2777
2789
سلام دوستان❤️ دیشب که خونه رو مرتب کردم و یه نگاهی به یخچال انداختم تازه متوجه شدم خونه برهوتِ🫢 ...

آفرین. یکی از حال خوب کن ترین (چه سخت شد)  پستهای این چند روز اخیر بود. ناخودآگاه لبخند اومد روی لبم

خانما کسی هست اینجا گاهی وقتا دو وعده غدای روزانه رو نونی بخورن؟   مثلا قانون ما این بود ک شبا نونی روزا ناهار برنجی ولی مصرف برنجمون خیلی زیاده ب نظرتون گاهی وقتا ناهارم نونی بزارم ؟ولی آخه چی همینجوری برای شام نونی رو سردرگمی چی بزارم؟

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@zoohree1000     زهره جان عزیزم بچه ها الان اینجا فعالن

سلام خیلی عالی هر جا رفتم دیدم زده قفل تاپیک  

بچه ها دوست دارم بتونم هر ماه  یه تکیه کوچیک طلا بخرم سال دیگه بببینم چقدر شده برای همین شروع کردم به پس انداز کردن مثلا هر چی میخرم می‌نویسم نگاه میکنم کدومش بیفایده بوده باعث میشه ماه بعدی نخرم و میبینم اگر اینا رونمیخریدم باهاش میتونستم چه چیز لازم تری بخرم یا باهاش میتونستم یک تیکه کوچیک طلا بخرم مثلا یه گوشواره حلقه ای کوچیک بود  یک میلیون و سیصد دیدم واقعا من در ماه دارم بیش از این پول خرج میکنم پس چه بهتر که به جاش طلای کوچیک بخرم خیلی خرج الکی میکردم قبلاً حساب درست نمی‌کردم میرفتم مغازه همه چی میخریدم نگاه نمی‌کردم چیا نداریم چیا لازمه 

شما هم اگر راهکاری دارید چطور پس انداز کنیم طلا بخریم بهم بگید

ممنون گلم 

ترجیحا از دیوار با فاکتور بگیر بزار ارزونتر بیفته برات طلافروشان خیلی گرونتر میزنن

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
پدرشوهرش عشایره (ابجیم میره تو کارا ب اونا کمک میکنه) و در عوض  گوشت و مرغ و بوقلمون ما ...

همه ما همیشه ابجی مو مسخره میکردیم میگفتیم همیشه دلت میخواد حمالی کنی

چرا توی تفریح خودت غذا درست میکنی 

خب از بیرون بخر

میگفت نه من خوشم از اشپزی میاد

و واسه همه عجیب و مسخره میومد 

جونم براتون بگه چن ماه پیش رفتن ی سفر مشهد با ماشین خودشون مادرمم بردن

گفتم مامان غذا چیا خوردید

مامانم گفت جز یکبار (ی برنج و کوبیده از رستوران خوردیم خیلیییی چرب و بی مزه بود)

همش خودش اشپزی کرد

پیاز گوجه رب ادویه ها برنج وسایل اشپزی برده بود تو راه هم یکی دوبار مرغ و گوشت خریدن خودش درست کرد خیلی ب نفع شون بوده خیلییییی

انواع ترشی . مربا.خیارشور . رب گوجه . ابلیمو‌. ابغوره.خودش درست میکنه

@masumehjoon    

سلام خیلی عالی هر جا رفتم دیدم زده قفل تاپیک   بچه ها دوست دارم بتونم هر ماه  یه تکیه ...

خب ببین من خیلی داشتم پیج های طلا رو میدیدم

با ۱۵۰۰ میشد گوشواره ریز حلقه ای خرید

دیدم اگر از خیلی چیزهای غیر ضروری بزنی هر بار دویست یا ۳۰۰ پولشو بذاری کنار میتونی یه گوشواره در ماه بخری…

نشد نداره با مدیریت میشه اینکارو واقعا کرد

جز اینکه حال نداشته باشیم یا نخوایم زمان بگذاریم مدیریت کنیم

چون این مدیریت کردن هم خودش هنره و واقعا نیاز به زمان گذاشتن و فکر کردن داره که مثلا کجاها میشه صرفه جویی کرد و از کدوم خرجهای غیر ضروری میشه زد

دقیقا کاری که معصومه جون میگفتن

همه‌ چیزو تو دفتر مکتوب میکنن اینم یه نوع وقت گذاشتن و مدیریت کردن پول هست که متاسفانه ماها خیلی وقتها ازش غافل میشیم و راحت ترین راه که خرج کردن هست رو انتخاب میکنیم

منظورم خرج کردن بدون برنامه هست 

وگرنه که پول برای خرج کردن هست

خب ببین من خیلی داشتم پیج های طلا رو میدیدم با ۱۵۰۰ میشد گوشواره ریز حلقه ای خرید دیدم اگر از خیلی ...

دقیقا من اگر تو این یکسال ولخرجی نمی‌کردم میتونستم هر ماه یک گوشواره یک میلیون و خورده ای بخرم 

خانما کسی هست اینجا گاهی وقتا دو وعده غدای روزانه رو نونی بخورن؟   مثلا قانون ما این بود ک شبا ...

بله عزیزم من هفته ای دو بار رو میشه غذای نونی بخوریم ناهار و شام مثلا ناهار خوروش بادمجون با سبزی یا کاهو و پیاز شب هم یا فلافل یا کوکو یا شامی و غیره درست میکنم 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
خانما کسی هست اینجا گاهی وقتا دو وعده غدای روزانه رو نونی بخورن؟   مثلا قانون ما این بود ک شبا ...

چرانشه گلم 

اولاااا که عزیزم تاپیک آشپزیمون یه عالمه پیشنهادات غذاهای نونی داریم 

دوماااا میتونی حالا برای اینکه یهو مصرف برنج رو کم نکنی و به چشم نیای 

اولش با قاطی پلو ها شروع کنی که انواع و اقسام دارن و حجم برنج مصرفیت رو خیلی خیلی پایین میارن (مثل انواع پلو :کلم پلو ،شیرین پلو ،لوبیا پلو ،عدس پلو ،نخود پلو و…کلی پیشنهاد دیگه تو تاپیک آشپزی هست)

سومااا باز میتونی مثلا روزی چهار پیمونه برنج خیس میکنی و میداری دو پیمونه برنج خیس کنی دو پیمونه بلغور  گندم مثل اکثر غذاهای ترکیه ای که مصرف بلغور دارن  

اینجوری هم مصرف برنجت نصف میشه هم طبع برنجتون گرم تر میشه نسبتاا  یا رشته ی پلویی قاطی برنجت کنی که باز حجم برنجت رو دو برابر میکنه 

کافیه خانم خونه خلاقیت و ذکاوت داشته باشه و یه مقدار بی حوصلگی رو بذاره کنار و باعشق آشپزی کنه 🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
همه ما همیشه ابجی مو مسخره میکردیم میگفتیم همیشه دلت میخواد حمالی کنی چرا توی تفریح خودت غذا درس ...

چن سالی توی خونه ی پدرشوهرش ک تو شهره زندگی کرد ک اجاره نده بعد کلی وام و قرض تونست ی خونه بخره الان حدودا ۴میلیون و خورده قیمتشع

ی دونه شاسی بلند (جک)

خریدن کلی هم طلای بدون اجرت خریده

از مادرم شنیدم شاسی شو فروخته مقداری وام گرفته میخواد ب جز خونش یدونه هم زمین بخره

میگفت همون مقصدی با شاسی بلند میری با پرایدم میتونی بری

اما  شاسی اگه ی وقت بزنیش جایی کلی هزینشه ولی ی پراید دارن فوقش بکوبه  ب دیوارم زیاد فشار ازش نمیاد

اون ابجیم مدیریت میکنه میده طلا در عوضش ابجی دیگم طلاشو فروخت داد ی گوشی ۲۰ میلیونی داد دست بچش 

مینشست رو قالی صب تا شب میبافت اخر سر دادش ی گوشی واسه شوهرش

اصلا علاقه ای ب طلا نداره فقطططط گوشی

دقیقا من اگر تو این یکسال ولخرجی نمی‌کردم میتونستم هر ماه یک گوشواره یک میلیون و خورده ای بخرم 

یه کاربری تعریف میکرد این روش رو در پیش گرفته بعد دو سه سال یه کاسه پر گوشواره ریز حلقه ای داشته

حالا همه یک شکل بودن 

ولی چون پولش نمیرسیده اینا رو میخریده

شما میتونی بری طلای ریز دست دوم بخری

زنجیرهای دست دوم ظریف 

هر سری یه چیزی بخر

سلام خیلی عالی هر جا رفتم دیدم زده قفل تاپیک   بچه ها دوست دارم بتونم هر ماه  یه تکیه ...

خوش اومدی  عزیزززم 

انشالله ماهم مشتاقانه منتظر خریدات میمونیم 

همراه دوستان باش تا ببینی چه ها که نمیتونی بکنی 

برای پیشرفت و سهولت کارت هم اول شوتزده صفحه ی تاپیک پس انداز یکمون رو بخون بعدش تا پیک گزیده هامونو بخون خیلی میتونه برای راهگشا و کمک کننده باشه موفق باشی عزیزززم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810