2777
2789
سلام بچه ها من رفتم ۲ونیم گرم پارسیانامو دادم ۴۸۰۰ هم سر دادم یه پلاک زنجیر دست دوم با سود ۵ درصد گر ...

بچه ها من پارسال برای خرید ماشینمون همه طلاهامو فروختم فقط حلقه برام موند..اصلا فکر نمیکردم با این همه قسط و قرض بتونم چیزی بخرم ولی با راهنمایی شما دوستان و انگیزه ی که از اینجا گرفتم از بهمن کم کم پارسیان خریدم تا ۲ونیم گرم شد 

خرید پارسیان برای پولای کم واقعا عالیه و من چون تعویض کردم هیچی ازش کسر نشد پس اینکه بعضیا میگن ضرره اصلا صحت نداره..

من یک گرم پارسیان رو بهمن تازه باسودی که دادم ۲۷۰۰ خریدم امروز همون رو ازم ۳۴۵۰ برداشت یعنی ۷۵۰ اومده بود روش

خداجونم هزاران بار شکرت🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ظهر بهیر  بله اول هزینه اعتبار سنجی کم میشه بعد میتونی درخواست وام بدی.... هزینه اش: ۵ ...

ممنون از راهنماییت نازی جون

بعدش این بارگزاری مدارک آسونه یا نه؟

یعنی باید عکسشو بفرستیم؟

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
بچه ها من پارسال برای خرید ماشینمون همه طلاهامو فروختم فقط حلقه برام موند..اصلا فکر نمیکردم با این ه ...

بچه ها هدف من خرید ماشین برای خودم هست و از ماه بعد دوباره پر قدرت به خرید پارسیان ادامه میدم

امشب خیلی ذوق دارم از زیر آب اومدم روی آب  

خداجونم هزاران بار شکرت🙏
بله درسته. چون فقط فکر اقتصادی نداشتند. فقط اینکه سکه های شاهی رو شنیدم خوب می‌خرند .حتی دیدم تو ...

آره شنیدم میخرن 

اگه ی میلیون بخرن پول دار میشم 

همین الان بگم بچه‌ها دیگه تحویلتوون نمیگرم

آخه ی کم بی جنبه تشریف دارم😁🤪🤪

خارج از شوخی

میخوام نگهشون دارم خدا رو چ دیدی شاید گنج شدن😁 بلاخره یادگارین

ممنون از راهنماییت نازی جون بعدش این بارگزاری مدارک آسونه یا نه؟ یعنی باید عکسشو بفرستیم؟

همشون انلاینه و بله آسون هست

و فقط این آی کاپ.... یه کم گیر داره تا تشخیص انسان و ربات بده😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
مبارکتون باشه😍 دقیقا همینو من گردنی و گوشواره شو دارم  بدون اجرت گرفتم😍

به به مبارکااا باشه 

عکس بده ببینم😍

تو که میدونی من عاشق عکس طلام

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام سلام صد تا سلام به دوستای عزیزم 😍 امیدوارم ایام به کام باشه و جیبها پر از رزق حلال🌸 ...

سلام عزیزم چند وقت پیام هات رو ندیدم 

بیشتر برامون بنویس 

خوشحالم حالت خوبه

اگه میتونید قسط پرداخت کنید ، یه وام مسکن بگیرید و ماشین رو هم بفروشید یه خونه ی بهتر و ارزنده تر بخ ...

نه عزیزم متاسفانه نمیتونیم قسط بدیم چون کار شوهرم فصلی و درآمدش هم کمه و اینکه درسته ملک خوب ارزنده تر هست ولی خوب چون قراره دست مستاجر باشه دلم نمیاد ماشین رو بفروشیم چون روی هم رفته بازم خونه درست و حسابی به این پول نمیدن 

منم زیادی بلند پروازم میگم برای اپارتمان درست و حسابی بفروشیم 

بازم ممنون از نظرت حالا بازم باید فکرامو بکنم ببینم چیکارکنم

نه فقط به کسی که کد معرفش زده میشه هدیه داده میشه

همینجا خوندم من ☹️

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

🔴بچه ها من یه چیز میگم امیدوارم دوستان دلخور نشن🙂

وقتی یکی میاد میگه من نمیدونم چطور پول جمع کنم و چطور شوهرمو قانع کنم ک بهم پول بده یا خرجی بده من میفهمم مصمم نیست برای این کار

چرا

چون کسی ک واقعا دنبال چیزی باشه تلاش میکنه براش

وقتی حاضر نیستن وقت بذارن صفحات تایپیک و تایپیکای قبل ک پر از تجربه و راهنمایی مهم هست رو بخونن

یعنی اینکه دنبالش نیستن

خانما وقت بذارید مطالب رو بخونید اگر دنبال تغییر هستید

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
نه عزیزم متاسفانه نمیتونیم قسط بدیم چون کار شوهرم فصلی و درآمدش هم کمه و اینکه درسته ملک خوب ارزنده ...

بله ، اصلا اون قسمت که خونه رو میخواید بدید دست مستاجر یادم رفت .ولی باز اگه منطقه ش بهتر باشه با همین سال ساخت خونه ای که دارید ،  پول پیش یا کرایه ی بیشتری میتونید بگیرید .هم اینکه معمولا جاهای بهتر وقتی قیمت ملک بالا می‌کشه بیشتر روش می‌ذاره تا مناطق پایینتر .

الهی که هر چی خیر و صلاحتونه براتون پیش بیاد 

2810