معصومه جان حق دارید
منم ک همچنان با ی تومن سر میکنم
باکسامم ک ته کشیدن
فقط باکس مربوط ب پسرم رو ب هر سختی شده
شارژ میکنم چون الزامیه
خوردو خوراک هم ک با همون خریده های عمده ای ک با بن کارت انجام میدادم و میدم سپری میشه
البته با ته کشیدن باکسام زمانی ک لازم باشه ی مقدار نقدینگی مخفی خودم دارم از اون برداشت میکنم تا زمانی ک بتونم جاش رو پر کنم
برای همین گزارشی ندارم
پوزش اینجانب رو پذیرا باشید❤️
خب چندتا نکته اقتصادی بگم شاید بکار اومد
معصومه ی بار گفتید ماکارونی تون برای پخت کم بوده
اینجور مواقع ی پیمونه برنج با ماکارونی قاطی کنید خیلی هم خوشمزه میشه
بچهها من ترکیب برنج و ماکارونی رو ی بار خونه یکی از اقوام خوردم هیچ گوشتی نداشت فقط رب و سیب زمینی و فلفل دلمه بود اگه اشتباه نکنم عدس هم بود فوقالعاده خوشمزه بود
بچهها هنگامی ک عجله دارید یا خسته هستید
دمپختک ماکارونی فرمی خیلی کمک کنده است زود و کمتر از نیم ساعت آماده میشه
ب این صورت ک هر چیزی ک بعنوان مایه ماکارونی دوست داری با پیاز کامل سرخ میکنید بعد ماکارونی فرمی رو اضافه
میکنیم و اندازه ی لیوان آب اضافه میکنیم و میزاریم ماکارونی دم بکشه(میزان آب بستگی ب مقدار ماکارونی داره من گاهی کمتر از یک لیوان میریزم در حدی ک خیس بخوره ی بار درست کنید دستتون میاد) خیلی زود دم میکشه و آماده قورت دادن میشه😋
اگه برنج از قبل اضافه بیاد یا چرخش میکنم و کوکو میشه یا عدس میزارم، عدس پلوش میکنم، مرصه پلو. ته جین، ماش پلو یا هر چیزی ک ب ذهنم برسه بهش ی تنوع میدم و استفاده دوباره میشه
هفته پیش بچهها کمی سرماخورده بودن آش درست کردم سیزی نداشتم از سبزی خشک هایی ک تو خونه داشتم
تو آش ریختم خیلی خوشمزه شده بود
با نشاسته برای بچهها دسر درست میکنم میان وعده میخورن مقوی و بصرفه است برای صبحونه بچهها بسیار خوبه
اگه خونه اقوام دعوت باشم سعی میکنم با کمترین هزینه و آبرومندانه خونه طرف برم چن وقت پیش خونه خالم رفتم ی کیک درست کردم با ی بطری بزرگ آبلیمو بردم ک چن روز بعد خالم زنگ زد گفت دختر خواهرشوهرم گفته همین الان زنگ بزن از جانب من تشکر کن و بگو دستورش رو بفرسته برام
میوه و سبزیجات رو کامل میشورم بعد از اینکه کمی آب انداختن با دستمال مخصوص میوه خشک شون میکنم و مرتب تو یخچال نگهداری میکنم حتی کاهو رو هم کامل ورق ورق میشورم و دونه دونه خشک میکنم داخل ظرف درب دار دستمال پارچه ای کفش میزارم و کاهو رو میچینم داخل ظرف اینجوری هم موقع استفاده راحتم هم یخچال تمیز و مرتبه
مواد فلافل رو آماده میکنم تو فریزر نگهداری میکنم
شیرآلات و کاشی حموم و دستشویی بعد از شستشو خشک میشن اینجوری لک نمیشن و همیشه براق و نو دیده میشن
لامپ اضافه همیشه خاموش میشه
تو مصرف مواد شوینده هیچ اسرافی ندارم
برای شستشو لباس زیر از صابون رختشویی استفاده میکنم
بچهها برای خشک کردن دست و صورتشون هر کدومشون حوله مخصوص خودشون رو دارن یعنی دستمال کاغذی استفاده نمیکنن
همیشه تو خونه پودر لبو دارم ک برای رنگ بهتر غذا میریزم و با رب تفت میدم
پودر لبو رو برای خوش رنگ شدن چای اضافه میکنم
برای درست کردن سس رنگی از پودر لبو استفاده میکنم
گاهی کلم بنفش اضافه بیاد خشکش میکنم و بعداز خشک شدن پودر میشه و بعنوان رنگ غذا ازش استفاده میکنم
مثلأ برای تزیین برنج ی ردیف برنج زعفرون میریزم ی ردیف برنج و زرشک ی ردیف برنج با پودر کلم ک بنفش میشه
برای تزیین ماست خیار، تزیین سالاد و سسسوغیره
تابستون شهد شربت درست میکنم و إماده داخل یخچال میزارم در صورت لزوم سریع برای بچهها یا مهمان شربت آماده میکنم
فعلا اینا ب ذهنم رسید
🌹❤️❤️🌹