2777
2789
منم یه سوال داشتم کد معرف ویپاد برای زیپاد کار نمیکنه؟مثلا کد معرف خودمو باهاش برا بچم زیپاد نصب کنم ...

سلام عزیزم نه 

کد ویپاد رو برا همسرتون مثلا نصب کنید 

زیپاد هم خودش جدا کد معرف داره بعد از نصب برا هر بچه ای تون خودشون کد معرف دارن 

برا زیپاد بچه اتون کد معرف جدا بزنید اگر دوس داشتید کد من رو بزنید 

34434744

و دوستان کد معرف تو قسمت پروفایل دعوت دوستان یا پایین برنامه ک باز کردید چن تا حالت تبلیغ رد میشن یکیش نوشته دعوت از دوستان با کد اختصاصی و اینطور چیزی همونو بزنید کد دعوتتون میاد

نه اینجوری از سایت نمیخوام میخوام داشته باشمش تو خونه  از بیرون بگیرم نمیشه اضافه کنم؟ همسایمو ...

گلم بعضی طلا فروشی ها هستن که برات حساب دفتری باز میکنن. مثل همون حقانی.

پول میدی مثلا میگن خانم فلانی 200 سوت طلا نزد ما امانت دارند.

بعد که مثلا یک گرم دو گرم شد میگین که یا طلا شکسته میخوام یا پارسیان. یا طلای قابل استفاده

اینکه از بیرون اضافه کنی رو نفهمیدم منظورت چیه؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز بازار تره بار بودم خرج خونه دست من نیست دست همسرمه ۵۰۰ تومن پول ازش گرفتم  به یاد حرف مع ...

با همون ۵۰۰ تومن توت فرنگی هم گرفتین و ۱۹۰ باقی موند؟؟

اینجا توت فرنگی کیلو ۱۵۰ تا ۱۸۰ تومن خوزستان که خودشون هم مزرعه توت فرنگی دارن ! 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
وکیوم چیه حالا همون سود و مالیات این چیزاست؟ بعد چقدر میگیرن مگه؟ راستی واسه فروش حتما باید فاکتور ...

وکیوم همون جلد پلاستیکی دور سکه هاست و معمولا 40 50 هزارتومن پولش رو میگیرن. اما موقغ فروش، پول وکیوم ها رو بهت نمیدن. برای همینه که میگن پارسیان ضرره. برای همین پول وکیوم. یعنی مثلا 10 تا پارسیان ریز بخری باید 500 بیشتر بدی که موقع فروش بهت نمیدن

حالا اینکه خودت چطور دوست داری رو نمیدونم

اما از نظر مالی یا همون حقانی یا حساب دفتری در طلا فروشی اشنا و مطمئن در نهایت به نفعت میشه

طلای با فاکتور هم بیشتر برای سایت دیوار لازمه. چون بخوای در دیوار بذاری و مثلا 3 4 درصد بالای تابلو بفروشی، همه فاکتور میخوان

اما بدون فاکتور قیمت تابلو و فقط به طلا فروش باید بفروشی

بازم هرسوالی بود بپرس گلم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
با همون ۵۰۰ تومن توت فرنگی هم گرفتین و ۱۹۰ باقی موند؟؟ اینجا توت فرنگی کیلو ۱۵۰ تا ۱۸۰ تومن خوزس ...

گلم توت فرنگی برای مربا یعنی توت فرنگی له شده

یقینا توت فرنگی کیلو 180 تومنی خوشگل جذاب نیستش

سلام رویای عزیز 

اگه براتون مقدور هست ، لطفا یه تاپیک برام وام بذارید ، چون سوالات راجع به این قسمت خیلی زیاد و تاپیکو سریع پیش میبره و مثل بحث آشپزی ، سفت و سخت اجازه ندین اینجا سوالی پرسیده بشه 

ممنونم   

@royayezendegi    

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
گلم بعضی طلا فروشی ها هستن که برات حساب دفتری باز میکنن. مثل همون حقانی. پول میدی مثلا میگن خانم فل ...

مثلا یه سکه چهارصد سوتی رو بدم جاش ۶۰۰ سوتی بگیرم 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
با همون ۵۰۰ تومن توت فرنگی هم گرفتین و ۱۹۰ باقی موند؟؟ اینجا توت فرنگی کیلو ۱۵۰ تا ۱۸۰ تومن خوزس ...

کیلو ۵۰ تومن عزیزم تازه توت فرنگی اعلا🤷🏻‍♀️

من خوزستانم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
گلم توت فرنگی برای مربا یعنی توت فرنگی له شده یقینا توت فرنگی کیلو 180 تومنی خوشگل جذاب نیستش

توت فرنگی له شده رو دوست من نه میشه شست و نه میشه تمیز کرد

حیف ک اینجا نمیشه عکس فرستاد

هر ارزونی دلیل بر بی کیفیت بودن نیست🙂

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
مثلا یه سکه چهارصد سوتی رو بدم جاش ۶۰۰ سوتی بگیرم 

فهمیدم منظورت چیه عزیز

اینطوری باید دو بار پول وکیوم رو بدی

یعنی دوتا 40 50 هزارتومن بدون بازگشت. برای اینکه مطمئن باشی از همون طلا فروشی که همسایه تون خرید میکنه بپرس همینو

وکیوم همون جلد پلاستیکی دور سکه هاست و معمولا 40 50 هزارتومن پولش رو میگیرن. اما موقغ فروش، پول وکیو ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

بعد میگم هربار سکه بگیرم سود و مالیات هم میگیرن؟ خفت درصد سود تو گوگل زده مثلا من الان فقط ۶۰۰ تومن دارم یه پارسیان مثلا ۲۰۰ سوتی بخوام بگیرم باز جدا پول سود هم باید بدم؟

سلام رویای عزیز  اگه براتون مقدور هست ، لطفا یه تاپیک برام وام بذارید ، چون سوالات راجع به ...

تایپیک هس عزیزم اما تازه واردها ک جدید نصب کردن سوال زیاد میپرسن 

بچه ها تایپیک وام بلو و ویپاد اینجاست 

@maritan    

ممنون از راهنماییت عزیزم  بعد میگم هربار سکه بگیرم سود و مالیات هم میگیرن؟ خفت درصد سود تو گوگ ...

هفت درصد منظورم بود 

2810