2777
2789
ما هم نمونه اش رو تو اقوام داریم خانم همش میگه حیفه  یه بار با هم رفتیم سفر به سرعین برای غذ ...

دقیقا این خانمم اصلا خوش مسافرت نیس و هیچ کس از فامیل دوست نداره باهاش بره مسافرت، در صورتی که شوهرعمم فوق العاده خوش مسافرت و دست و دلبازه.

مثلا یه چیزی که واسه خونه پدر زنش بگیره هرچقدر بگن چقدر شد؟ نمیگه ، میگه من فک میکنم واسه خونه بابام گرفتم چه فرقی میکنه اخه..بعد عمم در میاد میگه اینقدر شد، بعد از اونور حرص میخوره ک چرا فلانی واسه خونه باباش خرج میکنه..

با این همه دارایی بچه هاشو یه جوری بار اورده مثل نخورده ها و ندیده ها میمونن..

دلش نمیاد واسشون خرج کنه 

یه چیزی هم ک بابائه میگیره این قایم میکنه نمیده بخورن تا خراب بشه،

بعد جالب اینجاست وقتی یه جا میره میگه بچه های من تو خونه اصلا هییچی نمیخورن نمیدونم چرا بیرون اینجورن..

سلام به همه

دوستان عزیز من متاسفانه هیچیییی درباره طلا و مخصوصا سکه پارسیان نمیدونم.

یه مبلغ اندکی در حد ۱۰ تومن دارم میخواستم ببینم آیا سکه پارسیان بخرم؟

البته اینم بگم قبلا طلا دست دوم خریدم و اینکه بعدا که حساب کردم دیدم خیلی تو پاچم رفته چون مالیات و اینا زده بود

حالا سوالم اینه سکه پارسیان چندتا با وزن کمتر بگیرم یه مثلا یکدونه وزن بالا؟

قرار هم گذاشتم من بعد پولای ریزی که به دستم میرسه رو پارسیان بگیرم

و لطفا لطفا درباره عیارش هم بگید بهم چون هیچی نمدونم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانه جان ❤️ نیاز به مشورت با شما بزرگواران دارم. لطفا اگر تجربه ای و یا اطلاعاتی در این مورد سوا ...

من خودم پول دادم دست کسی و باهاش در سود و زیان شریکم ینی ماهانه به نسبت فروش کمتر یا بیشتر برام میریزه  ،سوال دوم هم بستگی داره به اینکه چقدر به اون سود نیاز داره مثلا من خودم با همین سود هزینه های زندگیمو تامین میکنم  ینی اگه از یه منبع دیگه درآمد حتی ماهی ۷تومن داشتم  اینکارو نمیکردم 

نه من درصدشو نمیگم.بر فرض وقتی همه جا طلا گرمی ۳۴۰۰ هست حقانی بالای سایتش زده ۳۴۲۰. یعنی همیشه نرخ ط ...

اها منظورتون رو فهمیدم ....به روز رسانی قیمتش با نرخ اصلی یکی نیست معمولا دیر تر بروزرسانی میشه

ولی شده کمتر هم بوده من چک کردم چند بار

سلام به همه دوستان عزیز من متاسفانه هیچیییی درباره طلا و مخصوصا سکه پارسیان نمیدونم. یه مبلغ اندکی ...

عزیزم پارسیان برای مبالغ کم زیر یک گرم خوبه

طلای دست دوم بین ۵ تا ۷ درصد بخر

خودت قبلش حساب کتاب کن که ازت سود بیشتر نگیره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام به همه دوستان عزیز من متاسفانه هیچیییی درباره طلا و مخصوصا سکه پارسیان نمیدونم. یه مبلغ اندکی ...

میتونی عیار هم بخری که طلای فیزیکی نیست و صندوق طلای بورسیه قیمت هر سهمش ۱۰ هزارتومنه

میتونی هم تو طرح قلک طلا شرکت کنی مثل طلای حقانی که کلا یکبار پول وکیوم و ارسال بدی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
هم مامای همراه بگیر هم برو بیمارستان خصوصی حتی اگه شده برای این کار محبور باشی به قرض کردن. یا طلا ب ...

احسنت به شما دقیقا حرفهای منو گفتین منم سر زایمان اولم رفتم دولتی ولی ایندفعه قبل از اینکه باردار بشم به همسرم گفتم انشالله میرم خصوصی به نظرمن باید برای زایمانم پس انداز کنیم نه که  پول زایمان پس انداز کنیم  

من الان نگاه کردم فقط 6هزار بود اختلافش با طلای بازار که شاید هم همین لحظه قیمت طلای بازار همینه&nbs ...

بله نرخش یکم بالا پایین داره تو بروزرسانی عقبه 

ولی برای من خوب بوده در کل 

من ادمی بودم که ۲۰۰تومن پولی خوراکیمم نمیشد

الان شده ۵۰سوت طلا گرونترم حساب کنه مهم نیست پولم حفظ کردم حداقل

سلام خانما یه راهنمایی میکنید؟

بچه ی من یه پلاک و گوشواره ریز داره چند تا پارسیانم داره یک گرمی و ۹۰۰ سوتی و ۵۰۰ و ۴۰۰ و ۱۰۰ سوتی. الان پول نقد براش جمع کردم. اگه این خورده طلاها رو بدم با پول نقدش که یه تیکه بشه خیلی ضرر میکنم؟؟

اخه این طلا برای آینده اش هست چندین سال دیگه. نگه داری طلاهای ریز سخته. چون مدام قراره براش ریز ریز بخرم

سلام به همگی من همیشه خواننده خاموش هستم چندباری هم پست گذاشتم ولی فکرنکنم کسی منویادش باشه. الانم صدصفحه عقب بودم که دیگه گفتم بیخیال هی بخوام بخونم نمیرسم به تاپیک. 

ما سال 99بافروختن ماشین وطلاهای من حتی حلقه ام ومقدارزیادی قسط وقرض یه خونه خیلیییی عالی ویلایی توی یه محله متوسط خریدیم. تادوسال فشااار خیلییی زیادبود وبعدش تونستیم یه پراید بگیریم که پارسال خداروشکر خداازیه جایی که اصلافکرشونمیکردیم برامون ماشین فرستاد😁یه ماشین خیلی خووب خریدیم  حالا من نگاه به عملکرد پارسالم میکنم میبینم خیلییی خوب تونستیم مدیریت کنیم چون دیگه قسطامون سبک شده بودن 

۱تعویض ماشین

۲خرید 80گرم طلا

۳خرید ماشین ظرفشویی

۴تعویض مبلها۵خرید حدود 10تومن خرده وسیله های خونه که واحب بودن

5دوتامسافرت خووب ومدیریت شده

همه ی خریدامون رو قسطی انجام دادیم جوری که الان ماهی حدود 20تومن قسط داریم. باچیزایی که کدبانوهای اینجا یادگرفتم میگذرونیم.انشالله هدف امسالمم خرید 40گرم طلاست. چون شاید امسال یاسال بعدم بریم خونه خودمون وکابینت باید بزنم مجبورم حدود سی گرم طلا بفروشم. میدونم که کاراشتباهیه ولی چندساله توی خونه ای که هستیم کابیتت خاصی نداشتم وگازمم داغونه ووقتشه بعدچندسال قسط زیاد میریم خونه خودمون  ودوستندارم سال بعد دوباره همه چیوبریزم بیرون وکثیف کاری برای کابینت. الانم سخت دارم مدیریت میکنم که هرماه بتونم سکه پارسیان بگیرم که طلای کمتری بفروشم. هم اکنون محتاج دعایتان هستم. 

چیزایی که من ازاینجا یادگزفتم این بودکه میرم خریدازهمه چیز نخرم. قبلاهم کدوبادمجان وکلم وهویج روباهم میگرفتم برای کنارخورشت ویاپلودرست کردن وتصف همشون خراب میشد ولی الان هرهفته دوتاشونوبه مقدارکم میگیرم وتادونه اخرش مصرف میشه. ودیگع تفریحای کم خرج مورددوم. قبلامیرفتیم بیرون کلی خوراکی میگرفتیم وشامم بیرون میخوردیم ولی الان باخوراکیای توخونه عصرونه میبریم بیرون شامم قبل رفتن حاضرمیکنم که اگه بچم بهانه غذاگرفت بگم شام داریم 

لطفالایک نکنین. 

حالامشکل من اینه که هزینه های یهویی زیادداریم. چون خریداذست شوهرمه نمیشه باکس یندی کنم ولی شوهرم همراهه وخرج اضافی نمیکنه وخوراکمون طبق برنامس ولی ماهی دوسه تومن برای خرجای یهوییه. مثلا لباسشویی یعوخراب میشه. شیشه درمیشکنه یاپکیج خراب میشه کلی ازاین خرجاداریم هرماه وکاریش نمیشه کرد ونمیتونیم پس اندازخاصی کنیم

لطفالایک نکنین. 
ما هم طبقه سه هستيم همه چي عالي بي صدا ويو عالي  كل راه پله بالا و پشت بام براي ماست كلي وسيله ...

هممون از این اشتباهات داشتیم سوسو جان

مهم اینه که الان قشنگ حواسمون دیگه جمعه

مامانِ نامی🙍‍♂️
سلام خانما یه راهنمایی میکنید؟ بچه ی من یه پلاک و گوشواره ریز داره چند تا پارسیانم داره یک گرمی و ۹ ...

عزیزم بنظر من اگر نمیخای استفاده کنی ی صندوقچه قفل دار بخر و طلاهاتو بزار داخلش بزارش ی جای امن تو خونه 

تعویض طلا و دادن اجرت دوباره کار درستی نیس ولی همه اینکارو حداقل دو سه بار انجام دادن ولی بهتره انجام ندیم . 

منم برا دخترم سه تا گوشواره ریز و چن تا پارسیان خریدم ولی عوض نمیکنم انشالله تا بعدها ک بزرگ شد

2810