2777
2789

سلام خانما برنامه اوزون سوشال  نصب کنین و تایه تومن پول بگیرین برای خرید از اکالا و دارتیل عالللللیه

من۶۵۰گرفتم تاحالا کلی خرید کردم

واسه کد دعوت کد منو بزنین ممنون میشم

z3n31y

خواستین بگین براتون بیشتر توضیح بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انگیزه قشنگم برای پس انداز 🥰 چقد از این جمله خوشم اومد 🦋

و اما یادتونه گفتم رفتم طلا بخرم با هفت درصد گرمی 4 ملیون پنجا بود نخریدم عقل میگفت بخر دلم میگفت میاد پایین خلاصه که به حرف دلم گوش دادم منتظر موندم بلخره اومد پایین و من با هفت درصد طلای دسته دو روی 3640خرید زدم انقد گشتم یه نیم ست زیبا همراه انگشترش خریدم 8گرم و یه زنجیر طنابی 3و نیم گرم خریدم و بسی خوشحال خندان برگشتم خانه 🏠💃

و اما اشتباهی که کردم ..

طلاها به خواهرم نشون دادم و گفتم من خانه دار با پس انداز خرج خونه تنونستم بخرم تو که حقوق میگیری یکم همت کن توهم بخر تو دستت باز تره حقوق داری گفت باشه سعی خودم میکنم و اماااا پشت سر بنده یه دعوای اساسی راه انداخته با شوهر جانش که تو خجالت بکش که من دوازده ساله کارمندم یه گوشواره گوشم نیست... حالا من گفتم اینا مخفیه و همسرم نمیدونن پول پس اندازه خودمه خلاصه که من قصدم چی بود و چی شد ..

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
راستی بچه ها در زمینه صرفه جویی اتفاق جالبی هم افتاد .... عروسی خواهر زاده م رو قرار شد قاطی برگزار ...

رکین عزیز امیدوارم همیشه به عروسی و شادی باشی گلم🤲

به نظرم یه لباس شیک و  پوشیده واسه خودت انتخاب کن با شالش ست بپوش😇

چادر رنگی تو عروسی برای بالای ۷۰ سال مناسبه😊 شما یه دختر جوونی لباس مناسب سنت بپوش با کمال احترام 🩷

البته خانومای مسن فامیل ما از جونا بیشتر به خودشون میرسن🫤 و شعارشونم اینه که جوونا همینجوری خوشگل و ترگل ورگل هستن ما باید به خودمون برسیم که سنی ازمون گذشته😜

برای خورشید پس از شبهای طولانی
راستش پولمون کمه و با وام قراره بخریم  حالا تو ابن شرایط شوهرم دنبال  نوساز،دوخوابه،با پ ...

سلام عزیزم. اولا اینکه اگه الان با وام و قرض میتونید بخرید حتما انجام بدید نذارید پولتون بیشتر بشه تا اون موقع قیمتها هم بالاتر میره. 

در مورد سن بنا یکی از بهترین روشهای پیدا کردنش اینه که کنتور برق رو نگاه کنید داخلش تاریخ زده، چون معمولا کنتور زمان ساخت خونه نصب میشه و از این روش سن اون خونه دستتون میاد. مگر اینکه بعدها به هر دلیلی که خیلی خیلی کم ممکنه پیش بیاد کنتور عوض شده باشه

برای این که این ی تومن رو جور کنید چه فکری دارید؟

دیگه فکری جز خرید طلا و سکه باقی نمیمونه🥴🥴

من راستش از هزینه هام زیاد نمیزنم و در کل سبک زندگیمون متفاوت هست با کامنت هایی که دوستان اینجا میگذارن 

البته روش خودمو خوب یا غلط نمیدونم

این سبک زندگی منه و کلا همسرمو عادت نمیدم که فکر کنه سبک زندگی من اینه

هر چند معتقدم گاهی ادم ها مجبورن قناعت بیشتری بکنن عزیزم

چون راه دومی ندارن 

ولی من با ای سبک از اول رفتم

سعی دارم میکنم جاهایی که باید هزینه های پرت رو‌کاهش بدم اینکارو بکنم ولی بازم اونقدر سفت و سخت نمیگیرم.

من شاغل نیستم گلم و با پولهای همسرم باید پس انداز کنیم

ماهانه مبلغی رو بذاریم کنار تا طلا یا سکه بخریم

بعد که شد حرکتی باهاش زد ببریم و بفروشیم

کاری که برای خرید خونه کردیم هم دقیقا همین روش بود.

سلام ظهر بخیر نه عزیز راحت باش بلد باشم حتما جواب میده.  برا ما که اون معدلی که برا ۱۸ماه ...

ممنونم از راهنماییهات

الان باید اول اعتبار سنجی رو بدم بعد این مرحله برام بیاد که چقدر تعلق میگیره؟

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
اره همین نظر خودمم همینه ولی همسرم با وام مخالفه همیشه میگه سود خدا قدر میگیرن همیشه منو نا امید میک ...

همسرت کاملا اشتباه می‌کنه وام در شرایط تورم بهترین کاره شما فرض کن یک وام میگیری ۲۰۰ میل ؛باش ده تا سکه میخری قیمت هر سکه بیست میلیون هست ؛ حالا قسط وام بشه ماهی سه میلیون یا چهار میلیون بعد یکسال یا یکسال نیم سکه ها گرون تر میشن مثلا چهل میلیون حالا شما اگر همون سه میلیون که در طول یکسال دادی بابت قسط وام رو جمع بزنی  میشه  ۳۶ میلیون که با این پول یک سکه هم نمیتونی بخری چون فرض بر اینه یک سکه شده چهل میلیون تازه اگر بعد یکسال دویست میلیون خودت پول جمع کنی در سال جدید فقط پنج سکه میتونی بخری 

ببین چقدر وام تو رو جلو میندازه

[QUOTE=338748103]حالا من ی مقدار تو فاز ناامیدی رفتم خدایی ناکرده دوستان دیگه ناامید نشید ها  ان شاالله م ...[/QUOTE

دوست خوش قلبم 💜

آهسته و پیوسته برو حتما میرسی به هدفت 🤲

یادت نره که تو اون مسابقه لاک پشت برنده شد چون حتی یه لحظه از تلاشش دست بر نداشت😊

برای خورشید پس از شبهای طولانی

سلام

نمیدونم پستای من به درد تون میخوره یا نه

میخواستم بگم از پولکی برای تنقلات بچه ها غافل نشین

من بل سه قاشق شکر و دوتا گردو اینا رو درست کردم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
2810