2777
2789
خانمهاالان بانکی هست مثل سپه طرح نگین اتیه وام بده اینجوری مثلن هرمبلغی بزاریم بعدیمدت همون مقداربهم ...

بانک قرض الحسنه مهر ایران 

هر مبلغی که داخل حساب بزارین بعد 3 ماه نصف اون مبلغ و بعد 6 مال کلش وام میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری سکه ها رو زیاد کنیم

پول داخل حساب باشه به ازای هر ۱۰۰ هزار تومن رورانه یه سکه میده

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلان وقت بخیر خدمت شما دوستان عزیز

امروز رفتم نخود فرنگی بخرم واقعا تفاوت قیمت تو هر میوه فروشی فرق میکنه چقدر حرف معصومه جان درست یه جا رفتم ۴۵ میداد یه جا رفتم ۳۵ و واقعا اونای که ۳۵ بود خیلی سبز تو پر بودن ۳کیلو خریدم فریز کنم 

اما یک کیلو سیر خریدم ۹۰ تومن رفتم جا دگه همون سیر ۶۰ میداد ومن تنبل اگه میرفتم ۳۰ به نفعم میشد یک کیلو نخود بیشتر میخریدم🤣🤣🤣🤣پس واقعا تو خود محل انقدر تفاوت قیمت هست حتما یه چک کنید قیمت رو سیر قشنگ خورد کنم فریزر 😅😅

وازمعصومه جان یاد گرفتم مواد که اصاف اومد فریز کنم الان مواد دلمه دارم وبرگم برام آوردن امشب یه دلمه درست کنم  از کاری که کردم لذت ببرم  این تخفیف وکارو چه حس خوبی دارن😍😍😍😅😅😅

کلم قرمزم چون یکم زبر بودن نخوردن میخاستم ترشی کنم گفتم خوب نمیشه ازاون دوستمون که گفت خشک میکنم برای رنگ غذا گزاشتم خشک بشه اینو اولین بار خشک میکنم 

از کوه والک جمع کردم خشک کردم برای ابگوشت عالی 

خانما من امشب خواهرم و داداشم اینا بودن .گفتم دوس دارم قالی ببافم  همچین شوهرم بعدش قشقرق به پ ...

قبلش یه تشر به خودت بزن 

چه ربطی به خواهر و برادر داره شکا قراره چ کار بکنی  این حور مسایل تو‌جم گفته نمیشه  هر مردی باشه به غرورش بر میخوره عزیزم مدیریت مخارج خونه و‌  پس انداز و هر ویزی برای پیشرفت تصمیمات مربوط بهش تو خونه در حریم خانواده بازگو میشه 

تازه اونم وقتی میبینی همسر پایه داری ورگنه ک کلا چراغ خاموش باید  بری 

خاااااانوما اول تمرین کنید هر حرفی و هر جایی  پیش هر کسی نزنید 

ماه پیش من با زن داداشم  رفتیم بنگال برداشت کلی خوشحال بودیم من بی هواس گفتم. انشالله یکی دوماهه انگشتر ستشم میخری 

برادر خودم هم خون خودم عزیز دلم برگشت گفت زن منو مثه خودت خسیس و اقتصادی نکن 

بله ناراحت شدم خانمشم دعواش کرد بابامم دعواش کرد 

خودشم بعدا معذرت خواهی کرد از دلم در اورد ولی حرفش اکووووو وار تو مغذم پخش میشه همین برادر عزیز دلم تا مجرد بود پول میداد به من تیکه تیکه برای خانم ایندش  طلا  بخرم 

از اون به بعد زن داداشم میگه ولش کن مردا جنبه ندارن  همین دیشب پول زده  میری برام سکه  پارسیان یا شکسته بخری  برای هدف انگشتر ستم میخوام 

سلام معصومه جونم شبتون بخیر من همسن شمام ولی گاهی وقتا خجالت میکشم وقتی درایت شما رو میبینم 🤭💓💓 ...

خیانت فقط و فقط به ذات آدما برمیگرده 

و اینکه هر کسی حریمشو ول کرد باااااید بدونه که خودشو در معرض خیانت قرار داده 

آیا خوبی های این خانم در برابر کم و کاستی هاش چند برتبر نبود؟  این مرد خودش مشکل داشت ، نمیگم خانم کم کاری نداشت ولی آدم خداشناس و درست حسابی ، سر همچین موردی خانمشو طلاق نمیده و خیانت نمیکنه ...‌

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

سلام پولدار مخفی های خودم😘

خانما چند روز پیش گفتم باقالی خریدم از تره بار ۲۰ کیلو و پاک کردم. و دیوار آگهی کردم خیلیا زنگ زدن ولی واقعی نبودن دیگه تقریبا تا امید شده بودم که امروز صبح یه خانم اومد و گفت ۳ کیلو میخوام من کیلویی ۱۹۵ زده بودم توی سایت.

ولی چون چند روز یخچال مونده بود خودم گفتم ۱۸۰ بدید یه دفعه گفت یک کیلو دیگه هم دارید گفتم بله.🤩

و اینگونه من ۴ کیلو باقالی رو فروختم.

خیلییییییی خوشحالم پولش درسته ناچیزه اما چون دست رنج خودم بود خیلی کیف کردم.😍😍😍🥰🥰🥰

دو کیلو هم همسایه ازم خریده بود که خیلییییییی ارزان دادم چون خیلی بهم محبت می‌کنه و ...🌼🌼

معصومه جانم ازت ممنونم💋💋💋💋

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
یه موضوع دیگه اینکه معصومه جون میگن از جزئیات تلاشهاتون به کسی نگید باورکنید خیلی ها هستند که چشم ن ...

منم با همچین صحنه ای مواجه شدم ....

خیلی وقته کلا چراغ خاموش پیش میریم ؛  بیش از اون چیزی که فکر کنید دوست عزیز ، اتفاقایی افتاده که اصلا نذاشتم کسی بفهمه حتی خانوادم ....

بعدا که فهمیدن ، هر کی رو میدیدم چشاش ۴ تا بود که بهم نگاه میکرد   یکی بهم گفت شما رو باید برا ا ط ل ا.... استخدام کنن  

والا چرا بذاریم کسی سر دربیاره از زندگیمون ...

الانم برا خرید ماشین میخوام برنامه بریزم و طبیعتا بقیه میدونن ما ماشینمون میخوایم عوض کنیم با توجه به شرایط ولی از خرید طلا و .... نمیذارم کسی خبردار شه ، فقططططط خودم و شوهرم 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
اخه از کجا بفهمیم طرف ادم مطمئنی هست بعد وکیل پونزده تومن میگیره ما توی یه کوچه ایی زندگی میکنیم که ...

سلام دوست عزیزم، با توجه به سابقه ای که ما در مشارکت داشتیم باید بگم از هیچ جایی نمیشه فهمید که این آدم درست هست یا نه ولی بهترین کار همین که سوگول جان گفتن هست شما نگاه نکن که ۱۵ تومن پول وکیل میدی مهم اینه که کارتون رو محکم می کنید و اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد شما توی دادگاه و از نظر قانونی دستتون به جایی بند هست البته اونم نه کامل ولی خب بهتر از هیچیه. مثلا یه موردی که حتما باید توی قرارداد ذکر بشه جریمه برای دیرکرد ساخت حتما در نظر بگیرید ما توی قراردادمون این مورد رو ذکر کردیم ولی متاسفانه تا دو سال قید شده و الان که پنج سال شده از تاریخ اتمام قرارداد فقط برای اون دو سال رو باید جریمه بده بقیش هیچی. البته خیلی بندهای دیگه داره که این رو فقط نمونه گفتم در کل این کار ریسک زیادی داره ولی خب خیلیا هم انجام دادن به مشکل نخوردن انشاالله برای شما هم پر از خیر و برکت باشه و یه آدم درست و خداشناس سر راهتون قرار بگیره.

2810