2777
2789
خب من یکم از تفاوت زنموم و مامانم بگم واستون  اول اینکه بگم ازدواجای ما اکثرا فامیلی اند  ...

بعد دیگه ماملنبزرگم گفت مریم(زنموم)

میری باش

گفت اخه غزل درس داره(دختزش)

دقت کنید مستقیم نگفت نه ک ناراحتی پیش نیاد😀🙂

مامان من چی؟

خودشو انداخت وسط وایی من میخای بیییامم

ایمام تارفو گرفتن رو هوا و گفتن باشه

بگزریم ک ماملنم تا ۸ روز نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد دیگه ماملنبزرگم گفت مریم(زنموم) میری باش گفت اخه غزل درس داره(دختزش) دقت کنید مستقیم نگفت نه ...

مادربزرگم پیش من و بابام موند ک تنها نباشیم 

ی بارم زنموم ن زنگ زد ن اومد بگه چیزی میخاید یا ن 

دیگه ننه جونم زنگ زد گفت برنج سفید پختی؟؟😄

برا مام بیار با تخم مرغ با گرو و پنیر

زنموم چی کرد🙂😁

بعد ۲سسساعت 

دخترشو فرستاد 

با تخم مرغا و بقبه چیزا ولی برنجو نداد گفت تموم شده بود زنگ زدی

واقعا آفرین 👏👏👏لذت بردم عزیزم ❤️ الان شد ها 😉اینطوری گزارش کار بدین ..آدم کیف کنه 👌 عزیزم یه ...

خوشحالم عزیزم مورد قبولت بوده تک تک نکاتی که اموزش میدی به کار میگیرم پس از هیچی دریغ نکن.

مادربزرگم پیش من و بابام موند ک تنها نباشیم  ی بارم زنموم ن زنگ زد ن اومد بگه چیزی میخاید یا ن ...

اصلا این زن خدای ارامشه 

بحث نمیکنه با خانواده شوهر 

روشو میکنه اونور محل نمیده مامان من برعکس

ی ترفند دیگه ام داره واسه تلفن بگم شاید ب درد بخوره

اصلا این زن خدای ارامشه  بحث نمیکنه با خانواده شوهر  روشو میکنه اونور محل نمیده مامان من ...

همیشه زنگ میزنه ب پسرا

زنگ عادی نه ۱۵بار در روز معمولشه 

ب عروسا ک اره چ خبر مراقب پسرام باشید و فلان

زنمو من چی کار میکنه 

وقتی میریم خونش مهمونی

گوشیشو میزاره سایلنت 

ااصلا هم طرفش نمیره 

میگه اره همیشه رو سایلنته 

ندیدم که😁😁

همیشه زنگ میزنه ب پسرا زنگ عادی نه ۱۵بار در روز معمولشه  ب عروسا ک اره چ خبر مراقب پسرام باشی ...

واقعا چیزی ک ازش همیشه دوست دارم 

اینه ک عصبی نمیشه و هیج وقت کسی نمیتونه عصبیش کنه 

اکثرا هم زیاد صحبت نمیکنه 

بچه ها امروز یه ربع پهلوی عیار ۲۲ با وزن ۴ گرم و ده سوت میگفت ۱۷ میلیون و نیم  ،راستش تا حالا من عیار ۲۲ نگرفتم دیگه نخریدم  لطفا اگه کسی اطلاع داره توضیح بده  مرسی 

نگران نباش تا چند سال پس انداز میشه خونه خرید من خودم تجربشو داشتم  از سال ۹۵پول کنار گذاشتم ...

وای راست میگین ..... یعنی با ۵ و ۶ سال هم میشه ادم خونه بخره.... اصلا پیامتونو دیدم چقدر روحیه گرفتم مخصوصا که ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ که قیمت خونه نجومی بود 

خدا بهمون نگاه کنه بتونیم صاحب خونه بشیم و خیالمون راحت باشه

منم ی حرکت اقتصادی زدم البته هنوز موعدش فرا نرسیده ولی حدود ۲ تا ۳ تومن من رو جلو انداخت😅😅😅 

امروز داشتم به خواهرم میگفتم فلان کبابی که ما ازش کباب میگیریم شده سیخی ۲۰۰ تومن و من روز جابجایی اگر بخوام برای ناهار همگی مون کباب بگیرم مثل سالهای قبل باید بالای ۳ تومن هزینه غذا کنم‌... 

بعد کفتم حالا رون مرغهایی که تو این ماه بخرم رو نگه میدارم شب قبلش برنج و مرغ میگذارم 

که خواهرم در یک حرکت غافلگیرانه گفت تا شما وسایلو ببرید خونه جدید ظهر شده من ناهار رو میپزم میارم اونجا بعد شروع به کار کنیم  

و اینگونه شد که من حدود ۳ تومن جلو افتادم🤗🤗🤗🤗صددرصد هم پولش رو تا اون روز جمع میکنم انگاری که قراره کباب رو بگیرم و بعد حابجایی میرم یک گرم طلا میخرم🥰🥰🥰🥰🥰

2810