2777
2789
عزیزم ماشاالله همه اینجا کلی پول و طلا و سکه و..دارن نگران نباشفکر بدم نکن 

الیته سوتفاهم نشه 

الهی هزاربرابر بشه 

دوستمون ناراحته از حرف خرید گوشت و..برا همین دلداریش دادم مثلا 

خداروشکر اینهمه عکس طلا و خرید و ..هست همه دیگه چشمشون و دلشون رو بزرگ کردن آه نکشن

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها باید البته حساب کنید چی به صرفه تره صرفا خرید طلا نمیتونه به صرفه باشه باید ببینی چه طلایی به صرفه تره مثلا سکه ابشده دست دوم یا مثلاً خرید سوت سوت طلا حساب کنی ببینی آیا به صرفه هست اجرتش چقدر هست اگر همینو پس انداز کنی سکه بخری آیا به صرفه تره اینجوری حساب کنید خانوما  من خودم سکه رو ترجیح میدم اما خوب گرونه طول می‌کشه پول پس انداز بشه سکه بخرم ولی ما همیشه وام میگیرم  به خاطر تورم وام گرفتن بهترین کاره چون شما اگر الان یه وام صد میلیونی بگیری سکه و طلا بخری جلو میوفتی اگر شما بخوای وام رو نگیری پول جمع کنی مثلا یه سکه بیست میلیونی بخری چند ماه طول بکشه قیمت اون سکه می‌ره بالاتر؛ ولی اگر امروز وام بگیری سکه رو بخری تعداد بیشتری سکه بهت میده رابرت کیوساکی میگه آدمای باهوش وام میگیرن و جلو میوفتن میگه همیشه وام بگیرید چون چیزی که الان میخری سال دیگه گرون تر میشه و جلو میوفتی 

طلای آب شده زیر پنجاه میلیون هم میگن بدرد نمیخوره ناخالصی داره و خیلی باید بگردی جای معتبر پیدا کنید من سکه رو ترجیح میدم بعد طلای دست دوم طلای دست دوم هم اجرت داره مقدار کمی؛ سکه درسته حباب داره ولی یک نیم سکه خریدم ۱۸ دو ماه بعد شد ۲۸ میل ؛ هیچ طلای زینتی و دست دوم من اینقدر رشد نکرد تازه طلای زینتی موقع فروش ضرره سکه پارسیان رو هم قبول ندارم 

اشکال نداره کلا گوشزد به همه شد عزیزم 

اره ولی میدونم کسانی هستند مثل خانواده من قدر پول رو  نمیدونن.

و باید آدم جوری باهاشون حرف بزنه ک یکم بیشتر بفکر آینده باشن.

ان شاءالله ماه بعد میام خبرای خوب میدم🌺

خدایا شکرت
سلام خانما من  بیست و سه سالمه و از ۱۶ سالگی نامزد کردم خونه داریم حدود دویست گرم هم  طلا ...

منم یه دوره ای مثل شما بودم خیلی خودمو انداخت تو قسط برای پس انداز ...الان که گذشته راضیم اما به وقتش هم خودم و هم شوهرو بچهام اذیت شدیم ...روحیمون تا وقتی قسطا سبک شد خراب بود ....چون ما ادم خونه نشین نبودیم سالی دوبار سفر میرفتیم ...خرید لباس و شام بیرون وووووو

اگه زمان برگرده پس انداز میکنم امابیشتر به تفریحم میرسم چون همسرم بخاطر کار زیاد سلامتیش رو از دست داد و یه سالی میشه که نمیتونه رانندگی کنه و معلوم نیست تا کی ...

اوج جوانی و انرژی و سلامتیمون گذشت و دیگه برنمیگرده

منم یه دوره ای مثل شما بودم خیلی خودمو انداخت تو قسط برای پس انداز ...الان که گذشته راضیم اما به وقت ...

ان شاءالله خدا بهش سلامتی بده

الان منبع درامدی دارید یا فقط از پس انداز خرج میکنی؟

خدایا شکرت
ان شاءالله خدا بهش سلامتی بده الان منبع درامدی دارید یا فقط از پس انداز خرج میکنی؟

بله همسرم کارگره حقوق ماهانه داریم اما نمیتونه کار کنه 

فعلا یه پست سبک بهش دادن تا بهتر بشه

پس اندازم طلا بود که باهاش زمین خوبی گرفتم

خانما کسی هست اینجا گاهی وقتا دو وعده غدای روزانه رو نونی بخورن؟   مثلا قانون ما این بود ک شبا ...

روزایی ک مثلا دلمه داریم اره شبشم شده  نونی گیاهی  خوردیم 

یا من تاس کباب درست میکنم شبش خسته باشم املتی چیزی 

عدس بزای عدس پلو  و رشته پلویی  برای رشته پلو هم به برنج‌برکت میده کمتر میریزم برنحو‌

یا استانبولی چون مواد قاطیش میشه برنح کمتر میبره 

باقالی پلو  بستگی به سلیقه غذاییتون داره. برنجو هر چی بیشتر خیس بدی بیشتر ری میکنه 

اره ولی دو روزه عذاب وجدان گرفتم  الهی خدا به همه سلامتی و برکت بده تاحالا تو نی نی سایت با ک ...

افرین منم سعی میکنم پرم به پر کسی گیر نکنه نگران نباش تموم شد رفت 

سلام دوستان و  معصومه جون خوبی عزیزم میگم این دوست من که براش برنامه ریزی کرده بودید ...اومده ۱ ...

سلام عزیز دلم ❤️

اولا به دوستتون بگو که قربونت برم حق با همسرت 

چرا ؟

چون بالاخره بعد دوماه اسباب کشی دارن 

چی می‌دونه که قیمت رهن و اجاره تو چه رنج و قیمتی خواهد بود ؟

بگو صبر کن انشالله وقتی جابه جا شدین حتما میگیریش 

اونم نه با دعوا و غر زدن 

نباید اصلا تو این وضعیت که دو ماه دیگه وقت تخلیه اشون همچین پیشنهادی میداد به همسرش 

ما گفتیم اعتماد جلب کنه 👌 که همسرش همه چی رو بسپاره به دستش 

خب الان هم بلاخره همسرش میگه ببین زن من چقدر بی‌فکر ..

یا درکم نمیکنه ....🙁تو این اوضاع به فکر تخت هست 🙁

بگو حالا که گفتی  عزیزم ...کار از کار گذشته 

بکو باشه عزیزم صبرمیکنیم ❤️انشالله بعد جابه جایی میگیریم 

بعد که فکر و ذهنشون باز شد 

با سیاست و محبت ...بهش بگه که عزیزم تو هم کار می‌کنی برای رفاه و راحتی بچه هامون 

خوبه که دیگه به فکر تخت براشون باشیم 👌

می‌تونه به بچه هاش هم بگه که خودشون تند،تند از باباشون تخت بخوان ...که دوستتون هم پشتبندش بگه 

عزیزانم بابا قول داده بعد اسباب کشی خواهد گرفت براتون 

بابا برای کی کار می‌کنه ؟برای رفاه و آسایش شماها 😍

اینطوری عزیزم ❤️

و اینکه فدات شم حتما حتما به دوستتون بسپارین که ریز همه چی رو به همسرشون نگن 

چرا همسرش باید بفهمه باکس ها پر ؟

اصلا نگه که دارم باکس بندی میکنم و فلان 

در حدی بگه که هر از گاهی برای خرج ماشین و بیمه اش یه مبلغی میذارم کنار 

2810