2777
2789
دوستانه جان ❤️ نیاز به مشورت با شما بزرگواران دارم. لطفا اگر تجربه ای و یا اطلاعاتی در این مورد سوا ...

پوران دخت جان من خودم جایی سرمایه گذاری کردم هنوز ده میلیون که ۳ ماهه ۲۱ درصد میده دلیل شرعی بودنشو نوشته 

براتون پایین میذارم که ببینید شرایط دوستتون هم همینه یا نه 

👇👇👇👇

.

❓ چطور سودای #برکت کاملا شرعیه؟

بیایم با هم یک بار کل مسیر مشارکت شما رو در سرمایه‌گذاری #برکت مرور کنیم:

👈 شما وجوه نقدی دارین که با خون‌دل خوردن‌های فراوان جمعش کردین. هم نمی‌خواین پول‌تون توی بانکا خاک بخوره و در اثر تورم از ارزشش کم بشه، هم دل‌تون می‌خواد در یک فعالیت اقتصادی مولد به کار گرفته بشه، تا در کنار کمک به #رشد_تولید برای شما هم سودی داشته باشه.

👈 پول‌تونو برای #برکت واریز می‌کنینو به #برکت وکالت تام می‌دین که #برکت به وکالت از طرف شما وارد یک سری معاملات سودآور کاملا شرعی بشه.

👈 #برکت به وکالت از جانب شما با یک سری کارخانه‌جات صنعتی(به طور مشخص هم‌اکنون با کارخانه‌ی ذوب آهن)، که ۱۰۰٪ توانِ حفظ و رشدِ سرمایه‌ی موکلین #برکت رو داشته باشه، وارد گفت‌وگو و قرارداد می‌شه.

👈 کارخانه‌های طرف گفت‌وگو در مورد فراهم کردن مواد اولیه برای تولید یا قطعات صنعتی مورد نیاز یا وسیله‌هایی که در جهت تولید نقش تسهیل‌گر دارند به #برکت اظهار نیاز می‌کنن.

👈 #برکت به وکالت از جانب برکتیا اون مواد اولیه، قطعات یا وسایل رو نقدا می‌خره و با ۲۴٪ سود و ۳ ماهه به کارخونه می‌فروشه.

👈 از این ۲۴٪ سود حاصله، از آن خرید نقد و این فروش نسیه، ۲۱٪ سهم سرمایه‌گذاران برکتی و ۳٪ حق‌الوکاله‌ی #برکت می‌باشد.

پس این‌جا دو معامله محقق شده؛ یک جنس خریده شده، مثلا به ۲ میلیارد تومان، و همان جنس سه ماهه، با ۲۴٪ سود قطعی کاملا شرعی، فروخته شده به ۲ میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان. پس این ۲۴٪ سود، ۲۴٪ی‌ست که از دو معامله، خرید نقد و فروش نسیه، حاصل شده، که کاملا شرعی‌ست.

این‌جا این طور نبوده که به طرف بگیم آقای کارخونه بیا ۲ میلیارد از من بگیرو بعد از سه ماه ۲ میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان بهم بده؛ که اگر این طور بود قطعا ربا بود. این‌جا ما اومدیم یک کالایی رو نقد خریدیم، و با قیمت ۲۴٪ بالاتر از مبلغ خرید فروختیم.

تاماااام

👈 پس شرعی بودن این ۲۱٪ سودی که برای مشارکت‌های سه ماهه‌مون داریم می‌دیم حل شد؟؟؟

حالا که حله؛ پس پولاتونو که داره توی بانکا خاک می‌خوره و در اثر تورم روز به روز از ارزشش کم می‌شه رو بردارینو، بیارینو، توی #برکت سرمایه‌گذاری کنینو، شکّم نکنین.

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام به همه دوستان عزیز من متاسفانه هیچیییی درباره طلا و مخصوصا سکه پارسیان نمیدونم. یه مبلغ اندکی ...

با پولهای کم پارسیان بخرید با ده تومن یه تیکه طلای کم اجرت بخرید بهتره اگه تهرانید آریاشهر پاساژ کیمیا میگن کم اجرت داره یا اهورا گلد توی اسلامشهر طلا با سه درصد هم داره فروش آنلاین هم دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونی عیار هم بخری که طلای فیزیکی نیست و صندوق طلای بورسیه قیمت هر سهمش ۱۰ هزارتومنه میتونی هم تو ...

عزیز میشه عیارو برای من توضیح بذی چند بار خواستم‌بپرسم حقیقتا روم‌نشده تو دور همی هم توضیح بدی‌تگم کنی  مشکلی نیس خریدش چجوریه امین هست ؟فقط میذپنم با قیمت طلا بالا وپایین میره وگرنخ راجب هیچیش سر در‌نمیارم 😔😔

@bahar56446    

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام خانما یه راهنمایی میکنید؟ بچه ی من یه پلاک و گوشواره ریز داره چند تا پارسیانم داره یک گرمی و ۹ ...

من انقد این‌چند روزه کلیپ پارسیان تقلبی دیدم  منتظرم طلا فروشیا باز کنن ببرم  به خودش بفروشم طلا بردارم دسته دوم یا نو 

خود معصومه حون میگن سه چهار  گرم شد ببرید تبدیل کنید خیالتون راحت بشه 

سلام خانما یه راهنمایی میکنید؟ بچه ی من یه پلاک و گوشواره ریز داره چند تا پارسیانم داره یک گرمی و ۹ ...

اگه استفاده نمیکنید عوض نکنید همش ضرره .بخواید یه طلای دیگه بگیرید باید کلی اجرت بدید

البته پارسیان ها رو من هر چند وقت یکبار میبرم و تبدیل میکنم به طلای کم اجرت چون حس خوبی به پارسیان ندارم با اینکه تا باحال تقلبی نخریدم ولی بازم میترسم زود میبرم تبدیل میکنم

دوستانه جان ❤️ نیاز به مشورت با شما بزرگواران دارم. لطفا اگر تجربه ای و یا اطلاعاتی در این مورد سوا ...

سلام عزیزم 

من متاسفانه تجربه ی همچین کاری رو دارم 

کسی که دادگستزی و ا ط ل ا عا ت و ..... همه و همه تاییدش کردن و ضمامتشو کردن و .... ؛ ما پول گذاشتیم ولی وا حسرتا (الان که براتون مینویسم چشام پر اشک    ) که سریع اومدن دستگیرش کردن انداختن زندان ؛ پارسال برج ۱۰ ، ۱۲۵ میلیون پول گذاشتیم ولی تا حالا یه قرون پول بهمون ندادن 

تو سخت تررررررین شرایط و روزای زندگیمون ،این پول رو از دست دادیم که با مدیریت جمع شده بود برا روزای بیکاری(حدود ۴۳ گرم طلا فک کنم و ۵۰ تومن وام)

خدا رو شکر با غیرت شوهرم ، تونستیم بگذرونیم اون دوره رو ، ولی ......

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
👏👏👏عزیزم خیلی خوب هزینه ها رو مدیریت کردی👏👏👏 اما یه جا گفتی میخوای تو هزینه های عروسی کمک ...

امیدوار جان حرفت کاملا حقِ،شرایط ازدواج منم تا حدودی مثل شما بود و کسی قدر نمیدونه تازه میگه میتونست بیشتر هم بزاره چرا نزاشت چرا نکرد...

حتی یادمون باشه تو مشکلات و چالشهای مالی و غیره زندگی سریع ما راهکار ندیم بزاریم مرد هم یه تکونی به مغزشو به خودش بده..

من متاسفانه هر بار بحث پول میشد سریع میگفتم از بابام میگیرم، از خواهرم میگیرم.

در حالی که توی خانواده همسرم قرض دهنده شوهر من بود، موقعی که مانیاز داشتیم همسرم دیگه حاضر نبود از خانواده ش بخواد میگه خب از بابا یا برادرت بگیر بهشون بعدا میدیم، ولی خانواده خودش وقتی ازشون خودم خواستم حتی، انگار جونشو میخواییم و ندادن.. 

و اینکه برای برگردوندن پولی که قرض کردم از خانواده ام آقا کاملا بیخیالِ و بازم خودم باید جوش بزنم و پس انداز کنم تا جور بشه... 

خلاصه  هر کاری کنی اول زندگی  بعدا میشه وظیفه ت که باید بهتر انجام میدادی😊😐 

خانمای وارد نظرتون درمورد خرید وام ازدواج چیه ؟

وام 180میلیونی رو 80میفروشن وام 220میلیونی رو 90میلیون 

قسطاش کم هست و مدت دار 

کسی اینجوری خرید وام داشته ؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
من موافقتون نیستم ببین عزیزم اکثر کسایی که دارن پس انداز میکنن یا شاغلن و یا اینکه همسرشون یه مبلغی ...

آخ گفتی عزیزم منم دقیقا شرایط شما رو دارم همه خرید ها با همسرمه همین طور که گفتین اصلا هم کم نمیذاره منم پول ثابتی به عنوان پول تو جیبی ندارم که بخوام پس انداز کنم..جز پول هایی که به عنوان عیدی و تولد و اینا بهم میرسه..

اتفاقا میخواستم از معصومه جون بپرسم ما چطور با این شرایط پس انداز کنیم..

@masumehjoon    

من فقط کارت یارانه دستمه قرعه نوشتم که اونو تبدیل به طلا میکنم چون قبلا طلامو سر خونه فروختم ..هرماه هم استرس اینو دارم که یه وقت یارانه رو قط نکنن که رسما دیگه دستم به جایی بند نیس🤕

خانوما بنظرتون معقول خرج ماهیانه یه خانواده چهار نفری چقدره؟ من شوهرم  پسر ۹سالع دختر ده ماهه ...

شما مثل مایین +من وسواسم و کلی مایع از هر موارد هدر میدم خیلی دلم میخواد کمترش کنم،😔و شوهرم هم کارش آزاده و حقوق بگیر نیست کم و زیاد داره

2810