دیوار رو این چند روزه چک کردم الان مثلا با یک و نیم میلیارد تو کرج میشه صاحب خونه شد  ...

سال بعد خونه گرون میشه درست ولی شمام پولهات به تومن نیست خونه گرون بشه طلاهای ذخیره ات هم گرونتر میشه

شما مشکلتون اینه فقط میخوای به هدف برسی در حالیکه مسیر رو‌ هم باید در نظر بگیری گلم

به اون نقطه پایان فقط فکر نکن وگرنه اذیت میشی

من خودم هیچوقت به این فکر نمیکردم حالا اکر خونه نخرم تگر این طلاها نرسه چی میشه

فقط پولمو به شکل طلا ذخیره میکرذم

شما بگو راه دیگه ای داریم؟؟ نه گلم نداریم

الان من هدفم خرید ماشین خوبه

حالا هی بیام بگم وای سال بعد ماشین گرون میشه 

دردی دوا میکنه از من؟؟ قطعا نه

من هدفم اینه فقط طلا و سکه بخرم 

و‌تو‌ مسیر درست باشم

میدونم تلاشهام به نتیجه میرسه

من کار خودمو‌ میکنم بقیه اش هر چی شد شد…

نگران نباش گلم به هدف فکر کن ولی از مسیر هم لذت ببر

گوشواره هات مبارکه

ولی سعی کن مدلهایی که روش این مدلی رنگی طور دارن رو بر نداری و همش طلای خالص باشه چون موقع فروش خیلی ازش کم میشه

اگر همین پولها رو زنجیر دست دوم بخری بازم خیلی بهتره

سعی کن طلای نو نخری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روکین عزیز بالاخره که یه روزی برای فروش خونه میخوای بفروشی ، برو همین طلای ریز هم طلاشکسته بخر یا طل ...

هر چی بیشتر پولتو بدی طلا در اخر هم بیشتر پول داری تا اینکه بخای مثلا ی تومنی ک نیم سوت طلا میشه رو بدی اجرت 

سلام خانما اینقدر به خودتون سختی ندید  خوب بخورید  خوب بپوشید و خوب زندگی کنید  مال دنیا به دنیا میمونه اینقدررر آدم سختی توی این دنیا میکشه که حد نداره چرا اینقدر حرص مال دنیا هم بخوریم هم خوب زندگی کنید هم از آینده غافل نشید اما خودتون را اذیت نکنید  کسی از یه ساعت دیگه ش هم خبر نداره

پول پیش ک مال من نیست فدات شم  از الان برادرم میگن به پسرا صد نیرسه به دخترا ۵۰  و ...

متاسفم واقعا چقدر در حقتون ناحقی میشه😮‍💨

شما میتونی الان بری شغل معلمیت رو از مزایاش استفاده کنی عصرا بری اسنپ تابستونا ازادی ولی داری از مادرت نگهداری میکنی و بقیه کمک نمیکنن ولی تو پول پیش خونه سهیم هستن؟ 

دوستان درسته اینجا خیلیا برنامه چند ساله واسه خرید خونه دارند ولی من مطمئنم اگه استمرار داشته باشیم تو یکی دو سال به هدفمون می‌رسیم چون خواستن توانستن است

مطمئنما خیلیامون تو زندگی شخصیمون تجربه داریم وقتی یه چیزیو از ته دل بخوایم و براش تلاش کنیم خدا هم مسیرو برامون باز میکنه ، و زودتر از اون چیزی که انتظارشو داریم بهش می‌رسیم

فقط نباید کم بیاریم و ناامید بشیم

باید ادامه بدیم

چیز خاصی نیست عزیزم من با خودم قرار گذاشتم در ماه به اندازه یک یا دو تا گوشواره میخی، بیشتر کار کنم ...

روکین جان

از صبح تا حالا فکرم درگیره

شما گفتی امسال ۵۰ گرم طلا بخریم تا ان شاءالله تا ۵ سال دیگه که میشه سال ۱۴۰۷ خونه بخریم

ولی حقوق من با افزایش شد ۱۰ تومن

ولی برا من نمیشه ۵۰ گرم طلا بگیرم ولی همه ی سعیمو میکنم که حقوقم رو تبدیل کنم به طلا 

خدا کریمه اگه تلاش کنم حتما میرسونه

متاسفم واقعا چقدر در حقتون ناحقی میشه😮‍💨 شما میتونی الان بری شغل معلمیت رو از مزایاش استفاده کنی ...

فدای سر خودم و مادرم عزیزم 

یه دو دو تا چهارتای ساده که میکنم میبینم زندگی من پر برکت تره.... من گاهی مخارج خونه که غالب وعده هاش گوشت و مرغه و میوه و مغزیجات هر روز میخوریم از بیرون غذا میگیریم رو در ماه با زیر ۴ تومن میبندم 

اما دیدم که خواهرم یا برادرم با بیست تومن هم کم میارن  

من به برکت اعتقاد دارم باور دارم اون پنجاه میلیونه برای من دو برابر بیشتر از سهم پسرا سود ایجاد میکنه

روکین جان از صبح تا حالا فکرم درگیره شما گفتی امسال ۵۰ گرم طلا بخریم تا ان شاءالله تا ۵ سال دیگه ک ...

منم همین حدودا میتونم کار کنم فکر نکنسد برای من بیشتره اما حتما میشه نگران نباشین ما تلاشمونو بکنیم تا ببینیم چی میشه 

شاید یهویی تا پنج سال دیگه قیمت مسکن کنترل شد و این افسار گسیختگیش از بین رفت 

یا مثلا به این مالک هایی برخوردیم که میگن به مذهبی ها تخفیف میدیم و ....

خدا حواسش بهمون باشه میشه دیگه 

من خودم اصلا نمیتونم مسیر رو تصور کنم اما به حرف و تجربه بقیه دوستان اعتماد میکنم و پرقدرت ادامه میدم

سلام خانما  بنده عضو جدیدم و فقط بخاطر گروه های رویا جان عضو شدم.⚘⚘ مادر۳ فرزند هستم . خودم ...

گلم من حساب تجارت و سپه دارم

توی همراه بانک تجارت در قسمت خدمات، یک بخشی داره به نام سر رسید اقساط

مبلغ و تعداد قسط و مقصد و باقی موارد رو دقیقا مشخص میکنی خودش از حساب کم میکنه و میفرسته.

یک قسمتی هم داره برای پرداخت قبض ها که خودش از حساب کم میکنه

البته من کار نکردم اگه حساب تجارت دارین یا از گوگل ببین یا از خود بانک بپرس طرز کارش چطوریه

اگه هم حساب تجارت ندارین، همراه بانک هر بانکی که دارین رو دقت نگاه کن ببین گزینه ای مشابه این داره یا نه. به احتمال بالا اکثر همراه بانک ها دارن

به نظرم همسرت نه اینکه براش مهم نباشه فقط فراموش کاره. اگه خود حسابش از کارتش کم کنه و به قسط ها اختصاص بده اصلا دیگه همسرت عصبانی نمیشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام دوستان  ما میخوایم خونه بخریم حقوق و قسط مسکن تقریبا برابره  با وام به راحتی میتونی ...

شوهر منم میگفت چ جوری قسط مسکن بدیم ما هم تقریبا صفر میشدیم 

خدا رو شکر دو ماهه داریم میدیم ولی کمتر خرج میکنیم چیزای واجب و میخریم

شما بچه داری شرایط یکم سخت تر

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
2810